Yarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.

kitty28

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.523
539
42
Merhabalar,
Ben eski okyanus nickli , Karamelek nickli kişiyim. Ki konularımı birleştirdim. Yıllardır aynı hikaye. Artık kimse bana yazmıyor bile.. Yinede içimdekileri yazmak istedim. Beni bilenler biliyorlar.Bu adamla 3.kez evelndim. Her seferinde aldatmadan bitti. Şimdide 1,5 yıldır metresi var. Çok uğraştım. Mücadele ettim. Ne kadın ne bu adam vazgeçti birbirlerinden.. Anlaşmalı boşanıcaz.Kızlarım mahvoldu. Aslınca cuma günü itiraz dilekçesi verdik.Tekrar vazgeçtik. Kadın nikahı vermediğimi bilirse benim adam ona resmi nikah kıyamaz.
bu kadın benle konuştu. Senin yaşam standartın benim çocugumun yaşam standartı seninkilerle bir değil dedi. Senin kocan benim lüks hayatıma yetişemeyeceği için beni terk etti size döndü demişti. Ben 1.000 tl lık tşört , 3.000 tl ayakkabı giyerim.Yurtdısından parfümüm gelir dedi. Bende çocuklarımın rızkını bu kadar mal varlığını o kadına bırakmak istemiyorum. Ama 3.kez evlendik ve önceki boşanmalarımızda hiçbirşey almadım.Sadece ortak tapulu 2 ev var. Diğer 3 ev eşimin üstüne. Bilmiyorum şu an derdim maddiyat mı içimdeki o acımı. terkedilmişlik m , kadının zaferi mi, kadına istedğini verdim o mu...
sabah geldi eve.. bir haftadır onun yannda... kadın dört gözle boşanmamızı bekliyor. Zaten kadında evliydi. Eşim için kocasını boşadı.Hatta mahkemeye birlikte gitmişler tebligatı almaya.. Benimki tekrar kadını bırakıp bize döndü.Kadında ben yuvamı yıktım senin için sende boşanacaksın diyor. Ya bunlar bahane... Bizimki istemese kadın ne yapabilir diycem ama.Hocaya filan gidiyor. mesaj atıor.Ses kaydı atıyor.Hamileyim diyor.İntihar etti..Ve benimki ısrarla boşanmak istemedi.. Aslında derdi o kadına resmi nikah kıymak değill .Bende boşanmazssam beni bahane edecek. Hayatını yaşayacak.. Ben ne yapayım.. Ölmek istiyorum.Ama evlatlarım var. Bıktım.Yoruldum…
sabah geldi.. Galiba tekrar kadınla konuşmuş... kafası karışmış..

Sen bu evden çık diyor.Temmuz ayında ortak olan evimizdeki kiracının sözleşmesi bitiyormuş.Oraya git diyor. Üstün kirasınıda sen al diyor. Evin tapularınıda çocuklarımızın üzerine yapalım diyor. Kızların eğitim masraflarınıda kendi karşılayacak.
Bende ayrı evlerde yaşayalım nikahı vermiyeyim diyorum. O kadının istediğini vermek istemiyorum. Ama ben mi mutsuz olayım... Bilmiyorum.. Ne diyceksiniz şimdi sizlerdne çok ağır hakaretlerde duyabilirm…Haklısınız. Ben bir türlü bu illetten kurtulamadım. Yarın sabah ya gidip tertemiz boşanayım.. Yada Temmuzu bekleyip tapuları alıp boşanayım..Bilmiyorum protokolde yazılırsa bir yasal yükümlülüğü oluyor mu ? Çok kötüyüm.. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum...
Bir ev tuttum.Ailemle oturayım diye. Tekrar vazgeçtim.Evdeki eşyaların hepsi kolilendi. Topladık. Tekrar eşyaları yerleştiridm evime. Kira sözleşmesini fesh ettim diye birde 4.000 lira ceza ödedim.. üstelik bir günde evi toplayıp yereştirdim tekrar... yani şu an ne yaptığımı bilmiyorum.. O kadar kötüyüm... lütfen çok ciddi yardıma ihtiyacm var. Evet sizin söylediklerini yapamadım ama nolur... Yardım edin.Fkir verin.akıl verin.. o kadının istediği olmasında diye mi kendim mi... bilmiyorum... herkes yapıyor ben niye yapamıyoeum... niye...niye..niye...
Canım öncelikle çok üzüldüm, en kısa zamanda ferahlamanı dilerim🙏
Benim fikrim, bu adamı gözden çıkar.’Kadının istediği olacak’ fln hiç bunlara takılma.Sen kendi mutluluğuna odaklan.Bu kadar aldatan, 3 kez evlendiğin adamdan sana hayır yok.Ha inan bana, diğer kadına da hayır gelmeyecek.İkisi de evliydi yasak aşk tatlı geldi belki, evlenince görürüm ben onları.Kadın 3000₺lik ayakkabılar alsın, adam aldatsın fln bak me oluyor.Senin ve çocuklarının ahını alıp mutlu mu olacaklar sanıyorsun, bırak gitsinler kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Diğer yandan alabileceğin herşeyi al.Gerekirse uzasın boşanma işi çocuklarının rızkını aleme yedirme, kendini de garantiye al.Tut dişli bir avukat donuna kadar al.O kadına 3000₺ye ayakkabı alamasın.
 

