- Konu Sahibi themis1990
üfffff evet maalesef öyleÖyle yazdı yukarda konu sahibi.
İşin kötü yanı çocukken cinsel istismara uğrayanların ilerde cinsel suç işleme oranın daha fazla olduğunu görmüşler
Böyle böyle çoğalıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üfffff evet maalesef öyleÖyle yazdı yukarda konu sahibi.
İşin kötü yanı çocukken cinsel istismara uğrayanların ilerde cinsel suç işleme oranın daha fazla olduğunu görmüşler
Böyle böyle çoğalıyor![]()
bazi suclara idam gelmeli ensest iliski yada tecavyz gibi... ya neler duyuyorum. annesiyle yatanmi dersin kiziyla sevisenmi dersin vebege tecavuz mu dersin.. vallaha tukuz diye ovunecek yanimiz kalmadi. kotu olanda cogu serbest aramizda.. iyiki turkiyede yasamiyirum dedirtiyor cok milliyetci biri olmama ragmen. bide acryoali olduk batilastik onumuze gekenle sevusip opusmeyi geleneksel degerlerimiz unutmayi ogrendik. bence kultur denen bisey jalmadim turk kizlari erkekleri yabancilardan beterler. evli erkekleri ayartmalar ya bu bir derdim varsa beler oluyorum inanin yanaci bi kiz kolay kolay evli erkege bakmazm baksa bile pesine dusmez.. ve daha birsuru sey herseyin bolu cikti... turkiye gelisti ama kafalar degismedi...o guzelim kultur insanlar be halde... parmagindaki yuzugu gorunce kafasini ceviren erkekeler. simdi abnemle yatiyorum yengemle beraberim. enisteme asigimm arkadasim kocamla beraber allah allah. korkunc. ben bazem dusunuyorum kocamla oraya grlsem bin kiz pesine duser evli demeden okadsr yakisikli bir erkek. kizim icinde endiseleniyorum okula gidecek geri donermi diyeGelinen hale baksonumuz ne olcak böyle ileriyi hiç düşünemiyorum
keske idam gibi bir yasa gelse bu şekilde iki üç ay hapis yatmayla kimse akıllanmaz
Sen dunayadan bisey anlamiyorsun galiba yorumun beni cok kizdirdi. Biz cocuktan bahsediyoruz suriyeliden degilm ustelik o insanalr evet savastan kacti... ama onlarin calisma izni yok olmadigi gibi devlet yardimi cok az oda cok vok nadir... napsinlar.... surunuirlar tabi ele kola yapisirlar... suzin gibi dusuneneler onlari kacak bile ise almiyorlar. Ben isvicrede yasiyorum burda tum multecilerin calisma izni yok ama evlerinde i phone intirnet teme icme barinma ihtiyaclari insan onuruna yakisir sekilde.. evet her insanin iyisi kotusu var.. suriyeli tyrk firansiz egal.. ama o insanalr insan onuruna yakisir yasatilmiyor... mecbur sikakalrda barinaklar da yikik insaatlarda yasiyorlar buyuk konusmayim bunun ne ankama geldigini bilemezsinizm ben burda yanaciyim. Sirf yabamci oldugum icin digerleri ile ayni egitim haklarina sahip degilim onun icin bile isyan ediyirumm dusun
Sen dunayadan bisey anlamiyorsun galiba yorumun beni cok kizdirdi. Biz cocuktan bahsediyoruz suriyeliden degilm ustelik o insanalr evet savastan kacti... ama onlarin calisma izni yok olmadigi gibi devlet yardimi cok az oda cok vok nadir... napsinlar.... surunuirlar tabi ele kola yapisirlar... suzin gibi dusuneneler onlari kacak bile ise almiyorlar. Ben isvicrede yasiyorum burda tum multecilerin calisma izni yok ama evlerinde i phone intirnet teme icme barinma ihtiyaclari insan onuruna yakisir sekilde.. evet her insanin iyisi kotusu var.. suriyeli tyrk firansiz egal.. ama o insanalr insan onuruna yakisir yasatilmiyor... mecbur sikakalrda barinaklar da yikik insaatlarda yasiyorlar buyuk konusmayim bunun ne ankama geldigini bilemezsinizm ben burda yanaciyim. Sirf yabamci oldugum icin digerleri ile ayni egitim haklarina sahip degilim onun icin bile isyan ediyirumm dusun
halliskmiz bem oacidan bakmamistim... ama bu devletin sorunu halk napsin. ya bi tek suriyeliler degil icimizdedel cok boyleleri onu bilirim ben bemde cocuklugimda ddfalarca tasadim hatta az ince yazdim. oyuzden cok hassasim bu konuda kirdiysam kusura bakmaSanırım sizin muhitinizde Suriyeli mülteci pek yok. Genellemem evet bende üzülüyorum savaştan kaçmalarına ama benim teyzem baba yadigarı evinden kaçtı bu nedenle. Gelen bu mültecilerimiz teyzemi taciz ettiler, gece yarılarına kadar apartman içinde sigara içip uyarınca tehdit ettiler. Çok değil bir kaç ay önce güpegündüz yediğim arapça küfürleri de ben bilirim. Kusura bakmayın ama mülteci alımının kuralı vardır, bu kadar güvenliksiz salınmaz ülkenin içine. Mülteci kampında belli bir süreden sonra alışma sürecinden geçerse çalışabilir zaten. Şu an mülyonlarca kimliksiz Suriyeli nerede yaşadığını bile beyan etmeden mayın gibi geziyor. Hiç birimizin güvenliği yok. Zira suç işlediğinde herhangi bir işlem dahi yapılmıyor yapılamıyor.
