Yarın benim için büyük gün!!

gncaesen

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
56
3
18
Bursa
Merhaba kızlar biliyorum burda açılacak bir konu değil ama yarın benim için özel bir gün saçlarımı düzleştirmeyi düşünüyorum biraz önce düzleştirdim deneme amaçlı saç diplerine düzleştiriciyi yaklaştırmama rağmen saçlarım söndü önerisi olan var mı ve sprey kullanmadan kalıcılığı nasıl arttırabilirim

fön çektirsen ?

düzleştirme işlemi saça yagmurda ıslanmışta sönmüş imajı veriyo madem önemli bir gün yarın güzel bir fön çektir derim

Düzleştirdikten sonra eline çok az jöle veya vaks koy elinde iice yedir sonra elini azcık ıslat saçlarını öne at diplerden salla :) parmaklarnla düzelt.
Umarım yardımcı olabildim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuruturken başını öne eğip kurut saçlarını veya düzleştirme işi bittikten sonra başını öne eğip saçlarını bi güzel havalandır. Ben en üst tutamları havaya doğru çekerek düzleştiriyorum ki basık kalmasın. Öyle de yapabilirsin.

Kuaförler yedide açılıyor. Sekize kadar kırk fön çekilir. En kötü bugünden yarın erken acmalari için bir kuaför ayarlayabilirdin! Ne yaparsan yap, fön kadar net durmaz saçların tatlım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…