Selam kızlar ameliyat olan ve olacak herkese geçmiş olsun, dün gittim kontrole yani 7. Günde slikon kalıbı çıkarıp temizleyip bant yatıştırdı , bantlamadan önce baktım aynadan, burnum küçük bir patates gibi diyebilirim :) şu an tam değil ama sanırım çok şirin oldu gibi . Bant yapıştırmayada aslında pek gerek yok ama 5 gün kalsın dedi doktor , insanlar dikkat etsin çarpma felan olmasın birazda göz alışsın diye. Şu an ilaçları bıraktım ağrı kesicimi değiştirdim önceki baya ağırdı yan etki yaptı mideme , doktor mideye dokunmayan bir ağrı kesici yazdı onu kullanıyorum sızım oldukça ; ağrı sızı arada oluyor çok değil ama. Birde kaşıntı ve alerjik his için anti alerjik ilaç aldım eczaneden , çünkü ikide bir hapşurup duruyordum akşam yatarken içtim çok rahat uyudum, burun temizliği içinde okyanus suyu aldım ona başladım bugün ilk kullanımda hık diye açıverdi tıkalı olan tarafı, birde temizleyim derken çok uğraşıp tahriş etmiştim burun deliği girişlerini oralarada bepantenin cilt için olanını kullan dedi doktorun , yine tabi kulak çubuğu ile hafif hafif.. Onun dışında yüzünimde çok kuruyan yerler vardı oralarada sürüyorum aynı merhemi . Morluk olarakta sadece 1 göz kapağımda kaldı onlarda 3-5 güne kalmaz umarım, dikişlerim burun içinde sanırım kapalı teknik yapmışlar sormadım ama burun dışında dikiş falan yok. Bugünlük bu kadar canlar bantları çıkarınca foto koyacağım bakarsınız , herkese ağrısız acısız mutlu Mesut günler :)