Yarın ameliyatım var kızlar tırsıyorum hafiften :/ help me!

A çok guzel çok sevindim senin adına, ilk görüşte aşkı bende yaşamak istiyorum burnumla inşallah :) Kime ameliyat olmuştun? Aa fotoğraf bantlı mantlı koysaydın keşke bizim için de çok iyi olurdu..

Canim doktorum necdet ucar, 2. Gun koymustum foto ama sonra kaldirdim , az sabir bi kac gune koyucam foto:)

A çok guzel çok sevindim senin adına, ilk görüşte aşkı bende yaşamak istiyorum burnumla inşallah :) Kime ameliyat olmuştun? Aa fotoğraf bantlı mantlı koysaydın keşke bizim için de çok iyi olurdu..

eveet ameliyat sonrasına geldik:) öncelikle heycanımı bastrmaya çalıştım ameliyata grmeden önce . sonra bni hazırlayacaklarını söyledilerr ve girdim ameliyathaneye. anestezi uzman o her zamnki sorularını sordu bnde araya o en çok korktuğum şeyi sıkıştrdım :) kusmamam için ilaç verebilirmisinz dedm tamam dedi konuşmamaız bitti bn etrafa bakınıyodum sonrasını hatrlamıorum :) uyandığımda titremekten kendimi kontrol edemiyodum donmuştum resmen sonra bnm uyandğımı görünce odama götrdüler beni uyandğm andan itibaren herşeyi hatrladım bazılaarının uyandıktan sonra da hatrlamama sorunu oluomş ya da uyumaya devam ediolarmş .ilk gün kanama çok oldu ve sürekli ağzımdan nefes aldığm için ilk gün hiç uyuyamadım . ağızdan nefes almak o kadar kötü ki dişlerinz bile hassaslaşıo . . bugün 3. günüm tampon hala duruyo yarın aldrmaya gtcem ve büyüüük bi rahatlama hissetceğime eminim o derece skıldım :) alçım da salı günü alıncak sonraki gelişmelerden haberdr ederim
Canim cok gecmis olsun,Bende asansorde odama tasinirken uyandim ve hatirladim beni konusturuyordu hastabakicilar sanirim birine kiziyordum sacmaliklarimi dinlemek eglenceli gelmisti sanirim :/ ama sonrasinda ara ara uyuyup uynadim bende usume olayi oldu, bir ara doktor geldi o sirada bi sifirlandim doktoru yeni gorur gibi selam verip el uzattigimi hatirliyorum hatta :)) sonra konuya donduk hemen tabi agrin acin varmi deyince :) neyse konuyu dagittim ne diycem ben eve gelince agzima maske takiyordum uyurken sinek falan kacmasin yani :) iyi yat dinlen meyvesuyu ic kayisi ic :)

Çok çok teşekkur ederim verdiğin bilgiler için :) Çok mutlu oldum. Artık vazgececeğim sanırım ben de, temizlemeye çalıştıkça kan geliyor tedirgin oldum. Ama ne rahatsız edici birşey ya burnumun içi dolu hem akacak gibi hem akmıyor öyle duruyor hakkaten çok berbat bir his. O sularıda kullanıyorum ama sulandırıp askıda bırakmaktan başka işe yaramıyorlar sanki. Yok elleyemiyorum bende kutuk gibi olmuş ucu, sanki benim değil dokunsam düşecek. Deniz suyunun üzerine eczanede gunde uc kez yazılmış ben onu 2 saat arayla yapıyor abartıyormuyum acaba, zarar vermez değil mi? Çok mu soru sordum acaba :) Seni ekliyorum, sanırım burnum alçı çıktıktan sonra inecek ve hiç kalkıklık kalmayacak gibi ne dersin?

yok yok canım abartmıyorsun gayet iyi 2 saatte bir bende öyle kullanıyordum . ayrıca şuan işe yaramıyor dye gördüğün o su benim bütün dikişlerimin 25 günde düşmesine yardım etti. bende 1.5 ay önce arkadaşım ameliyat olmuştu çok yakın bir arkadaşım hatta kardeşim yani o olalı 2.5 ay oldu ve hala sol burun deliğinde dikişi var . 18-19 gün boyunca düzenli olarak 2 saatte bir yapmıştım ama ben suyu. zarar demişsin şöyle düşün deniz suyu zarar veriyor mu . buda onun türevi bir şey . eklemişsin canım kabul ettim keşke özel mesaj atsaydın keşke daha yeni okuyabildim bu arada kusura bakma

