Yarım saatti sadece.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar, dun yarim saat icinde yasadigim bir olayi paylasmak istedim sizlerle ve duygularimi. Olay dediysem de aslinda sadece bir sohbet.

1 haftalik iznimde yasadigim sehirden, memleketime, ailemin yanina gitmistim. Bu hafta dondum ve ise basladim tekrar yalniz izin donemi oldugu icin, sirkette az kisi vardi, cogu kisi tatilde kisacasi.

Ogle tatilinde yemekten sonra isyerindeki bahcede oturayim dedim, bi masa buldum kendime golgede. Isyerindeki tenhalik, evimdeki yalnizligimla birlesince daha bir yalniz hissediyordum kendimi. Masaya oturunca keske sohbet edecek birileri olsa simdi diye dusundum. Bunu aklimdan gecirdikten 2 sn sonra bir bayan geldi ve masaya oturabilir miyim dedi. Tabiki dedim. Disardan gelmis ve sicakti, o da buldugu ilk golge masaya oturmak istedi sanirim.

Basta pek konusmaya niyeti yoktu ama ben muhabbet acinca o da baya konustu benle, sonradan baya acildi, guzel bi sohbet oldu yarim saat zarfinda. Yaninda erik ve taze findik getirmis, bana ikram etti. Yalniz findigi dislerle kirmak gerekiyormus, ben yapamadim daha dogrusu yapmak istemedim. Bir baktim ben yemiyorum diye findiklari kavanozla kirip bana verdi, annem gibi sanki, duygulandim bi anda. Curukler cikiyor icinden dikkat et , aksam kizimla boyle kirip yedik te bisuru curuk cikti dedi.

Bilmiyorum gercekten kendimi cok tuhaf hissettim, aglayacaktim galiba. 12 yilimi verdigim bu koca sehirde ilk kez bana biri boyle davraniyordu.

Sonra bana evli olup olmadigimi sordu, bekar dedim, Allah dogru insanlarla karsilastirsin, sen de cok hanimefendi birisin dedi.

Bu koca sehirdeki yalnizligimi ve kucuk bir ilgiye bile ne kadar muhtac oldugumu anladim, tipki suya hasret kurumus bir toprak gibi.

Paylasmak istedim sadece..

Bir söz vardir cok severim....

"Yanliz oldugum icin degildir yanlizligim...yanlizligmi kimseye anlatamadigim icin Yanlizim"

Sade kahvecim....sen yanliz degilsin...en azindan bu sanal sitede bile bunu paylasabiliyorsun cünkü.....:1hug:

güzel bir olaymış niye kimsen yok ailen nerde özel değilde

umudum-> ailem dedigim gibi memlekette
seloş -> ankaradayım evet

ben herzaman vefali bir dost oldum ama insanlar malesef zor gunlerinde benden destek alip duzluge ciktiklarinda unutuverdiler...zaten konusunu da actim buraya. aramayanlari bile belki isi gucu vardir arayamamistir diye arar sorardim ama yine de insanlar cikarlari bittiginde artik aramaz sormaz oluyorlar. belli bir donem geciriyorlar, o donemde size butun negatif enerjiyi aktarip gidiyorlar. Boyle olmayan da vardir ama bana hep boylesi denkgeldi...Ben de artik cok degistim bu yuzden artik kimseyi ne ariyorum ne de soruyorum, cunku butun cabam bosunaymis bunu anladim, butun ictenligim bosunaymis

çok haklısın cnm
yanlızlıkğın tarifi yok
allah göndermiştir belki sana o kadını
ne kadar yürekten istemişsinki biri çıkmış karşına
allah kimseyi yanlız bırakmasın

şimdi ben yazacağım sen yanlı bakacaksın...
ama yazacağım...
hep mi vefasızlar, kötüler, insan kullanmayı sevenler buldu seni yaaa...
12 koca yıl...12...
beş yıldır aynı şehirdeyim seninle...2004te herşeyimi memleketimde bırakıp geldim...
ama bir sürü arkadaşım var...uzak şehirdeki düğünüme bile okadar çok kişi geldi ki erinmeden...benim için...tanıyıp uzaklaştıklarım da var can dediklerim de...
ama var...
sen de hiç olmaması sorunu hep karşıdan aramamak gerektiğini düşündürüyor bana...

