yarın bayram ve benim gidecek hiçbir yerim yok

üzülme canım yaa bak ne güzel bebişin var o herkese herşeye bedel hiç sıkma canını...
benim de ailem izmirde ben ankaradayım. bende gidemiycem bebeğim yüzünden çok huysuz bayram kayınvalidemler de geçecek büyük ihtimal.:58: maalesef

Bir şey diyeyim mi hiç üzülme inan daha iyi bayramlardan nefret eden bir bünmyeyim ve evime inan hiç kimse gelmez ama gittiğim yerler sürü gibi.
Neden mutlaka gidicem anneme eşlik etmem lazım bazı yerleri bulamıyor falan yaşlılık.
Yani bu bile beni yoruyor.
Evinde bütün bayram şekerlerini ye bence.
Pjamanı giy televizyonuna da otur kahveni çayını iç.
Bir bayram dinlendiğimi bilmiyorum çünkü. Ya çalışırım ya da annemi misafir ortamlarına götürürcem diye pert olurum.
Üzülme hayatta her şeyi duygusal düşünürsek hemen teslim ediyoruz kendimizi bu duruma.
Umursamaz ol işe yarayacaktır :)) Alt tarafı bayram bence.. Bebişin var sanırsam bak ondan güzeli var mı?
Onunla geçir bayram dediğin nedir ki her gün bayramdır nefes alıyorsak :71:

bende sendenim canim, tatilden yeni geldim, oyuzden bayramda evdeyim ve arkadaslarimin hepsi memleketine gitti... eve gelecek akraba es dostta yok, gezmek istesem paramda yok kisaca sıkıntıdan patlicam :37:o

Son düzenleme:
Bizde evdeyiz , kimsemiz yok ist da.bi eltim vardı onlarda annesigile gidiyolar şehir dışına..
bebeğimizle ilk bayramımız olacak inşallah :12:

ben de tatilden yeni geldim sayılır, bugün bir de hasta oldum midemi üşütmüşüm keyifsizim anlıycağınız..

Bende bende yalnızım çok yalnızım:(
Annem vefat etti onun verdiği eksikliğin yanında akrabayı talukat hep memlekete gitti sevdiceğimde gitti bi ben bi babam bide kardeşim kaldık:(:59:

Alın benden de okadar..
Annemle zaten hep dipdibeyiz:70:
gitcek yer yok başkaa zaten öle ona buna gidim muck muck sevmem..
Mahallemizde 2-3 çok sevdiğim yaşlı teyzelerimiz var onları görüp evde oturucam..
şekerliğide alırım kucama yer yer dururum:80:

yarın bayram ve benim gidecek hiçbir yerim yok ne anne ne baba ne eş nede dost hepsi terk etti beni:2::2::2::2:

evet bayram demek birazda büyüklerimze gidip bayramlaşmaktık
hiçkimse yoksa huzur evine gidin elinize çikolatanızı alın çocuğun varsa luna parka gidin gezin dolaşın sinemaya gidin
farklı alternatiflerde üretebilirsiniz kendinize
en önemlisi nedir biliyormusunuz insanın kendi kendine yetebilmesi ve mutlu olabilmesidir bunu başardıktan sonra sende mutlusu yoktur

bayramda kimsem yok diyosanız
kimsesizlerin kimsesi olabilirsiniz
darulaceze çocuk esirgeme hatta hayvan barınakları
o kadar çok yalnız var ki dünyada her yalnızım diyen bi diğerinin
yanında olsa
kimse yalnız kalmaz
hem kendinizi daha iyi hissedersiniz

Son düzenleme:
bayramda kimsem yok diyosanız
kimsesizlerin kimsesi olabilirsiniz
darulaceze çocuk esirgeme hatta hayvan barınakları
o kadar çok yalnız var ki dünyada her yalnızım diyen bi diğerinin
yanında olsa
kimse yalnız kalmaz
hem kendinizi daha iyi hissedersiniz

haklısnız bende ailemden uzakta bi bayram geçireceğim yalnz değilim ama bayramda kimsesiz insanları düşünmek çok güzel paylaşm için teşekkrler.

Bir şey diyeyim mi hiç üzülme inan daha iyi bayramlardan nefret eden bir bünmyeyim ve evime inan hiç kimse gelmez ama gittiğim yerler sürü gibi.
Neden mutlaka gidicem anneme eşlik etmem lazım bazı yerleri bulamıyor falan yaşlılık.
Yani bu bile beni yoruyor.
Evinde bütün bayram şekerlerini ye bence.
Pjamanı giy televizyonuna da otur kahveni çayını iç.
Bir bayram dinlendiğimi bilmiyorum çünkü. Ya çalışırım ya da annemi misafir ortamlarına götürürcem diye pert olurum.
Üzülme hayatta her şeyi duygusal düşünürsek hemen teslim ediyoruz kendimizi bu duruma.
Umursamaz ol işe yarayacaktır :)) Alt tarafı bayram bence.. Bebişin var sanırsam bak ondan güzeli var mı?
Onunla geçir bayram dediğin nedir ki her gün bayramdır nefes alıyorsak :71:

arkadaşım çok güzel yanıtlamış :1:

benimde ailem uzun zamandır sehir dışında.. evde ablamla kaldık öle sap gibi bayramda..
hiç telefonumuz,kapımız çalmadı.. çikolatamız şekerimiz bile yoktu.. kendimizi çok yalnız hissettik..:43:

Back
X