- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- 23
- Konu Sahibi guruttuyar
Benim 2 ay bitti burnum dan memnundum darbe aldim şişti kemer oluştu kemeri indi sisligi kaldı bekliyorum düzeliyor allahtan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3,5 dikisten korkma saniyelik acilaroy o disardaki korkutuyor zaten beni ama neyse bakalim 2 ameliyat atlattim oda gecer insallah :)))
Bu aralara yaklaşık 1 haftadır günde 7-8 kere hapşuruyorumDr hap veriyor 10 gün hapsirmamaya çalış teknikleri var
insallah tamamen duzelir harika olur burnunuzz :) ben dun oldum suanki haline gore buyuyevek mi kuculecek mi onu anlamadimBenim 2 ay bitti burnum dan memnundum darbe aldim şişti kemer oluştu kemeri indi sisligi kaldı bekliyorum düzeliyor allahtan
Atel veya alçı çıktıktan sonra şişiyor tabi herkesin aynı değil kimisi 15 günlük fotosunu koyuyor süper benimki 15 günümde 2 katına çıktı mesela sisligi dr una yada bünyeye bağlı saniriminsallah tamamen duzelir harika olur burnunuzz :) ben dun oldum suanki haline gore buyuyevek mi kuculecek mi onu anlamadim
hmm anladim benim suan atel var ameliaytaima arkadasim girdi bitince cok guzel oldu boyutu filan dedi atelli hali gibi degil sis inince yine oyle olcak dedi ama bakalim . 14 unde okulum aciliyor insallah sisim morum yuzumdeki gecsinde burnum yavas yavas oturssada olrr coks agol bilgiler icin canim insallah senin burnunda cokcok guzel olrAtel veya alçı çıktıktan sonra şişiyor tabi herkesin aynı değil kimisi 15 günlük fotosunu koyuyor süper benimki 15 günümde 2 katına çıktı mesela sisligi dr una yada bünyeye bağlı sanirim
olsun demekki son hali o olucak biraz sabredicegiz artik . benim epey kemikli ve buyuk bir burnum vardi kikirdagimdada baya sorun varmis 4 saat kadar surmus ameliyatimAmeliyattan çıktığımda eşim ve h emsirem burun ucumu çok begenmislerdi mesela ama şimdi top gibi şiş
Inşaallah beklemekten başka çare yokhmm anladim benim suan atel var ameliaytaima arkadasim girdi bitince cok guzel oldu boyutu filan dedi atelli hali gibi degil sis inince yine oyle olcak dedi ama bakalim . 14 unde okulum aciliyor insallah sisim morum yuzumdeki gecsinde burnum yavas yavas oturssada olrr coks agol bilgiler icin canim insallah senin burnunda cokcok guzel olr
Benimde kemerli kalın derili ve iç kısımda kemik geriliği vardı şimdi iyi Allaha şükür sadece sisliklerin inmesini bekliyorum umarım gonlumuzce olur sabır gerektiren çok zor bir ameliyat süreci çünküolsun demekki son hali o olucak biraz sabredicegiz artik . benim epey kemikli ve buyuk bir burnum vardi kikirdagimdada baya sorun varmis 4 saat kadar surmus ameliyatim
evet ama dogrusu cene ameliyatundan sonra o kadar kolay geldiki . universite sorunum olmasa sisi takmasam cokcok kolay derdim yani bu ameliyat icin ama hazirlik senem olucak diye onemsemiyorum biraz tellerimde varr :)))Benimde kemerli kalın derili ve iç kısımda kemik geriliği vardı şimdi iyi Allaha şükür sadece sisliklerin inmesini bekliyorum umarım gonlumuzce olur sabır gerektiren çok zor bir ameliyat süreci çünkü
evet ikisi birden duzelince insallah cok tesekkur ederim canimm senin icinde hersey arzu ettigin gibi olur insallahBayağı bi değişim olcak desene hadi bakalım çok güzel olursun insallah