- Konu Sahibi saribaykuss
-
Duygusal bi insanim duygu somurusune katlanamiyorum o yuzden telefonumu yarin kapaticam.Onceki konunuda okumuştum. Askerlik psikolojiside bi yere kadar. Yapacağı duygu somurulerine kanma sakin.
Duygusal bi insanim duygu somurusune katlanamiyorum o yuzden telefonumu yarin kapaticam.
Aynen oyle bana dedi sabah aradi arkadaslarlayim 4 de bize gec gelicem dedi aradim 1 saatte gelcem diye diye aksam 10 oldu tutamicagi sozler vermek nedir ya. Karsisinda essek bası var sanki cok ileri gitti bu seferBakın deseki son günümü arkadaşlarımla geçireceğim ve seninle yarın görüşürüz, bunda bile ben bu boyutlarda kızmam. Daha öncekinde de aynı şey oldu. Size bir şey söylüyor bir söz veriyor ve arkasında duramıyor. Tamam arkadaşları ile mi görüşecek o akşam, desin ki bu akşam onlarlayım. Size seni şu saatte alırım diyip sonra da ulaşılamaz olamaz.
Ayrıca bakın alkol adabı ile içilir. Ben alkol almam. Ama alan bir sürü insan tanıyorum bu şekilde olmaz. Erkek arkadaşınız ergen değil sonuçta ama tam bir kenar mahalle delikanlısı gibi davranıyor hoş değil. Bundan daha olgun olmalı. İçiyorsa da ağzı ile içmeli. Ağzı yüzü kayacak kadar zıkkımlanacak ne var. Biraz görgü ya.
Evet haber vermesi lazimdi bana ayiracagi zamani icmekle gecirdihaklısın bicdan yapma enazından haber vereckti
Icti icti sarhos oldu saati farkedemedi. Ayilincada akli basina geldi ama neyse sizi gercekten sevse inanin o gun tum gun sizinle olurdu.Ya hadi gittin yanlarına bana dedigin vakitte neden gelmiyosun saat 4 de bize gec gelicem birazdan diyo gelmiyo iciyo arkadaslariyla 10 da geliyo kafasi yeni dank ediyo son gunum yapma diye bunca saat nerdeydin de dusunmedin diyorum delirmemek elde degil.
Sizin çektiğiniz bu acıyı özlemi szin kadar o da çekiyor olsaydı inanın sizi arkaplana atıp bu kadar kolay hata yapmazdı. Oda Sizi 6 ay göremicek o niye bunları düşünmüyor ?Haklisiniz ne kadar aglasamda zirlasamda gitmemem gerek ilk yapti affettim son gununde olmasi affedilecek yanı yok. Cok zor insanin sevdigini askere yollamasi kac ay goremicek olmasi ama kendi kendine etti bunlari .. haketmiyo iyiligi suan gozumde
Herseyi bi kenara birakiyorum olmamasi lazim da tabi arkadas son gununde yapma bari bana biz gec geliyorum diyosun bana ayiracagi vaktini icmekle kafayi yapmakla geciriyosun ben daha ne diyim boyle insanaKendi üzülsün o kaybetti boşver.Ben öylesini gördüm hepsine yol verdim.4 senelik sevgilim de dahil.İyki ayrılmışım .Eşimle tanışmışım diyorum.Kadın ilgisizliğe gelemez.En iyisini yapmışsın.
Birkac gun sonra arar cok pismanim soyle boyle der affedersiniz siz aglamayin bosunaAyrilinca sevgim askim pat diyo ucup gitmis olmuyo herhaldd seviyorum hala onu boyle yaptigi icin bana ayrildim .
Zaten geldiginden beri hep onlarlaydi bana da vakit ayirdi ama onlarinkinden arkadaslarindan daha az . Son gununde bana ayiracagk vakti gene onlarla icmekle gecirdi bu yaptigi cok yakti canimi . 20 senedir ilk defa canim bu kadar yandi .Ben olsam bende senin yaptığını yapardım. Bence haklısın. Hadi morali bozulmuştur şu zamanda askerlik daha da zor ama hergün mü içilir cnm. Sanada vakit ayırması gerekirdi.
