yarın açık mekanda düğünüm var hava yağmurlu çok üzgünüm :( var mı benim gibi olan

OmurlukDegilSeyirlikOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
409
8
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Uzun maratonun son günü yarın..Gündüz nikahım akşamda açık alanda düğünüm olacak inşallah..İstanbulda yaşıyorum ve haziran ortasında olmamıza rağmen hava çok fena bozdu.Rabbimin işine karışılmaz tabi ama çok üzülüyorum..Kayınpeder iptal mi etsek falan diyor.Yarın düğün günüm nasıl iptal edilir yapsak yağmur yağarsa insanları mağdur eder miyiz? Haftasonu benim gibi açık alanda düğünü olan arkadaş var mı? Dertleşelim..

Son düzenleme:
Dügünün olacagı mekanın kapalı alanı yok mu işletme her olaya karşı orayıda hazırda bulundursun hem merak etme yaz yağmuru kısa sürer.

yaz yağmuru kısa sürer diye moral vermek isterdim ama dün akşamki yaz yağmuru ise biz şu an ocak ayındayız..

mekanın kapalı alanı yokmu oraya kaydırsanız eğlenceyi,ya bide masaların ve oyun alanının üstünü çadırlarla kapatıyorlar ama yürüme alanı ıslak oluyor.umarım çok yağmaz ya..

hiç üzülme arkadaşım bundan 3 sene önce havuz başında benim de düğünüm vardı gündüz hava çok güzeldi ama düğün saati geldiğinde nasıl bir yağmur anlatamam mekan sahipleri çardaklar kurdu bir şekilde atlattık

hiç üzülme bir çömzüm bulunur en azından senelerdir benim düğünüm hakkında hala çok güzel ve değişik bir düğün oldu diye bahsederler:)

şimdiden mutluluklar dilerim

haftasonuda hava yağışlı olacak ben trakyadayım bizden size geliyor yağmurlar yarında yağacak ama akşam düzelebilir haftaya erteleyebilirseniz daha iyi olur bence

cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar..
Mekanın restaurant bölümü var kapalı ama çok büyük bir alan değil ancak yağmurun geçmesini beklemek için oraya sığınabiliriz :-/ ocak ayından beri bugünü bekliyoruz herşeyin siparişi verildi servis araçları tutuldu iptal olursa çok üzülücem.İyiki nikahımızı mekanda yapmıyoruz nikah dairesinde olacak.O zaman ne yapardık

haftasonuda hava yağışlı olacak ben trakyadayım bizden size geliyor yağmurlar yarında yağacak ama akşam düzelebilir haftaya erteleyebilirseniz daha iyi olur bence

erteleme şansımız yok malesef.pazar günü de balayına gidiyoruz haftaya pazar günü dönücez.. herşey birbirine girdi ://

Dügünün yapılacagı mekan açık alana çardak tarzı birşeyler yapbilir sonuçta önlemlerini almak zorundalar.

canım hemen moralini bozma bence bak mesela. dün İzmir yağışlı görünüyordu çarşamba günü bakmıştım ama dün sabahtan geceye hatta bugün sabah da dahil tek damla yağmur düşmedi daha inşallah İstanbulda da öyle bir şey olur

Nolursa olsun en mutlu gününüz birkaç su damlası için moralinizi bozmayın :)
Ayrıca mekanla konuşsaydınız belki üstünü filan kapatabiliyorlardır yani böyle şeylere hazırlıklı olmaları lazım?

benimde umudum vardı ama şuan gökgürültülü yağmur var istanbulda.umarım yarın açar..benim için dua edin kızlar
15 haziranda bütün mekanlar doluydu allah bütün evleneceklerin yardımcısı olsun..

üzülmeyin üstüne çadır çekerlermekanı arayıp sorun. yoksa bile temin edilsin şimdiden.. ayrıca yağmur çok şiddetli yağmaz. yarın biz de açık havada yemeğe gideceğiz.

Bi arkadasımında düğününde yağmur yağmıstı..açık mekandaydı düğünü :) biraz duraksamıstı düğün,ama yağmur azalınca oynamaya devam etmiştik,az yağıyodu ama herkes oynuyodu :) eğlenceli olmustu.Hala konusurz onun düğününü,değişik olmustu

bizimkide öyle olacak muhtemelen :) ormanın içinde olduğu için yerler ıslak olacak çamur olacak benim için problem değilde insanları mağdur etmekten korkuyoruz :/

canım benim ya sen en güzel gününü neden böyle mahvediyorsun düğünün 1 gün öncesi bugün dualarımız seninle. hem bak dün yağmur yağmamıştı dedi ya ama gecesinde burada da gök gürültülü yağmur vardı merak etme Allah evleneceklerin yardımcısı olur . güzel haberlerini bekliyoruz düğünden sonra

balayından döneyim hemen yazıcam size inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…