- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi Mevsim4747
-
Kuruma cizgisi olabilir cnm bir iki gün sonra yine yap bence gecikmen olursaDün akşam kahvrengi lekeler başlamıştı dedim tam sabaha olurum acilir adetim dedi bu saate kadar bekledim dedim bı test yapayım sonuç ne diyorsunuz kizlar ben daha net görüyorum kameradan bu kadar çıktı 3haftada bir adet gorenlerdenim takvim tam tamamına 3hafta0 gün gosteriyor
Kuruma çizgisi diyecektim ama benzemiyor eğer bu silik çizgi ilk 10 dakikada çıktıysa bence gebelik var testi iki gün sonra tekrarla inşallah güzel sonuçlar alırsınDün akşam kahvrengi lekeler başlamıştı dedim tam sabaha olurum acilir adetim dedi bu saate kadar bekledim dedim bı test yapayım sonuç ne diyorsunuz kizlar ben daha net görüyorum kameradan bu kadar çıktı 3haftada bir adet gorenlerdenim takvim tam tamamına 3hafta0 gün gosteriyor
Yaptım dakka tuttum 2dakika içinde çıktı yerleşme lekesi var sildikce kahvesiyah şeklinde nokta nokta normalmikiKuruma çizgisi diyecektim ama benzemiyor eğer bu silik çizgi ilk 10 dakikada çıktıysa bence gebelik var testi iki gün sonra tekrarla inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yine yaptım oda çıktı hemen silik bı şekildeKuruma cizgisi olabilir cnm bir iki gün sonra yine yap bence gecikmen olursa
Onuda cekip at bakalımYine yaptım oda çıktı hemen silik bı şekilde
2. Resimde çizgi gözüküyor, kanama oranı artmadı ve kırmızıya dönmediyse bir kan testi verebilirsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınDün akşam kahvrengi lekeler başlamıştı dedim tam sabaha olurum acilir adetim dedi bu saate kadar bekledim dedim bı test yapayım sonuç ne diyorsunuz kizlar ben daha net görüyorum kameradan bu kadar çıktı 3haftada bir adet gorenlerdenim takvim tam tamamına 3hafta0 gün gosteriyor
Kan verdim şimdi yarına çıkacak sonuç hayırlısı olsun inşallahbence hamilesin canımkan ver direk
Iyi haberlerini bekliyoruz canımKan verdim şimdi yarına çıkacak sonuç hayırlısı olsun inşallah
İnşallah cnm öğleden sonra çıkacak bugün haber veririmIyi haberlerini bekliyoruz canım
Tamam canımİnşallah cnm öğleden sonra çıkacak bugün haber veririm
Çıktı canım sonuç 52Silik çizgiyi bende gördüm bence de hamilesiniz :) sonucu merakla bekliyoruz
Çıktı canım sonuç 52Tamam canım
Yaa hadi hayırlı olsun canımÇıktı canım sonuç 52
Çıktı canım sonuç 52
Sağol canım darısı sizlere olsun inşallah canımYaa hadi hayırlı olsun canım
Amin canım İnşallahSağol canım darısı sizlere olsun inşallah canım
Sağol canım darısı sizlere olsun inşallahTebrik ederim sağlıkla ilerler inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?