- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi themis1990
-
Iyide turkiye nin ekonomisiyle isvecin ki bir mi?Sen dunayadan bisey anlamiyorsun galiba yorumun beni cok kizdirdi. Biz cocuktan bahsediyoruz suriyeliden degilm ustelik o insanalr evet savastan kacti... ama onlarin calisma izni yok olmadigi gibi devlet yardimi cok az oda cok vok nadir... napsinlar.... surunuirlar tabi ele kola yapisirlar... suzin gibi dusuneneler onlari kacak bile ise almiyorlar. Ben isvicrede yasiyorum burda tum multecilerin calisma izni yok ama evlerinde i phone intirnet teme icme barinma ihtiyaclari insan onuruna yakisir sekilde.. evet her insanin iyisi kotusu var.. suriyeli tyrk firansiz egal.. ama o insanalr insan onuruna yakisir yasatilmiyor... mecbur sikakalrda barinaklar da yikik insaatlarda yasiyorlar buyuk konusmayim bunun ne ankama geldigini bilemezsinizm ben burda yanaciyim. Sirf yabamci oldugum icin digerleri ile ayni egitim haklarina sahip degilim onun icin bile isyan ediyirumm dusun
Allah vermesin aynısını benim çocuğuma yapsa gözümü kırpmadan gebertirim o adileri.
zavallı çocuk kıyamam ona ya ne haldedir şimdi.
Esenler
Bu konu bile evli erkek ayartan kadinlara baglandi.bende konu acicam evli oldugu halde genc kiz avina cikan adamlar icin.tek tarafli bakmayin bence sonra uzulursunuz...bazi suclara idam gelmeli ensest iliski yada tecavyz gibi... ya neler duyuyorum. annesiyle yatanmi dersin kiziyla sevisenmi dersin vebege tecavuz mu dersin.. vallaha tukuz diye ovunecek yanimiz kalmadi. kotu olanda cogu serbest aramizda.. iyiki turkiyede yasamiyirum dedirtiyor cok milliyetci biri olmama ragmen. bide acryoali olduk batilastik onumuze gekenle sevusip opusmeyi geleneksel degerlerimiz unutmayi ogrendik. bence kultur denen bisey jalmadim turk kizlari erkekleri yabancilardan beterler. evli erkekleri ayartmalar ya bu bir derdim varsa beler oluyorum inanin yanaci bi kiz kolay kolay evli erkege bakmazm baksa bile pesine dusmez.. ve daha birsuru sey herseyin bolu cikti... turkiye gelisti ama kafalar degismedi...o guzelim kultur insanlar be halde... parmagindaki yuzugu gorunce kafasini ceviren erkekeler. simdi abnemle yatiyorum yengemle beraberim. enisteme asigimm arkadasim kocamla beraber allah allah. korkunc. ben bazem dusunuyorum kocamla oraya grlsem bin kiz pesine duser evli demeden okadsr yakisikli bir erkek. kizim icinde endiseleniyorum okula gidecek geri donermi diyeben gsliba turkiyeye birdaha dinmicem tatil disinda..
Serbest birakilir bu aciz mahluklar bakin gorursunuz
İstanbuldaki evim de Kocamustafapaşa'da .Oraya da çok birikmişlerdi .Huzurumuz kaçtı İzmir'e geldik.
birbirlerini becerselermiş ya pisliklerolabilir kimler kimler bırakılmadı ki bu sapıklar bırakılmasın 3 kişiydiler ya
hepsi etmeye fırsat bulamadıysa salarlar mutahmelen oysa hepsi suçlu çocuğu
dövmüşler hırpalamışlar ne hale getirmişler allahın belaları sapıklar
Allah belalarini versin ya belalarini versin pis reziller aynilarini ona yapicaksin varya en iyi ceza yontemi olur onlar icin yillarca hapis yatsalar ne olucak o cocugun pskolojisi ne olucak bi de erkek ..olabilir kimler kimler bırakılmadı ki bu sapıklar bırakılmasın 3 kişiydiler ya
hepsi etmeye fırsat bulamadıysa salarlar mutahmelen oysa hepsi suçlu çocuğu
dövmüşler hırpalamışlar ne hale getirmişler allahın belaları sapıklar
birbirlerini becerselermiş ya pislikler
doğum kontrolü günah biliyorsun . :)aynen kaçmayacak gibi değil ki heryer dilenci sürü sürü mülteci bıktık
tek acıdığım çocuklar bu halde bile sürüyle kedi gibi doğruyorlar
Bunlar cocuklarina yigenlerine de yapiyorlardiraydisavanlar başkasına gerek yokmuş ki zaten
allah belalarını versin ya ne isterlerki küçücük erkek çocuğundan .. ç.kleri kopsun inşallahhhKızlar çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen
Bir çığlık koptu bütün mahalle cama koştu
olay şöyle olmuş meğerse 8,9 yaşlarında bir erkek çocuk çıkardılar karşı apartmanın
en alt katındaki atölye tarzı yerden suriyeli bir çocuk bu
insanlara derdini anlatmaya çalışıyordu perişan haldeydi yavrucak
3 tane adi yaratık buna tecavüz etmiş
yürüyemiyordu bile kalabalık toplandı çıkın dışarı ne yaptınız bu çocuğa diye
sapıklar o kardeşimiz diye yalan söylüyor tam yarım saat polis beklendi 3 oto arabası geldi alıp götürdüler hepsini
doğum kontrolü günah biliyorsun . :)
aynı şekilde bende 2,5 yaşında bebeğim var kılına zarar gelse gözümü bile kırpmam
hiç bilmiyorum ne haldedir o son halini unutamıyorum ama
yalın ayak kaçmış çorap verdiler giydi ayakkabılarını da polisler çıkardı oradan büyük adam ayakkabısıydı zaten
biri vermiş belli
evet anladım bızde yakın oturuyoruz ama sen otogara yakın deyınce tel orgulerın arka kısmı sanırsamevet hemde otogara yakın
istanbul'da sosyal patlama yaşanacak demişti kaç sene önce Adnan Polat .evet anladım bızde yakın oturuyoruz ama sen otogara yakın deyınce tel orgulerın arka kısmı sanırsam
evet oralar hepten bıtık ya
gecen hafta orada arabayla 30 dk esımı bekledım vallahı korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?