Yarın başlıyoruz kızlar herkez yaza kadar yağzıs bedenine ulaşacak ! :31:

Sedabuse

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
28
0
6
İstanbul
KIZLAR BU FAZLA KİLOLARDAN BIKTIK YARIN PAZARTESİ BAŞLIYORUZ !
Bugün gidip herkez kilosunu boyunu ölçsün arkadaşlar ve buraya yazdıktan sonra baskülü
kaldırsın.Zaten ben kaldırmıştım ama daha başlamadı ama ölçmedim de akşamleyin ölçer yazarım şimdi yarın yine bir pazartesi ve bırakmak yok bizimle birlikte bir çizelge yapacağız ve hedefimize başlayacağız .Size önerim şuu kızlar 30 dk-60dk müziği açıp göbek atmanız özellikle de benim gibi hareketsizseniz işe yarayacaktır yatmadan önce 10 dan başlayıp yerden pilav toplama hareketi ve mekik yaparsanız (ben göbek ağırlıklıyım siz mekik yerine başka hareket de yapabilirsiniz)
- Ekmek yok
-2 L su
-Hareket
-Çok tatlı yok
-Sebze meyve çok
Kilo:(emin değilim ama büyük ihtimal 60)
Yağsız vicut:43
BUyrun sizde yağsız vicudunuz kaç kiloymuş bakın : Vücut Kitle İndeksi Hesaplama : Hesap Makinesi ile Hesapla
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w5mFUaa/weight.png

KIZLAR BU FAZLA KİLOLARDAN BIKTIK YARIN PAZARTESİ BAŞLIYORUZ !
Bugün gidip herkez kilosunu boyunu ölçsün arkadaşlar ve buraya yazdıktan sonra baskülü
kaldırsın.Zaten ben kaldırmıştım ama daha başlamadı ama ölçmedim de akşamleyin ölçer yazarım şimdi yarın yine bir pazartesi ve bırakmak yok bizimle birlikte bir çizelge yapacağız ve hedefimize başlayacağız .Size önerim şuu kızlar 30 dk-60dk müziği açıp göbek atmanız özellikle de benim gibi hareketsizseniz işe yarayacaktır yatmadan önce 10 dan başlayıp yerden pilav toplama hareketi ve mekik yaparsanız (ben göbek ağırlıklıyım siz mekik yerine başka hareket de yapabilirsiniz)
- Ekmek yok
-2 L su
-Hareket
-Çok tatlı yok
-Sebze meyve çok
Kilo:(emin değilim ama büyük ihtimal 60)
Yağsız vicut:43
BUyrun sizde yağsız vicudunuz kaç kiloymuş bakın : Vücut Kitle İndeksi Hesaplama : Hesap Makinesi ile Hesapla
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w5mFUaa/weight.png

yerden pilav toplama hareketi nasıl hiç duymadım?

Back