kitty28

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.523
539
42
Ne aşkmış sizinki
Çocuklarınızı bile sevmiyorsunuz
Gözünüz onlafı görmüyor
Varsa yoksa kocanız

Allah çocuklarınızı bir an önce kurtarsın
Depresyondaki bir hemcinsiniz derdini anlatmış, akıl istemiş, ne kadar acımasız cevaplamışsınız.
Çocuklarını sevmediğini de nereden çıkardınız.
Kadıncağız zaten ‘ne yaptığımı bilmiyorum’ diyor.Gömeceğinize akıl verseydiniz elinden tutsaydınız, yol gösterseydiniz keşke.
 

kitty28

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.523
539
42
Ahlaksız kocanız yerine biraz da o masum evlatlarınızı sevmeye ve düşünmeye ne dersiniz?
Bir üstteki yorumda da ‘çocuklarını sevmediği’ söylenmiş ve sizin yorumunuz da önceki de çok beğeni almış.
Yahu dedim ben birşey mi kaçırıyorum, döndüm tekrar okudum, bayanın çocuklarını sevmediğini düşündürecek bir ibare göremedim.
Depresyondaki bir hemcinsiniz bana yol gösterin diyor ve sizler birleşip linç etmişsiniz olacak şey değil.
 

kitty28

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.523
539
42
o zaman yardım edin.... akıl verin... yarın uygun şartlarda çocuklarımın iyiliği için hakkınıda alarak boşanayım...
şu an yazacağınız bir kelime bile çok önemli... ne olur....
sabah gideyim mahkemeye... şartlarım iyi mi? Zaten başka şansım yok.. Avukat olan arkadaşımız var mı ? Bence tapuyu çocuklara verirse birinden kira gelirim olur birinde otururum.Büyük kızımında üniversie masrafını karşılayacak..
Ne yapayım... Diğer mallarda o kadının olacak.. Şu an eşimin üzerine annesi vefat etti. Annesinden kalan bir sürü mal varlığı var. Evler bağlar.. Benim gözüm yok ama çocuklarımı düşünüyorum.. O kadının lüks hayatı için onu lüks yaşatmak için ona mı sunaymım... ne yapayım... Yoksa hergün onursuzca öleyimmi......
Canım ortada 5 ev var di mi kayınvalideden gelecek miras hariç.1ev sana 1er ev çocuklara olacak şekilde pazarlık et.
 

vefasizaaldanma

Sonuna kadar mücadele...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
89
167
Hanımefendi, acilen bir avukat tutun. Avukatın parasını adamdan alınca verirsiniz. Takside bağlayan avukatlar bile oluyor. Avukatsız bunlar sizi aldatırlar. Avukata her şeyi talep eden bir protokol yazdırin. Gönderin. Bu şartlarla bosanacaginizi söyleyin. Bırakın onlar düşünsünler. Zaten miras kalmış, onlarla baksın kadına. Kurtulun, kurtulun, kurtulun.
 

vefasizaaldanma

Sonuna kadar mücadele...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
89
167
Evleri de çocukların üstüne değil, kendi üstünüze yaptırın. Dünya hali, yarın çocukları kendi tarafına çeker, size düşman eder. Ne satabilir, ne de faydalanabilirsiniz. Lütfen aklınızı başınıza devşirin.
 

Muhtelif Evhamli Hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
4.740
13.519
Depresyondaki bir hemcinsiniz derdini anlatmış, akıl istemiş, ne kadar acımasız cevaplamışsınız.
Çocuklarını sevmediğini de nereden çıkardınız.
Kadıncağız zaten ‘ne yaptığımı bilmiyorum’ diyor.Gömeceğinize akıl verseydiniz elinden tutsaydınız, yol gösterseydiniz keşke.

Diğer konuları okuyup öyle yorum yapın.
Benim önceliğim çocuk.
Kocişinin peşinden deli gibi koşan bir kadın değil.

Siz hemcinsinizi düşünün. Peki o çocuklar hakkında da yorum yapar mısınız?
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının aldında.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 72 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 170 cm. Başlangıç Kilom :65 Kg. Şimdiki Kilom :48 Kg.

