- 24 Şubat 2021
- 1.751
- 2.366
- 83
- Konu Sahibi Elif888900
Akrep olduğunu bildiğim bir eve hiçbir güç çocuklarımı sokamaz ayyyy ürpertici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afrikaya gondermek cok ucuz oluyor hem kurban kesilmis oluyor. Zekat gibi bir durum olsa ulkedeki fakirlere vermek daha dogru tabiki. Kurbani malesef cogu kisi artik ulkemizde kesemiyor fiyatlardan dolayi hic degilse kesmis olmak icin afrikaya gonderenler var benim cevremde de.Lütfen yanlış anlamayın, gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Bağış için Afrika neden? Önce kendi çevremize der değil mi Kuran?
İnsanlar evlerine 100 gr kıyma alamıyorken, açlıktan insanımız intihar ederken neden Afrika?
Konunuza ise şöyle bir yorum yapacağım.
1.si teras müsaitmiş. Eşinize söyleyin de bir zahmet girişimde bulunsun. İki çocukla orada kalacak bir durumunuz yok işte, bu ısrar niye? Gitsin kurbanını kessin, dibinde olmak zorunda mısınız yerlerde akrepler falan?
Eşiniz azıcık konuşsun, babasıyla ortak terasa oda yapsın.Selamlar arkadaşlar
Kaynanamların yazlığı var bayramlarda maalesef gittiğimizde kalıyoruz ancak iki odası var biri kayınvalidemler kalıyor diğerinde görümcem kocamın odası yani bizim oda yok. Kayınpeder bir kaç kez terasın gereksiz büyük olduğundan bahsetti bende bize oda yapın o zaman madem gelip kalmamızı istiyorsunuz dedim olur mu ki falan filan kapandı tabi. Görümcem bekar küçük onun odasına bir baza daha alıp çift kişilik yatak yapılabilirdi aslında ama biz salonda çekyatta yatıyoruz tabi yatmamız onların yatmasına bağlı yatmalarını bekle yat çocuk yerde koca diğer çekyatta karı koca da ayrı ben bazen görümcenin odasında kalıyorum eşimle kız kardeşi salonda filan böyle saçma bir durum şimdi ikinci çocuğumuz oldu artık hiç gitmek istemiyorum bir baza alın bende beşik diyorum eşim ailesine bişey demeye korkuyor 10 seneden fazladır evliyiz yaptıkları tek şey bir nevresim takımı almak oldu ben günü birlik gidecektim kocam kurbana girdiği işin mecbur bir gece kalmak gerekecek aslında her haftasonu gidilebilir ama rahat hissetmediğim için gitmek istemiyorum çünkü onlarda her hafta gidiyor yengeleri bile siz nerde yatıyorsunuz nasıl sıgıyorsunuz diyor onlarda çekyat var işte diyorlarsiz olsanız naparsınız merak ettim
Ben herkesin aksine sizi haklı bulmadım. Ayda yılda bir gideceksiniz diye size oda mı yapacaklar? Bu kadar büyük bir sorunsa gitmezsiniz, sorarlarsa da çocuklarla salonda rahat etmiyoruz dersiniz. Eşiniz de dediğiniz gibi silik bir adamsa bir şey demez zaten. Hiç kafanıza takmayın, çok istiyorlarsa görümce size odayı verir. Yoksa bir daha gitmekten kurtulursunuz.Selamlar arkadaşlar
Kaynanamların yazlığı var bayramlarda maalesef gittiğimizde kalıyoruz ancak iki odası var biri kayınvalidemler kalıyor diğerinde görümcem kocamın odası yani bizim oda yok. Kayınpeder bir kaç kez terasın gereksiz büyük olduğundan bahsetti bende bize oda yapın o zaman madem gelip kalmamızı istiyorsunuz dedim olur mu ki falan filan kapandı tabi. Görümcem bekar küçük onun odasına bir baza daha alıp çift kişilik yatak yapılabilirdi aslında ama biz salonda çekyatta yatıyoruz tabi yatmamız onların yatmasına bağlı yatmalarını bekle yat çocuk yerde koca diğer çekyatta karı koca da ayrı ben bazen görümcenin odasında kalıyorum eşimle kız kardeşi salonda filan böyle saçma bir durum şimdi ikinci çocuğumuz oldu artık hiç gitmek istemiyorum bir baza alın bende beşik diyorum eşim ailesine bişey demeye korkuyor 10 seneden fazladır evliyiz yaptıkları tek şey bir nevresim takımı almak oldu ben günü birlik gidecektim kocam kurbana girdiği işin mecbur bir gece kalmak gerekecek aslında her haftasonu gidilebilir ama rahat hissetmediğim için gitmek istemiyorum çünkü onlarda her hafta gidiyor yengeleri bile siz nerde yatıyorsunuz nasıl sıgıyorsunuz diyor onlarda çekyat var işte diyorlarsiz olsanız naparsınız merak ettim
Kurban işi fiyasko derken? 100 gram etten bahsetmişsiniz ancak insanlar orda bırakın eti taş yiyor. SaçmalamışsınızBen olsam gitmem, ev ufak sanırsam 4 büfus daha alacak hali yok. Gidip çoluk çocuk yerlerde mi yatacaksınız .. Kurban işi zaten fiyasko, 100gram kıyma almaya bile düşünen tonla inan var bu ülkede, Afrika nedirAilecek sizde akıl yok kusura bakmayın lütfen aklınız olsa cücük kadar evde itiş tepiş olmazdınız, aklınız olsa 10metre ötenizde yaşayan maddiyatla boğuşan insanlara yüz çevirip nereye gittiği belli olmayan bir işe para yatırmazdınız.
Yakın 2-3 saatlik yol aslında her haftasonu taktiklerde vs gitmemizi istiyorlar. Biz gitsek onlarda geliyorlar Tatile gidiyoruz yazlık var tatile ne para veriyorsunuz diyorlar teşekkürler sanırım gitmeyeceğimBen herkesin aksine sizi haklı bulmadım. Ayda yılda bir gideceksiniz diye size oda mı yapacaklar? Bu kadar büyük bir sorunsa gitmezsiniz, sorarlarsa da çocuklarla salonda rahat etmiyoruz dersiniz. Eşiniz de dediğiniz gibi silik bir adamsa bir şey demez zaten. Hiç kafanıza takmayın, çok istiyorlarsa görümce size odayı verir. Yoksa bir daha gitmekten kurtulursunuz.
E gitmenizi istiyorlar da siz her çağırılan yere gitmek zorunda mısınız? bana böyle dertler çok zorlama geliyor, kendinizi bilerek kötü durumun içine sokuyorsunuz yani. Ağızınızı açıp 2 kelam edemezseniz her bayramda her tatilde sağda solda sürünürsünüz. Üstte sadece bayram yazdınız diye anlamıştım ama mesele her haftaysa sizde de sorun var. Gelin diye silah dayamıyorlar ya, gelmek istemiyoruz orda çok sıkışıyoruz rahat etmiyoruz diyeceksiniz. Ya çözüm bulurlar ya da siz ayda yılda bir gidersiniz, ortadaki sorunu siz yaratmışsınızYakın 2-3 saatlik yol aslında her haftasonu taktiklerde vs gitmemizi istiyorlar. Biz gitsek onlarda geliyorlar Tatile gidiyoruz yazlık var tatile ne para veriyorsunuz diyorlar teşekkürler sanırım gitmeyeceğim