Ve evet ben lisans mezunu iki yıllık bir işsizken, sekreterliklere dahi başvururken, işsizlik kendi toprağımızın en büyük sorunuyken bu milyonlarca Suriyelinin işsizliğine üzülemeyeceğim. Kendi gencime de üzülüyorum
Kesinlikle haklısınız.. Önceden yani ben küçükken hatırlıyorum yoktu bu kadar şey en kötüsü hırsızlıktı varsada gerçekten hiç duymazdık.. Simdi ar namus kalmamış kimsede cok şaşırıyorum bunda diizlerinde etkisi oluyor sanırım herşey normalleştiriliyor insanların gözünde. Benim arkadasım sehir dısında okuyor anlattıklarını duydum dısarı cıkmaya korkar oldum bu insnlık(!) nereye gidiyor.bazi suclara idam gelmeli ensest iliski yada tecavyz gibi... ya neler duyuyorum. annesiyle yatanmi dersin kiziyla sevisenmi dersin vebege tecavuz mu dersin.. vallaha tukuz diye ovunecek yanimiz kalmadi. kotu olanda cogu serbest aramizda.. iyiki turkiyede yasamiyirum dedirtiyor cok milliyetci biri olmama ragmen. bide acryoali olduk batilastik onumuze gekenle sevusip opusmeyi geleneksel degerlerimiz unutmayi ogrendik. bence kultur denen bisey jalmadim turk kizlari erkekleri yabancilardan beterler. evli erkekleri ayartmalar ya bu bir derdim varsa beler oluyorum inanin yanaci bi kiz kolay kolay evli erkege bakmazm baksa bile pesine dusmez.. ve daha birsuru sey herseyin bolu cikti... turkiye gelisti ama kafalar degismedi...o guzelim kultur insanlar be halde... parmagindaki yuzugu gorunce kafasini ceviren erkekeler. simdi abnemle yatiyorum yengemle beraberim. enisteme asigimm arkadasim kocamla beraber allah allah. korkunc. ben bazem dusunuyorum kocamla oraya grlsem bin kiz pesine duser evli demeden okadsr yakisikli bir erkek. kizim icinde endiseleniyorum okula gidecek geri donermi diyeben gsliba turkiyeye birdaha dinmicem tatil disinda..
Keşke yapılacak bişey olsa ama mevcut adalet sistemiyle çok zor.. Ben suriyelilerden korkuyorum serseri mayın gibiler hiç kimse kızmasın!! Kızan varsa biraz mecidiyeköy şişliye gitsin!! Savaştan kaçtılar sığındılar amenna ama bu şekilde sokaklarda yasayarak olmaz. Adamlar eline koluna yapışıyorlar para diye, arabayla çıksan cam silme bahanesiyle para istiyorlar vermezsen hop arabaya çizik hele ki bayansan!! Tamam daha öncede vardı ama iyice arttı! Şöyle düşünün o 3 şerefsz o çocuğa değil mahalleden bir kadın veya çocuğada yapabilirdi bunu ki yapacaklar da.. her yerdeler kimlikleri yok kaybedecek bişeyleri yok herşeyi yapacak durumdalar! Bu yazıma tepki göstericek olan varsa lütfen yarın mecidiyeköye bi gitsin hele!
bazi suclara idam gelmeli ensest iliski yada tecavyz gibi... ya neler duyuyorum. annesiyle yatanmi dersin kiziyla sevisenmi dersin vebege tecavuz mu dersin.. vallaha tukuz diye ovunecek yanimiz kalmadi. kotu olanda cogu serbest aramizda.. iyiki turkiyede yasamiyirum dedirtiyor cok milliyetci biri olmama ragmen. bide acryoali olduk batilastik onumuze gekenle sevusip opusmeyi geleneksel degerlerimiz unutmayi ogrendik. bence kultur denen bisey jalmadim turk kizlari erkekleri yabancilardan beterler. evli erkekleri ayartmalar ya bu bir derdim varsa beler oluyorum inanin yanaci bi kiz kolay kolay evli erkege bakmazm baksa bile pesine dusmez.. ve daha birsuru sey herseyin bolu cikti... turkiye gelisti ama kafalar degismedi...o guzelim kultur insanlar be halde... parmagindaki yuzugu gorunce kafasini ceviren erkekeler. simdi abnemle yatiyorum yengemle beraberim. enisteme asigimm arkadasim kocamla beraber allah allah. korkunc. ben bazem dusunuyorum kocamla oraya grlsem bin kiz pesine duser evli demeden okadsr yakisikli bir erkek. kizim icinde endiseleniyorum okula gidecek geri donermi diyeben gsliba turkiyeye birdaha dinmicem tatil disinda..