Yarım saat sonra çıkan çizgi

Arzurana

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
427
106
23
25
Yarım saat sonra çikti ama ümitleneyim mi kuruma çizgisi gibi duruyor mu acaba

Eklentiler

• IMG_20240426_213759.webp
    IMG_20240426_213759.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20240426_213744.webp
    IMG_20240426_213744.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 75
Bana pek kuruma çizgisi gibi gelmedi ama bence de yarın ilk idrarla daha net sonuç çıkar 😊

Ayy inşallah 2 senedir bekliyorum dün çok az açık kahve akıntım geldi devamı da gelmedi umarım yerleşiyordur 🙏
Bende bir bucuk senedir deniyorum aynı test marka 20 ci dakkada cikti aynı böyle ama negatif oldu sonuç ilk 10 dakka zonrasina itibar etmemek gerekiyor

Yarım saat sonra çikti ama ümitleneyim mi kuruma çizgisi gibi duruyor mu acaba

Testlerin neden içini dışına çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Zaten varsa çizgi silikte olsa belli oluyor. Yarım saat çok uzun süre.
Yarın sabah tekrarlayın. İlk beş dakikada çıkar inşallah gebesinizdir.

Testlerin neden içini dışına çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Zaten varsa çizgi silikte olsa belli oluyor. Yarım saat çok uzun süre.
Yarın sabah tekrarlayın. İlk beş dakikada çıkar inşallah gebesinizdir.
Çünkü uzun zamandır bekliyoruz bir umut ufak bir çizgi olsa görebilir miyiz diye bakıyoruz. Teşekkür ederim inşallah

Çünkü uzun zamandır bekliyoruz bir umut ufak bir çizgi olsa görebilir miyiz diye bakıyoruz. Teşekkür ederim inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum. 10 sene sonra bende ilk defa tüp bebekle hamileyim. Ama böyle testlerle oynayınca maalesef doğruluk payıda azalıyor bozulabiliyor. Amacım moralinizi bozmak asla değil. Boşa umutlanmamak adına dedim. Çünkü bende çok yaşadım. İlk bir kaç dakikada silikte olsa çıkıyor varsa.

Sizi çok iyi anlıyorum. 10 sene sonra bende ilk defa tüp bebekle hamileyim. Ama böyle testlerle oynayınca maalesef doğruluk payıda azalıyor bozulabiliyor. Amacım moralinizi bozmak asla değil. Boşa umutlanmamak adına dedim. Çünkü bende çok yaşadım. İlk bir kaç dakikada silikte olsa çıkıyor varsa.
Oynayınca bozulduğunu bilmiyordum sürekli testlerle oynayan biri de değilim testi yapar çıkmazsa atarım gözüme takılınca açıp bakmak istedim o esnada çektim fotoğrafı 😇

Back
X