Yarın anestezili HSG çektireceğim. Narkozdan önce 8 saat aç mı olmalıyım???

Anestezi olacak, çok paralar verilecek bir işlem değilki. Toplasan 5 dk bile sürmüyor. Bence buradaki yorumların bir çoğu çok abartılı. Siz bilirsiniz ama, çok kısa sürdüğünden anestezi ye hiç gerek yokki...

Son düzenleme:
kızlar aksam saat 6 gıbı anestezili hsg mı cekıldım. once cok heyecanlıydım bayıltacakları halde stres yaptım. ama ıgneyı vurdular ben o sanıye bayıldım ve uyudum.5 dk da bıtmıs esım oyle dedı. ayıldıgımda acılde dınlenıyordum:) harıka bır sey . hıc bır sey hıssetmedım su anda agrım yok bıraz kan oluyor etraf az once bacaklarımı yıkadım sadece. doktor bu ay ılıskıye gırmememı gebelık olmasın dedı. ben de onu dınleyecegım. antıbıyotık verdı. 250 lıra tuttu anestezı. o aletlerı gorunce kokrtum zaten ıyıkı bayıltarak olmus.pişman degılım. evet cok agrılı bır ıslem degıl dıyorlar ama ben gene de rıske atmak ıstemedım. bu arada tüplerim de açıkmıs temız cıktı. ınsallah sızın de temız cıkar

negüzel sizin adınıza sevindim temiz çıkmasına.bende cuma günü çektiricem anastezisiz. bende çok korkuyorum gerçi ağrısız çekiyolarmış öyle dediler ama yinede çok heyecanlı vede korkuyorum. hayırlısıyla olup bitseydi büyük bü yük kalkıcak omuzlarımdan tabi bi okadarda sonuç neolur korkutuyor inşallah temiz çıkar.

Merhaba
hsg yi ben Radyotomda çektirdim.gerçektende ağrısız.Fiyatıda uygun anezteziliye göre çok çok iyi İstanbulda yaşayanlar için tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…