- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi themis1990
Allah belalarını versin işallah , tüylerim diken diken oldu
.Allah koymaz yanlarına ama olan o yavrucağa oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen
Bir çığlık koptu bütün mahalle cama koştu
olay şöyle olmuş meğerse 8,9 yaşlarında bir erkek çocuk çıkardılar karşı apartmanın
en alt katındaki atölye tarzı yerden suriyeli bir çocuk bu
insanlara derdini anlatmaya çalışıyordu perişan haldeydi yavrucak
3 tane adi yaratık buna tecavüz etmiş
yürüyemiyordu bile kalabalık toplandı çıkın dışarı ne yaptınız bu çocuğa diye
sapıklar o kardeşimiz diye yalan söylüyor tam yarım saat polis beklendi 3 oto arabası geldi alıp götürdüler hepsini
Kızlar çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen
Bir çığlık koptu bütün mahalle cama koştu
olay şöyle olmuş meğerse 8,9 yaşlarında bir erkek çocuk çıkardılar karşı apartmanın
en alt katındaki atölye tarzı yerden suriyeli bir çocuk bu
insanlara derdini anlatmaya çalışıyordu perişan haldeydi yavrucak
3 tane adi yaratık buna tecavüz etmiş
yürüyemiyordu bile kalabalık toplandı çıkın dışarı ne yaptınız bu çocuğa diye
sapıklar o kardeşimiz diye yalan söylüyor tam yarım saat polis beklendi 3 oto arabası geldi alıp götürdüler hepsini
paralari cebe indirmeseler.. cok parasi varda tr nin... bende isvec degil isvicre dogru evet dunyanin en zengin ulkesi.m avrupada suan bitmek uzere biz avrupa birliginde degiliz. istemiyorlar..ustelik meslek sistemi olsa iyi olur bu sorunlar olmaz. illa uni yada vasissiz olmazki oyle.. ven loborant yapcam meslek nesela bunun icin tipa gitmem gerek degil.. yada vaska uniye meslek okuluna gidip ogrenebiliyirum. istersem bunun uzerine ilerde uniyede gidebilirim. ama dogru..ya aslinda ben yetemicekleri kadar multeci aldiklarini da dusunuyorum. bunlar icinde cok sayida tr karsiti da olabilir orgutlerde olabilir. oyle aliyorlar onuda yanlis buluyorymmmIyide turkiye nin ekonomisiyle isvecin ki bir mi?
Turk insanina is yok burda.üniversite mezunlari issiz.isvec nüfusu dusuk gelismis güçlü bir avrupa ulkesi.bizim gibi terör dertleri falanda yok.iki ulkeyi karsilastirman sacma.
İstanbuldaki evim de Kocamustafapaşa'da .Oraya da çok birikmişlerdi .Huzurumuz kaçtı İzmir'e geldik.
aynen benim bir cocugum var cunku ancak ona iyi bir gelecek veririm vaakasina gucum yok... eve bakabilecekelri kadsr gocmen almalilar cunku bence bununda ekonimiye zarari var. ustelik gelenlerden isid givbiler turliye karsitlarida var diye biliyorum.. sorun suki diger musluman ulkelerde savas var beeeye gitsinler mecbyr tr aliyor.. ustelik burdada var sutiyeli karilarini disari adim attirmiyor vs.. beyse uzun mesele... cok derinn. evet oinsanlara cozum bulunmali insallah o suriyedi savas biter...İsviçre ile bizi kıyaslamakla zaten hata yapıyorsun arkadaşım .
İsviçre de benim gibi düşünüyor demekki .
Bakabileceğin kadar çocuk doğur ya da bakabileceğin kadar göçmen al.
Vay esedin zulmünden kaçıyor müslüman kardeşlerimiz diyerek ajitasyon yapmayacaksın .(yapanlar için)
yok ben şu an İzmir;'deyim .Oradaki evimi kiraya verdim.Kemancı Sitesinde evim siz yakın mısınız ?ayyy komsuymusuz...napıcam ben yaa..bombok burası..![]()
yok ben şu an İzmir;'deyim .Oradaki evimi kiraya verdim.Kemancı Sitesinde evim siz yakın mısınız ?
dur özelden yazışalım açık mı özelin .Apartmanımın ismini yazacağım bir de üstteki kemancı var .evet karsı bınadayım.cok yakınmışız.bende evlendım geldım..anadolu yakası gıbı harıka yerden boyle rezzzıl bı yere dustum..eşim buranın yerlısı diye bsy de dıyemıyorum..oooof nasıl kurtulucam burdan...
keske bende alıp basımı gıtsem
Konu Suriyeli konusu olmuş.
Sanki Türk milletinde hiç böyle vakalar yok.Hepsi bu adamlardan geldi...
Ben de bayılmıyorum ama konunun Suriyeli olmalarıyla hiçbir alakası yok.Söylenenlere dikkat edelim biraz.
Çocuğa çok üzüldüm sadece.Bizim adalete de ne kadar güvenilir ki...
dur özelden yazışalım açık mı özelin .Apartmanımın ismini yazacağım bir de üstteki kemancı var .
tecavuz eden de surıyelı olunca konuda nasıl ılerleme beklenır kı