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.740
3.933
33
Diğer konuları okuyup öyle yorum yapın.
Benim önceliğim çocuk.
Kocişinin peşinden deli gibi koşan bir kadın değil.

Siz hemcinsinizi düşünün. Peki o çocuklar hakkında da yorum yapar mısınız?
Önceki konularını bilmiyorum ama kadının çocuklarını da etkileyecek maddi varlıklardan feragat etmek istememesinde ne sakınca var? Benin çocuklarıma kalacak malları neden hafif meşrep kadınlar yiyor diye düşünmesinde ne sakınca var?
 

Muhtelif Evhamli Hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
4.740
13.519
Önceki konularını bilmiyorum ama kadının çocuklarını da etkileyecek maddi varlıklardan feragat etmek istememesinde ne sakınca var? Benin çocuklarıma kalacak malları neden hafif meşrep kadınlar yiyor diye düşünmesinde ne sakınca var?

Önceki konuları okuyun
O çocukların nasıl bir aile ortamında büyüdüğünü okuyun
Bu çocuk istismarıdır
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının aldında.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 72 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 170 cm. Başlangıç Kilom :65 Kg. Şimdiki Kilom :48 Kg.

-Cheryl Blossom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
7.620
19.777
Bir üstteki yorumda da ‘çocuklarını sevmediği’ söylenmiş ve sizin yorumunuz da önceki de çok beğeni almış.
Yahu dedim ben birşey mi kaçırıyorum, döndüm tekrar okudum, bayanın çocuklarını sevmediğini düşündürecek bir ibare göremedim.
Depresyondaki bir hemcinsiniz bana yol gösterin diyor ve sizler birleşip linç etmişsiniz olacak şey değil.
Büyük ihtimalle diğer konularını bilmediğiniz için böyle söylüyorsunuz.
Vaktiniz varsa diğer konularını bir okuyun neden insanların böyle söylediğini anlarsınız. Ama özet geçeyim.
Geçtiğimiz yıllarda konu sahibini şikayet etmeye bile kalktılar, niye çünkü gerçekten çocuklarına yetebilecek bir anne olduğunu düşünmüyorlardı.
3 kere aynı kişiyle aynı sebepten boşanmış bir kadın
Defalarca terapi almış bir kadın karşımızdaki
Ama kadının gözü çocuklarını dahi görmüyor, görmediği gibi onu sürekli aldatan başkalarını hamile bırakan kocasının peşinden koştur koştur gidiyor. Boşanıyorlar, konu sahibinin kocası evleniyor karısı hamile kalıyor. Buna rağmen konu sahibi burada "biz ayrılsakta o benim kocaağğm tamam mı?" diye millete çemkiriyor.
Gidip başkasıyla evli kocasına yalvarıyor, geri döndürüyor. Sonra barışıyorlar aynı sebepten yine boşanıyorlar falan.
Tabi adam kadınları asla bırakmıyor, konu sahibi de kocasını bırakmıyor.
Sizce olan kime oluyor?
Ortadaki çocuklara.
Büyük kızı bile anne artık ayrıl babamdan diyormuş e haklı.
Çocuklarına bu travmayı yaşatmaya ne hakkı var? Hele aldatıldığında ayrılıp sonra yalvararak geri barışıp kocasından yeniden çocuk yapmasından bahsetmiyorum bile, nedeni nedir sizce? İnsanlar bu yüzden kızıyor.
Umarım anlamışsınızdır.
 

KudrAlobar

Ayak feministi
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
13.631
78.464
Bir üstteki yorumda da ‘çocuklarını sevmediği’ söylenmiş ve sizin yorumunuz da önceki de çok beğeni almış.
Yahu dedim ben birşey mi kaçırıyorum, döndüm tekrar okudum, bayanın çocuklarını sevmediğini düşündürecek bir ibare göremedim.
Depresyondaki bir hemcinsiniz bana yol gösterin diyor ve sizler birleşip linç etmişsiniz olacak şey değil.

çok şey kaçırmışsınız. Eski konular, farklı üyeliklerdeki eski konular falan...
 

mutluluk1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
667
396
38
Kimsiniz gerçek hayatta adınız nedir bilmiyorum ama şikayet geçirdiğiniz doğru mu? Bari buna cevap verin. Çocuklarınıza bakabiliyor musunuz?


Merhaba,
Asla böyle bir şey söz konusu bile olmadı.Çocuklarımla gayet mutluyum ve mutluular. Sadece o dönem ölmek filan istiyorum dedğimde insanlar çok kızmıştı. Tabiki şimdi böyle şeyler söz konusu ible olamaz.Artık çocuklarım ve ben varım.