yarın 3. gün transferi yapılacak. 5. gün olmadığı için korkuyorum

sorgusuz

papatya
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
115
6
96
46
İstanbul
bu 3. denemem
daha önceki 5. gün transferdi 3 transfer 4 kese görülmüş fakat 11. hafta gelişim devam etmediği için sonlandırılmıştı.
3. gün transferi olup yavrusu tuttan kaç kişi var
çok korkuyorummmm.

hiç korkma arkadaşım Rabbine sığın yeter benim bi önceki tedavimde 5. gün embriyosu birinci kalite konmuştu iki adet. doktor %70 ikiz annesi olmaya hazırlan dedi. sonuç kocaman bir sıfır sonraki tedavimde iki adet ikinci gün embriyosu kondu bende senin gibiydim neredeyse ağlayacaktım 5. gün olmadı ikinci gün nasıl olacak diye şükürler olsun kızımı kollarıma alacağım an için gün sayıyıorum içini ferah tut. Rabbim yardımcın olsun..

umarım ve benim de öyle olur. çok korkuyorum. geçen sefer o kadar uzun o kadar çetrefilli idi ki çok yordu beni 2 yıl hastane kapısına yanaşamaz oldum. artık ben de anne olmak istiyorum, çok korkuyorum arkadaşlar çoook

öncelikle tedavin hayırlı olsun...benimde 5.gün blast aa kaliteydi ve dr çok umutluydu ama olmadı.rabbim kısmet etmişse olur zaten...olumsuz düşünme cnm.
rabbim hayırlısı ile dileğini versin...

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun ... bu sefer bebişini kucağına almak nasip olsun...... 5 kez tüp bebek deneyen biri olarak 1.2.3.4.5.6. gün hiç farketmez.... yeter ki RABBİM OL DESİN GERİSİ HİKAYE.... ben 3. gün dondurulmuş tek embriyo ile hamile kaldım ve şükürler olsun ki kızım 7 aylık oldu.... bol bol dua et.... kendinide bebişlerinide stres yapma.... hayırlı haberlerini bekliyoruz...

hic korkma canim Rabbim vermek isteyince olmayacak diye bisey yok benimde ilki iki taneydi tutmadi ama 2.si tek ve dondurulmus embryo idi 3. gun embryosuydu o tuttu dusun dondurulmustu hemde insallah seninkide tutacak iyi dusun canim.

slm canım.başlığı görünce yazmak istedim.benim 11 yumurtam oldu hepsi döllendi.5. güne gideriz demişti doktorum ama 2. günde gelişimleri durmuş.doktorda 3. gün transfer etti.veeeeeeeeeeeeee hamileyim şükür.ilk denememde hemde

öncelıkle hayırlı olsun inş. guzel sonuc alırsınız. leydim84 un dedıgı gıbı 3 veya 5. gun farketmez, embrıyo kalıtelı gelısıyorsa 8 hucrelı olmussa 3. gun verıyorlar 5ı beklemenın anlamı yok dıye bılıyorum demekkı sızın kalıtelı gelısım olmuskı 3. gun verıyorlar olumlu dusunun bırde onerım mumkunse kuru ncır cevız bır dılım ananas yeyın gunde bunlar tutunmaya yardımcı oluyor.

arkadaşlar öneri ve dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. verdiğiniz örnekler o kadar rahatlattı ki anlatamam. sabah nerdeyse embriyoloğa yalvaracaktım 5. gün yapın diye. sabah kuzularımla buluşma zamanı bakalım bu sefer şans bana gülecek mi. Yüreğinse sevgi olan bütün kadınlar anneliği hak ediyor, ama biz biraz daha fazla diyeceğim nerdeyse. sağlıklı olacaksalar gelsin yavrularım, yoksa da hayırlısı deyiiip, yarına bakalım....
tanışmadan kurulan yürek bağı ve desteğiniz için sonsuuuz teşekkürler. Bu sayfalarda teker teker iyi haberler okuyabilmek dileği ile.....

merhaba az önce bir yazınızı okudum çok etkilendim. ismim nazlı. beş yıllık evliyim ve ben de bebek için uğraşıyorum. tüp bebek aşılama ama olmadı işte... tesadüfen sizin yazınızı okudum. aynı kaderi paylaşan ne çok kadın var insan sadece kendisi sanıyor işte.facebook ya da twitter varsa görüşmek isterim. malum ne kadar dostunuz arkadaşınız olsa da çeken bilir yaşayan anlar:) görüşmek dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…