Yasadigim duygulari tarif edemiyorum sonucta seviyorum diger yandan bu yaptigi ayibi kendime yediremiyorum biraz anlayis empati.Başlıkta ayrıldım yazıyor fakat sonunda soru işareti.
Yani ayrılmadığın o kadar belli ki..
Yarın telefonu kapatırım da deme o telefon kapansa da en fazla 5 dk.
Sonra meraktan açacaksın tekrar acaba aradı mı diye
Yok Can'ım 2 2 daha 4 eder.Bu sözlünden hiçbirşey olmaz önceki konularında da aynısını demiştim.Kurtar kendini,alkol oldu mu hayır bekleme o kocadan veya sevgiliden..Herşeye rağmen barıştın yine kıymet bilmedi.Ama sen de eve geç diyince anında gitmişsin.Biraz çekecektin kendini ona karşı.Herseyi bi kenara birakiyorum olmamasi lazim da tabi arkadas son gununde yapma bari bana biz gec geliyorum diyosun bana ayiracagi vaktini icmekle kafayi yapmakla geciriyosun ben daha ne diyim boyle insana
Dısarıdan gelen yorumlar dogru oldugu icin konu acma geregi duydum mantikli dusunemiyorum cunku en son yapcagi seyi yapti gitmemeliyim.Sizin çektiğiniz bu acıyı özlemi szin kadar o da çekiyor olsaydı inanın sizi arkaplana atıp bu kadar kolay hata yapmazdı. Oda Sizi 6 ay göremicek o niye bunları düşünmüyor ?
Son gün ders vermek için iyi zaman. Şu an aşk gözüme perde diosnz ama biz dışardan bakın gitmemeniz gerektiğinizi söylüyoruz çünkü mantıklı olan bu
Zaten geldiginden beri hep onlarlaydi bana da vakit ayirdi ama onlarinkinden arkadaslarindan daha az . Son gununde bana ayiracagk vakti gene onlarla icmekle gecirdi bu yaptigi cok yakti canimi . 20 senedir ilk defa canim bu kadar yandi .
Yasadigim duygulari tarif edemiyorum sonucta seviyorum diger yandan bu yaptigi ayibi kendime yediremiyorum biraz anlayis empati.
Nasil gideyim bu gun olanlari nasil yok sayicam bu yaptiklari cok agir gitmemek gerek.. sevmesine seviyorum gideyim tabikk diyorum ama bugun bana ayiracagi vakti icmeyle arkadaslariyla gecirdi o zamanda ne gitmesi diyorum kendime degmez diyorum duygu karmaşası yasiyorumBaci sen barismaya bariscan zaten bu adamla icine ukte olur keske gitseydim dersin icinden gelmiyosa soguk davranirsin ama genede ugurlamaya git bitirdim desen neysede zaten bariscaksin burnunu surtsun biraz denilcek pozisyon yok zaten goremiyceksin kac ay bide Allah korusun ortalik kotu bisey gelir basina omur boyu pismanlikla yasarsin bosver git
Deme oyle of of..Birkac gun sonra arar cok pismanim soyle boyle der affedersiniz siz aglamayin bosuna
Canim ben boyle durumla karsilasacagimi nerden bileyim biz ayni sokakta oturuyoruz evimizin arası 2 dk sen bize gec bende yoldayim geliyorum birazdan demisti saat 4 de aksam 10 da icmis vaziyette geldiYok Can'ım 2 2 daha 4 eder.Bu sözlünden hiçbirşey olmaz önceki konularında da aynısını demiştim.Kurtar kendini,alkol oldu mu hayır bekleme o kocadan veya sevgiliden..Herşeye rağmen barıştın yine kıymet bilmedi.Ama sen de eve geç diyince anında gitmişsin.Biraz çekecektin kendini ona karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?