- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Son gunumde ayrilma benden ozur dilerim almaya gelim seni bilmem ne felan dedi yazma diyorum yazma kafanmi basmiyo dedim tamam yazdi sonrada yazmayi kesti 3 yildir beraberdik cok sevdim seviyorum yarin bi ton mesaj aticak gidiyorum gel dicek ugurlamaya yani onu reddedince buyuk ihtimal annesi aricak gel kizim son gunu yapma boyle felan diye o zaman napayim ben gitmek istesemde bu yaptigi hafife alincak sey degil..Gitmeseniz iyi edersiniz. Bakın bu adam sizi cepte görüyor, size saygısı yok. Yarın da giderseniz bunu tescillemiş olacaksınız. O sizin son gününüze değer vermiyorsa siz neden onun vedasına değer vereceksiniz ki?
Neyse bence siz gene de gideceksiniz ama en azından gitmemeye kararlı gibi görünün, ailesi gelip yalvarır götürürse ancak gidin falan ki aslında sizi kaybetmeye ne kadar yakın olduğunu anlar belki. Yani normalde şu tavsiyeyi kimseye vermem. Bu işin oluru bu adamı terketmek ama sizde öyle bir ışık yok, yarın da kesin gideceksiniz, en azından biraz burnu sürtsün diye diyorum.
Tamam sevmiyorsun demedim zaten de mesela bende 1yıl asker yolu bekledim 4yıllık ilişkimi bitirdim bitirilebiliyor yani zamanla onun kokusu sıradan bir parfüm oluyor. İzninde seninle ilgilenmeyen naptığı nereye gittiği belli olmayan ve çok içen bu genci affetmeye çok meyillisin zaten. 3 yılımmm dediğine göre sonuç böyle.Tamam ayrildim mahvetti beni ayrildim ama ayrilmis olmam onu sevmiyorum anlamina gelmiyo demi bu yaptigi igrenc seyden sonra da sevgim bitmiyo 3 senemkzi nasil kenara atim ayrildim evet de simdiden ozledim kokusunu icime cekmeyi cok ozledim hemde
Son gunumde ayrilma benden ozur dilerim almaya gelim seni bilmem ne felan dedi yazma diyorum yazma kafanmi basmiyo dedim tamam yazdi sonrada yazmayi kesti 3 yildir beraberdik cok sevdim seviyorum yarin bi ton mesaj aticak gidiyorum gel dicek ugurlamaya yani onu reddedince buyuk ihtimal annesi aricak gel kizim son gunu yapma boyle felan diye o zaman napayim ben gitmek istesemde bu yaptigi hafife alincak sey degil..
En dogrusunu yapmşsın daha sevgliyken boyleykem evlenince cok daha beter olacaktir..sakin geri donme arkdaslaryla mutluluklar dile gec..adam olacak bi tip degil hele sorumluluk sahbi bi hayat arkadsi asla..Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
Insan son izin gununu arkadaslariylami gecirir alkole meyili var sanirim. Arkadaslari israr etse bile gitmemesi gerekti. Iyi yapmissiniz hic uzulmeyin boyle bir kisi icin.Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
3 seneni cöpe atmazsan koskoca bi omrunu çope atacaksin..bu burda dursun barismak ve evlenmk gbi bi hata yaparsan cok degl 1 sene sonra gorucez seni buralarda haytmn hatasni yaptm diye.kadnlar kulubu guzellerimiz de şahit olsun..unutulmayacak kimse yoktur bitmeyecek ask sevgi de yoktur.insandan ustun insan vardir cok daha fazla asik olcagn birileri elbet ckar..biraz tecrube dinle illa yasayarak ogrenme..Tamam ayrildim mahvetti beni ayrildim ama ayrilmis olmam onu sevmiyorum anlamina gelmiyo demi bu yaptigi igrenc seyden sonra da sevgim bitmiyo 3 senemkzi nasil kenara atim ayrildim evet de simdiden ozledim kokusunu icime cekmeyi cok ozledim hemde
gitmeyin tabi kiBu yaptigi affedilecek birsey olmasa bile arkadaslar 3 yıl beraberdik biz. Onun hatrına degerine dahi uğurlamaya yolcu etmeye otogara gitmim mi ?
Tamam ayrildim mahvetti beni ayrildim ama ayrilmis olmam onu sevmiyorum anlamina gelmiyo demi bu yaptigi igrenc seyden sonra da sevgim bitmiyo 3 senemkzi nasil kenara atim ayrildim evet de simdiden ozledim kokusunu icime cekmeyi cok ozledim hemde
Haklisiniz haksizsiniz demiyorum dediklerinizde dogru ama sevgim gozume perde oldu sanki mantikli dusunemedim kac saattir aglamaktan kendimi yedim bitirdim yavas yavas kafam yerine geliyo cok bunaldim cok boyle yapmasini asla beklemezdim zoruma gidiyo ki yarinda gitmemem lazimAy siz hala affediyim temmuza kadar goremeyecegim diye soyleniyorsunuz.
Adam sizi insan yerine koymamis 6 saat boyunca bekletmis bir de son gunun de siz hala cok seviyorum 3 yilim bosa gitmesin, temmuza kadar goremeyecegim diyorsunuz.
Kendim ayrilmis olsam bile canim cok fazla yaniyo askerlik olmasa hadi burda olsa gene tamam yaptigi yanlis ama surada be adam askere gidiyosun kac ay yoksun bunlari reva gordu yarinda ugurlamaya gitmicem yazacak arayacak beni ama tutucam kendimi .Ben böyle biriyle hayatıma decam etmezdim. Kendinize bi saygınız olsun, ailenize her ne olursa olsun laf etttirmemelisiniz. O kim yahu? Üç sene diyorsunuz, sevgi diyorsunuz, ben de beş senemi çöpe atmıştım. sayıyla 5
Sevgi yetmiyor, dilerim evlenmeden görürsünüz bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?