- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun maratonun son günü yarın..Gündüz nikahım akşamda açık alanda düğünüm olacak inşallah..İstanbulda yaşıyorum ve haziran ortasında olmamıza rağmen hava çok fena bozdu.Rabbimin işine karışılmaz tabi ama çok üzülüyorum..Kayınpeder iptal mi etsek falan diyor.Yarın düğün günüm nasıl iptal ediliryapsak yağmur yağarsa insanları mağdur eder miyiz? Haftasonu benim gibi açık alanda düğünü olan arkadaş var mı? Dertleşelim..
haftasonuda hava yağışlı olacak ben trakyadayım bizden size geliyor yağmurlar yarında yağacak ama akşam düzelebilir haftaya erteleyebilirseniz daha iyi olur bence
canım hemen moralini bozma bence bak mesela. dün İzmir yağışlı görünüyordu çarşamba günü bakmıştım ama dün sabahtan geceye hatta bugün sabah da dahil tek damla yağmur düşmedi daha inşallah İstanbulda da öyle bir şey olur
Bi arkadasımında düğününde yağmur yağmıstı..açık mekandaydı düğünü :) biraz duraksamıstı düğün,ama yağmur azalınca oynamaya devam etmiştik,az yağıyodu ama herkes oynuyodu :) eğlenceli olmustu.Hala konusurz onun düğününü,değişik olmustu
benimde umudum vardı ama şuan gökgürültülü yağmur var istanbulda.umarım yarın açar..benim için dua edin kızlar
15 haziranda bütün mekanlar doluydu allah bütün evleneceklerin yardımcısı olsun..
bizimkide öyle olacak muhtemelen :) ormanın içinde olduğu için yerler ıslak olacak çamur olacak benim için problem değilde insanları mağdur etmekten korkuyoruz :/
Çamur olması kötü olmus..Bugünden arayıp önlemlerini almalarını söylemelisin canm..Daha önce başlarına gelmiştir böyle seyler kesin,çözümleri vardır ins.Ama hersey çözülür hiç bsey için kendni strese sıkıntıya sokma..Hersey geçiyo bitiyo hemencik,sonra yaptıgın stresle kalıyosun :) En güzel günün keske bende 3 ay önceye,düğün günüme dönsem keske,olan bütün aksilikleri tekrar yasamak bile isterim :)
canım benim ya sen en güzel gününü neden böyle mahvediyorsun düğünün 1 gün öncesi bugün dualarımız seninle. hem bak dün yağmur yağmamıştı dedi ya ama gecesinde burada da gök gürültülü yağmur vardı merak etme Allah evleneceklerin yardımcısı olur . güzel haberlerini bekliyoruz düğünden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?