Selam kızlar ameliyat olan ve olacak herkese geçmiş olsun, dün gittim kontrole yani 7. Günde slikon kalıbı çıkarıp temizleyip bant yatıştırdı , bantlamadan önce baktım aynadan, burnum küçük bir patates gibi diyebilirim :) şu an tam değil ama sanırım çok şirin oldu gibi . Bant yapıştırmayada aslında pek gerek yok ama 5 gün kalsın dedi doktor , insanlar dikkat etsin çarpma felan olmasın birazda göz alışsın diye. Şu an ilaçları bıraktım ağrı kesicimi değiştirdim önceki baya ağırdı yan etki yaptı mideme , doktor mideye dokunmayan bir ağrı kesici yazdı onu kullanıyorum sızım oldukça ; ağrı sızı arada oluyor çok değil ama. Birde kaşıntı ve alerjik his için anti alerjik ilaç aldım eczaneden , çünkü ikide bir hapşurup duruyordum akşam yatarken içtim çok rahat uyudum, burun temizliği içinde okyanus suyu aldım ona başladım bugün ilk kullanımda hık diye açıverdi tıkalı olan tarafı, birde temizleyim derken çok uğraşıp tahriş etmiştim burun deliği girişlerini oralarada bepantenin cilt için olanını kullan dedi doktorun , yine tabi kulak çubuğu ile hafif hafif.. Onun dışında yüzünimde çok kuruyan yerler vardı oralarada sürüyorum aynı merhemi . Morluk olarakta sadece 1 göz kapağımda kaldı onlarda 3-5 güne kalmaz umarım, dikişlerim burun içinde sanırım kapalı teknik yapmışlar sormadım ama burun dışında dikiş falan yok. Bugünlük bu kadar canlar bantları çıkarınca foto koyacağım bakarsınız , herkese ağrısız acısız mutlu Mesut günler :)

çok büyük geçmiş olsun canım geçer geçer merak etme güzel bir burnun olacak ben eminim :16::16::16:

yok yok canım abartmıyorsun gayet iyi 2 saatte bir bende öyle kullanıyordum . ayrıca şuan işe yaramıyor dye gördüğün o su benim bütün dikişlerimin 25 günde düşmesine yardım etti. bende 1.5 ay önce arkadaşım ameliyat olmuştu çok yakın bir arkadaşım hatta kardeşim yani o olalı 2.5 ay oldu ve hala sol burun deliğinde dikişi var . 18-19 gün boyunca düzenli olarak 2 saatte bir yapmıştım ama ben suyu. zarar demişsin şöyle düşün deniz suyu zarar veriyor mu . buda onun türevi bir şey . eklemişsin canım kabul ettim keşke özel mesaj atsaydın keşke daha yeni okuyabildim bu arada kusura bakma

Hiç önemli değil, özel mesajı pek sevmiyorum aklıma bile gelmedi o yuzden. Aa dikişlere de faydası varmıymış hayret! Peki doktora sormusmuydun sen bunu yoksa bireysel tahminin mi? Yumusattığı için kullanmayı hiç bırakmamıştım, iyi ki devam etmişim o halde. Arkadaşın konusunda da cidden çok şanslısın, yakında kısa bir sure önce ameliyat olan aynı aşamaları atlatan birinin olması o kadar rahatlatır ki insanı, en başta otomatik olarak daha bilinçli başlarsın bu işlere. Senin beğenmene çok sevindim, inşallah böyle devam eder herşey senin için. Darısı bizlerin başına artık.

Hiç önemli değil, özel mesajı pek sevmiyorum aklıma bile gelmedi o yuzden. Aa dikişlere de faydası varmıymış hayret! Peki doktora sormusmuydun sen bunu yoksa bireysel tahminin mi? Yumusattığı için kullanmayı hiç bırakmamıştım, iyi ki devam etmişim o halde. Arkadaşın konusunda da cidden çok şanslısın, yakında kısa bir sure önce ameliyat olan aynı aşamaları atlatan birinin olması o kadar rahatlatır ki insanı, en başta otomatik olarak daha bilinçli başlarsın bu işlere. Senin beğenmene çok sevindim, inşallah böyle devam eder herşey senin için. Darısı bizlerin başına artık.

ahahaha canım ilahi ne iyisi ya ben arakdaşımı görünce tırsmaya başlamıştım ama şu var ben ameliyat olurken o iyice ayaklanmıştı ve gelip bana acayip yardımcı oldu sürekli yanımda oldu o yönden şansım vardı öyle yani canım:16::16:

Kızlar kızlar bilmiyorum kuruntumu yapıyorum daha 11. Gün fakat kusur bulmaya başladım şikik ve orantısızlık 1 yana kavis siz düz olması öbür yana , burun kanatlarından birinde içten kıkırdak batması var ve aynadan bakınca görüyorum resmen kıkırdak köşesi gibi birşey ufak ama batıyor yara sanıyordum orayı :/ hadi orantısızlık Şişlikten diyeyim de bu kıkırdak ne olacak anlamadım , çok temizliyorum ben ondanmı oldu acaba yaaa ? Kıkırdak sorunu olan oldumu hiç böyle nasıl hallediliyor o iş , iğne ile falan eritiliyormuş diye duydum:/

