Yarın aşılama işlemleri için muayeneye gidicem çok heyecanlıyım :(

ahter09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
64
13
13
Doktorum adetinin 2. günü geldemişti. Benim adetim çok sancılı oluyo ilk iki gün kusuyorum ,sancım çok oluyo o yüzden 3. gün gitcem. Yarından itibaren işlemler başlıycak çok heycanılıyım Dua etmekten başka yapıcak bişey yok umarım hayırlısıyla olur çok heyecanlıyım. :18:

Doktorum adetinin 2. günü geldemişti. Benim adetim çok sancılı oluyo ilk iki gün kusuyorum ,sancım çok oluyo o yüzden 3. gün gitcem. Yarından itibaren işlemler başlıycak çok heycanılıyım Dua etmekten başka yapıcak bişey yok umarım hayırlısıyla olur çok heyecanlıyım. :18:
İnsallah

Rabbim yardımcınız olsun çok uğrastırmasın bebeğiniz sizi:emir_bebek:

Allah gönlünüze göre versin inş sağlıklı bir hamileliğe hayırlı bir adımdır ...

canım ben de aşılama ile oğluma kavuştum.4.5 kilo doğdu şimdi 2 yaşinda.allah sana da bu mutluluğu nasip eder işallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En kısa zamanda bebis sahibi olmayı nasip etsin Allahım size benim gibi isteyen herkese de :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

İNŞALLAH arkadaşlar Allahım sizinkine uzun sağlıklı ömürler versin, isteyen herkesede nasip etsin İNŞALLAH

Allah inşallah çok istediğiniz bebeğinize bir an önce hayırlısıyla kavuşmanızı sağlar, Allah isteyen herkese versin, aratmasın, kimsenin kucağını boş bırkmasın.

hayırlısı olsun
:46::46::46::46::46::46:

mutsuzelif Allah ömürlü sağlıklı büyütmeni nasip etsin.kaçıncı denemede oldu senin ne işlemler yapıldı biraz aydınlatırmısın lütfen

Back
X