Yarın avukata gidiyoruz, galiba boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanmaya karar verdik. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Sorumsuz bir insan olduğu için çok söylendiğim oluyordu.
Sevgi, şefkat görememek, arzulanmamak beni agresif bir insana dönüştürdü.
Beni hiç sevmediğini, arzulamadığı ve muhtemel aseksüel olabileceğini söylediğimde ise tabi ki kabul etmedi
Ben normalim dedi. Normalsinde bazen aylarca nasıl arzulamıyorsun dedim, sırıttı. Ben psikolojisini bozmuşum bir ara ereksiyon sorunundan dolayı doktor ilaç vermişti.
İlaç bile kullandırdın sen bana dedi.
Kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Anlaşmalı boşanacağız, ailelerimize boşanma sonrası haber vereceğiz. Çünkü birde bir araya getirmek isteyen, ne oldu ne bitti vb sorularla kimse ile uğraşmak istemiyoruz.
Zaten çalışan bir insanım kendi ayaklarımın üzerinde çok şükür duruyorum. Sizce de böyle yapmak daha doğru mu ?
Ne hayallerle, ümitlerle yola çıktığımız bu evlilik yolunda sanırım sonuna geldik..
Dualarınıza ve desteğinize talibim...

Son düzenleme:
İlaç bile kullandırmışmış, sorunun varsa içersin kardeşim, bunu bir eziyet ya da gurur kırıcı birşey olarak görmeye gerek yok. Bu arada beni neden arzulamıyorsun diye sorunca boş boş sırıtması başka birinin olduğu anlamına geliyormuş gibi.
Dalga geçer gibi söyledi. Şöyle ki aldattığını sanmıyorum. İş saatleri dışında her daim evde olan bir insan.

Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanalım dedi. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Beni hiç sevmediğini, arzulamadığı ve muhtemel aseksüel olabileceğini söylediğimde ise tabi ki kabul etmedi
Ben normalim dedi. Normalsinde bazen aylarca nasıl arzulamıyorsun dedim, sırıttı. Ben psikolojisini bozmuşum bir ara ereksiyon sorunundan dolayı doktor ilaç vermişti.
Ne hayallerle, ümitlerle yola çıktığımız bu evlilik yolunda sanırım sonuna geldik..
Hayırlısı olsun kabul etmiyor ve çabalamıyorsa yapacak bir şey yok siz ne deseniz yanlış olur ki olmuşta onun için. O yüzden akışına bırakın zaten çok sevse ve arzu olsa ortada boşanalım demezdi.

Hayırlısı olsun kabul etmiyor ve çabalamıyorsa yapacak bir şey yok siz ne deseniz yanlış olur ki olmuşta onun için. O yüzden akışına bırakın zaten çok sevse ve arzu olsa ortada boşanalım demezdi.
Evet ne yazık ki evlendiğimiz günden beri aramızda ne arzu, ne tutku var.

Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanmaya karar verdik. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Anlaşmalı boşanacağız, ailelerimize boşanma sonrası haber vereceğiz. Çünkü birde bir araya getirmek isteyen, ne oldu ne bitti vb sorularla kimse ile uğraşmak istemiyoruz.
Zaten çalışan bir insanım kendi ayaklarımın üzerinde çok şükür duruyorum. Sizce de böyle yapmak daha doğru mu ?

Hakkinizda hayirlisi olsun ama yazdiklariniz bana bosanmak istemediginizi, karsi taraftan bir adim beklediginizi hissettirdi. Kararinizdan eminseniz yolunuz aydinlik olsun ama emin degilseniz belki birlikte bir cift terapisti deneyebilirsiniz. Sonuc her sekilde hakkinizda hayirli olacak sekilde olur umarim.

Erkeklik ihtiyacını gidermeyen bir kadın olsaydı herkes o adama boşa gitsin genç adamsın derdi ben de size aynı şeyi söylüyorum gençliğini ve kadınlığını yaşamak herkesin hakkı bosanin size bunu yaşatacak gerçek bir erkekle birlikte olun
Çok teşekkür ederim, haklısınız.

Kendi eksiklerini sizi suçlu hissettirerek bastırmaya çalışıyor. Manipüle olmayın, kendinizi suçlamayın sakın. Evet ben böyleydim diye kabul etmesini beklemeyin kuyruğu dik tutma çabası onunki.

Kendi eksiklerini sizi suçlu hissettirerek bastırmaya çalışıyor. Manipüle olmayın, kendinizi suçlamayın sakın. Evet ben böyleydim diye kabul etmesini beklemeyin kuyruğu dik tutma çabası onunki.
Evet ne yazık ki kabul etmiyor. Kabul etmesini beklemekle ben hata ediyorum sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X