Canim cok gecmis olsun,Bende asansorde odama tasinirken uyandim ve hatirladim beni konusturuyordu hastabakicilar sanirim birine kiziyordum sacmaliklarimi dinlemek eglenceli gelmisti sanirim :/ ama sonrasinda ara ara uyuyup uynadim bende usume olayi oldu, bir ara doktor geldi o sirada bi sifirlandim doktoru yeni gorur gibi selam verip el uzattigimi hatirliyorum hatta :)) sonra konuya donduk hemen tabi agrin acin varmi deyince :) neyse konuyu dagittim ne diycem ben eve gelince agzima maske takiyordum uyurken sinek falan kacmasin yani :) iyi yat dinlen meyvesuyu ic kayisi ic :)

bak bnde saçmalama olmadı galiba uyandıktan sonra herşeyi hatrlıyorum odada kardeşim şimdi kendinde mi yoksa sarhoş gbi mi dyodu kendmdeym die cvp verdm bi de :)aynen bol bol meyve suyu içtim zaten eve geldğimde de bebek gbi sütün içine bisküvi ezip yedm :)ama şimdi çok iyiyim allaha şükür. bu aralar nefes alma sorunum vardı onu da çözdm sonunda denz suyuyla :)morluklarım ise günden güne renk değiştiriyo dün yeşildim bugün sarı olmuş:) şişlik de kalmadı . salı gnü alçımı aldrcam . nedense bugn burnumda kaşıntı başladı kaşıyamıorumda deli etti beni :)

Kızlar kızlar bilmiyorum kuruntumu yapıyorum daha 11. Gün fakat kusur bulmaya başladım şikik ve orantısızlık 1 yana kavis siz düz olması öbür yana , burun kanatlarından birinde içten kıkırdak batması var ve aynadan bakınca görüyorum resmen kıkırdak köşesi gibi birşey ufak ama batıyor yara sanıyordum orayı :/ hadi orantısızlık Şişlikten diyeyim de bu kıkırdak ne olacak anlamadım , çok temizliyorum ben ondanmı oldu acaba yaaa ? Kıkırdak sorunu olan oldumu hiç böyle nasıl hallediliyor o iş , iğne ile falan eritiliyormuş diye duydum:/

canım ben de sık sık temizliyorum ondan deil bnce. tamamen şişlikten öyle sanıyosun aynı şeyi kuzenmde söylüyodu sanki kemeri almamış gbi eline çkıntı geliyodu onunda zamn geçtkçe düzeldi şişliklerden ödemden kaynaklanıyomuş zamnla düzelir merak etme

canım ben de sık sık temizliyorum ondan deil bnce. tamamen şişlikten öyle sanıyosun aynı şeyi kuzenmde söylüyodu sanki kemeri almamış gbi eline çkıntı geliyodu onunda zamn geçtkçe düzeldi şişliklerden ödemden kaynaklanıyomuş zamnla düzelir merak etme

İnşallah bakalım bu hafta doktor kontrol edecek; seninde iyi olmana sevindim canım, meyve suyu önemli ama şeftali içme lavaboya çıkarken Rahat olmaz :p o yüzden kayısı dedim, ayrıca kn yapıcı şeyler tüket antibiyotik i vücudun taşıyabilmesi çok önemli vitaminsiz kalma canım, ben çok dikkat ettiğim halde 6. Gün antibiyotik ağır geldi kestim; doktor dedi tabi . Bugün şişlerim biraz daha indi , ama içteki batma ve ağrı sızı ara ara beni beni deki ediyo , inşallah onuda bu hafta çözücem.

Son düzenleme:

Canım kusura bakma alıntı ile cevap yazacaktım sana yazdım sanıyorum , kafada kalmadı , sanada çok geçmiş olsun , yazdıklarım ve yaptıklarımdan örnek alabilirsin canım, burun akıntısı problemin devam ediyorsa şöyle yap bıyık kısmına ben sargı bezi bantlıyordum günde birkaç defa değiştiriyordum çok ıslandıkça, yoksa silmeye yetişemiyor insan:)

Son düzenleme:
Snmcmr.e o kaşıntı bende de vardı.ve Bandaj çıkımına yakın gittikçe artıyor.doktorum hem iyileştigi hem şişlik indiği için demişti.Bandaj.in üzerinden hafif hafif kaşıyodum :)

glow .!.:
Slm canim kusura bakma seni rahatsiz ediyorum ama sana bir kac sorum olacakti burnun hakkinda... Sen necdet ucara oldun demi? Ama bogaz icinde degil galiba?
Su kikirdak olayini sordunmu ona? Memnunmusun burnundan?
Selam canım, evet Necdet beyin kendi numarasını buldum görüştüm çalıştığı bir kaç hastahane var ataşehir estetica da oldum ben ödeme falan direk kendisiyle muhatap oldum hastahane ile değil . Bugün kontrole gittim masaj verdi merhemle zamanla oruracakmış 1 aya yine gidicem. Bugün memnunum masaj ve merhem rahatlattı görsel olarak şişlik hariç sorun yapmıyorum , foto koyucam yeni bakarsın canım :)

Bende olcamm çok korkuyorum.

1 hafta içinde oluyorum.

korkum Şunlar.

1= Tampon Çıkarılırken Ağrı

2= Dikiş Alınırken Ağrı

3= Amelıyat sonrası Ağrı

4= Kesik İzi

Nasıl yencem bu korkuyu bılmıyorum

hiç korkmana gerek yok canım bende ameliyat aoldum senden 1 gun once hıc bıseyhıssetmıyosun cok rahat gecıyor

Back
X