Yarın ameliyat oluyorum :)

senem-1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
10
0
86
Ankara
Heluuu kızlar Yarın burun ameliyatı oluyorum. Burnumda hem eğrilik hem kemer hem burun ucu düşüklüğü varmış
Allah affetsin sizlere 2 sorum var?
1-
Ben bazı hazırlıklar yaptım ama hastaneden lazım olur dediğiniz aklınıza gelen başka bir şey var mı?
düğmeli gecelik - ayna - kulak çöpü - okyanus suyu - ıslak mendil - arnica krem - jel buz - boyun yastığı hazır başka ne lazım olabilir?
2-
Benim yüzüm kemikli uzun, hatlarım sert. Revizyondan da çok korkuyorum o yüzden doktora minimum riskle düzeltin demeyi düşünüyorum.
kavisli, küçük olmasın, düz olsun, gerekirse böyle kalsın ama revizyon olmasın demeyi düşünüyorum
sizce mantıklı mı saçma mı?
yani düz çalışsa revizyon ihtimali azalır mı yoksa olmuşken biraz düzgün olsun mu?
3-
Sizce ameliyattan önce neleri sormalıyım hangi konularda uyarmalıyım. mesela biri dudak burun mesafesi konusunda uyar dedi hiç aklıma gelmemişti çok hazırlıksızım ben ya

Öncelikle şimdiden başarılı ve dilediğiniz gibi bir operasyon olmasını diliyorum umarım hayalinizdeki gibi olur Ameliyatı nerede kime oluyorsunuz anlatabilir misiniz acaba

Öncelikle şimdiden başarılı ve dilediğiniz gibi bir operasyon olmasını diliyorum umarım hayalinizdeki gibi olur Ameliyatı nerede kime oluyorsunuz anlatabilir misiniz acaba
Çok teşekkür ederim. Olayım da duruma göre anlatayım kimsenin kafası karışmasın

Geçmiş olsun, nasıldı ameliyat? Umarim memnunsunuzdur sonuçtan

Merhaba
Çok geçmiş olsun.kime ameliyat oldunuz nasılsınız şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…