Yarın annem geliyor :(

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
208
Gitmesini çok istedim. Gitti 1 aydır yok. Kendisini mi özledim hiç annelik yapmadı diye annem diye birine hiç sarılamadım diye mi özledim bilmiyorum...

Aranızda ne geçti bilmiyorum diyenler için beni dolaylı veya doğrudan etkileyen olumsuz davranışları oldu. Hepsini söyledim yüzüne sakince konu açıldıkça. A dan Z ye kadar kabul edip özür diliyor ama bir konu da kavgada hoop yine aynı şeyler.

Bizim kişiliklerimizde farklı. Mesela öpmeyi sarılmayı hiç sevmez. Ben tam tersi sevdiklerime dokunarak sarılarak öperek gösteririm. Sevgili arkadaş aile aynı. Tabii öpme sarılma dereceleri değişik hepsinin...

İçim pare pare sevgiye mi açım yalnız mıyım hiç anlamadım.
Aklıma geldikçe ağlıyorum.

Hiç sorunumuz yok öyle büyük konuşup kapanıyor şimdilik. Anlık yani. Korur bir şey olduğunda konuşuruz ama o dolu dolu anne kız sıcaklığı yok.

Gerçekten çok isterdim anneme şöyle doya doya sarılmayı. Bir anneye yani.
Bazen okuyorum çocuğu için endişelenenleri isteyenleri. Tuhaf oluyorum ne bileyim durduk yere onu kötülemicem tabii ki ama sevilmedim yani.

Dolmuşum uzun zamandır kusura bakmayın :KK42:

Son düzenleme:
Yapı meselesi sanırım yarın gelince benim yerimede saril annene ...ben de nedense iki gündür Rüyalarımda görüyorum annemi ...uzun süredir görmüyordum rahmetli annemi.... 14 yil oldu çok özledim ne torun ne evlenen evlat hicbirsey yaşamadan gitti güzel annem.Şuralara bir yere yazıp içimi döküp annemin okuma ihtimali ile mutlu olsaydim keşke ...Neden sevgisiz annen sence ? aranızda ne yaşandı daha sakin konusun bence ve çözmeye çalışın probleminizi.

Yapı meselesi sanırım yarın gelince benim yerimede saril annene ...ben de nedense iki gündür Rüyalarımda görüyorum annemi ...uzun süredir görmüyordum rahmetli annemi.... 14 yil oldu çok özledim ne torun ne evlenen evlat hicbirsey yaşamadan gitti güzel annem.Şuralara bir yere yazıp içimi döküp annemin okuma ihtimali ile mutlu olsaydim keşke ...Neden sevgisiz annen sence ? aranızda ne yaşandı daha sakin konusun bence ve çözmeye çalışın probleminizi.

Allah rahmet eylesin.
Bir detay var onu özel mesajla paylaşıcam.
Genel olarak kafa yapımız farklı...

benim annemde sevmez öpmeyi sarılmayı cok nadir öper yasa srılır ve bütün katdeslerimde ona söyledik bizi küçükkende neden öpmezdin diye ama anladımki öpmeyi sevmiyor .torununu bile zor öpüyor ama seviyor bizleri biliyorum

Benim annem de anlattigin gibi. Hic opmez sarilmaz mesela. Ama kucuk kardeşim var 8 yaşında onu öper sarılır, hepimiz bebek gibi severiz onu. Maddi konular yüzünden çok tartisiriz çok kalbimi kırar ben de kırılmış kalbimle onu kirarim. Ama bize sahip çıkar, aslında maddi sorunlar çözülmüş olsa bu kadar kirmayiz birbirimizi sanırım yani ise gircem herşey çözülecek de. Ay niye anlattım bunları sanki kendi konum gibi ama empati kur diye anlattım :)

Aranızda ne geçti bilmiyorum ama her anne bir olmuyor. Kimi sevgisini gerçekten yansitabiliyor(yapı meselesi biraz); kimi yansıtamiyor. Eğer anne eskiden zorlu bir hayat gecirmisse(bu her zaman geçerli değil) bunu çocuklarına da yansitiyor maalesef. Boyle durumlarda anneye karşı anlayışlı olmak gerekiyor. Bilmiyorum sonuçta anne, hani çok büyük bir zarar vermemişse bence bazi şeyler tolere edilebilir. Zor şey annelik ama hep derim anne baba sadece "maddi" ya da "manevi" değil her ikisini karşılayabilecek ise çocuk sahibi olmalı diye..

bende annem tarafından sevilmedim 20 yaşındayım annem kardeşimi alıp gitti babamdan boşandı beni ne aradı ne sordu 2 senedir ki çocukluğumdan beri hiç anne kız olmadık biz..
ama artık acıtmıyor böyle olması takmıyorum..

İnşallah senın cocugun olur , dıledıgın gıbı ona bır anne olursun.
Benım annemde babamda cok severler bızı , bende evladımı cok sevıyorum umarım oda guzel bır baba olur .
Ama uzulme hıc buyutme bunları , allah anama babama saglık versın ama evladımın yerı cok baska

Back
X