Allahım sana yardım etsin canım
umarım kalbine göre biriyle karşılaşırsında mutlu bir evliliğin olsun.

Sen öyle bunalmıssınkı yanlızlıktan hüzün cevrelemıs senı.aşk çalsa kapını bak ozamn çok seveceksın yasadıgın sehrıde kazık atanlarıda sıleceksın.yanlızlıktan cok bunalmıssın.ben ıkı yıldır yanlız yasıyorum ama ınan yanlızken coksey yapıyorum cesıt cesıt guzellık maskelerı spor ve tabıykı kıtap okumak bagıra bagıra sarkı soylemek kötü bırgunun ardından kuvete gırıp rahatlamak ve hersey guzel olacak deyıp hayal kurmak en olmadı cayını elıne alıp balkonunda yazı yazmak.canım yanlızım dedıkce dahada yanlızlasırsın.ama unutma olurmu sen bu aılenın uyesısın..yanlızım dıyerek bızıde uzme cunku bız senı sevıyoruz nıyemı bıze durustce derdını anlattıgın ıcın:)
dılerım çok mutlu olursun

Son düzenleme:
neden kknın buluşmalarına katılmıyorsun. ben ankaradaki buluşma fotoğraflarına bakıyorum. hepsi çok tatlı ve harika insanlar. bir kaç kişiden darbe yedin diye herkesle iletişimi kesmen yanlış. madem bu kadar yalnızsın. o zaman,senin girişim yapman lazım. bu toplantılara katılmalısın bence....

sade_kahve seni de anliyorum bir nevi kendini koruma ceperi olusturmussun hakli da olabilirsin
karsina arkadasligin dostlugun degerini bilmemis insanlar cikmis olabilir, ama yalnizligindan da sikayetcisin biraz caba sarfetsen mesela okypete'nin dedigi gibi ise ankara bulusmalarina katilarak basla, kk' nin hatunlarinin samimiyetine inaniyorum belki iclerinde samimi olacagin bir dostun cikar,
ben mesela kk sayesinde cok kaliteli arkadaslara sahip oldum dene bunu birsey kaybetmezsin,
kilitleme kendini...

ben herzaman vefali bir dost oldum ama insanlar malesef zor gunlerinde benden destek alip duzluge ciktiklarinda unutuverdiler...zaten konusunu da actim buraya. aramayanlari bile belki isi gucu vardir arayamamistir diye arar sorardim ama yine de insanlar cikarlari bittiginde artik aramaz sormaz oluyorlar. belli bir donem geciriyorlar, o donemde size butun negatif enerjiyi aktarip gidiyorlar. Boyle olmayan da vardir ama bana hep boylesi denkgeldi...Ben de artik cok degistim bu yuzden artik kimseyi ne ariyorum ne de soruyorum, cunku butun cabam bosunaymis bunu anladim, butun ictenligim bosunaymis

haklısın yaşadıkların seni çok üzmüş insanlardan uzaklaşmanı sağlamış....
ama seninle aynı durumda olan biçok kişi var hepimiz bu duyguyu zaman zaman yaşıyoruz...zaten asıl insanı üzen hiç beklemediğin ummadığın kişilerden darbe almak...
sizinde çok az da olsa güvenecğiniz hiç kimse yok mu ? ankara çok büyük bi kent ve yalnız kişiye daha da büyük gelir koskocaman gözükür gözüne...
şimdiye kadar olan şanssızlığını geride bırakabilirsin bu bayan ve yarım saatlik bu süre belki yeni bi başlangıç haytında...bi de şuna inan kısmetindeki kişinini ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz sen yeterki bunu düşün yanlızlığı unnutturacak bi hayat arkadaşı.....
ayrıca bu sitede çok paylaşımların var bunu da gözardı etme...rastladım pek çok konuna ve sana destek için yorum yazan pekçok kişi var yorum olulu veya olumsuz önemli olan kişi zamanın ayırıp sizinle paylaşmış...yerimseniben

au duygulandımm...
türk filmi gibi..
kadının adresini alsaydınn uğradıkça senin iş yerine uğrasaydııı kim bilirr bir ses olurdu sana..

Back
X