Yarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.

Tamam nikahı vermemeye takmışsın onu anladık da sen sanıyor musun ki kocan o kadına nikah yapsa da onu da aldatacak yani kendi başınızdaki musibeti kadına vermiş olacaksınız nikah ile beraber. Bırakın istediği olsun bu kadar kasmayın. Boşanın, evlatlarınızı alın gül gibi yaşayın. Malınız mülkünüz de varmış valla daha iyi koca da bulur mutlu da olursunuz ilerde ne var? Ömür mü bitti? Niye bu adamı çekiyorsunuz ki? Niye inat ediyorsunuz?


artık bitti. Her hareketinde daha çok nefret etmeye başladım.Hatta nefrette etmiyorum.O kanserli hücre idi.Kurtuldum. Kadını sevdğini zannedip içim yanıyordu. Ama kadınlar gününde bana çiçek gönderdi. Af diledi. Bizi hakedeceği gün bize layık olduğu gün evine dönecekmiş güya..Ya bunları birde kadının evinde kalıyor.o kadın çamaşırlarını yıkıyor ütülüyor.Yemeğini yapıoyr.Kocasını boşadı bunun için.. ama buda bir aldatma.. Şimdide bana yazıyor. Heryerde engelli.Şirket mail adresinden bile... Şirkete çiçek göndermişti.. Önceden olsa aklım giderdi sevinirdim.. Önceden kadınlara giderdi gitme diye yalvarırdım.Ben seni bekleyeceğim derdim. Şimdi istemiyroum.Çocuklarımla çok mutluyuz. O adamı istemiyoruz. Kendi istedği kdar mahkemeye gelmesin.Boşanmak istemesin. Artık beni kandıramaz.Artık yeter yaptıkları.Sevgi bittiiiii... Ve çocuklarımın kocaman sevgisis yeter bana.....inşallah 30 martta kurtulurum ek seferde.
 
Bilemedim bana yazdıklarınız acımasızca geldi acaba konu sahibi arkadaşınız olsa yüzüne karşı da söyleyebilir miydiniz bunları yoksa klavyenin vermiş olduğu bi rahatlık mı bu Yanlış anlamayın lütfen muhattabım sadece siz değilsiniz aslında bir çok kişi onursuz gurursuz illet saplantılı vs vs çok acımasızca yorum yapmış bana yazılanlar fazla ağır geldi o kadar ..


öncelikle çok teşekkür ederim hassasiyetiniz için. Ama hakettim bunları. şimdi iyiyim.İnan o bataklıktan kurtulunca anlıyorsun ne kadar çirkefliğin içinde olduğunu. Bu defa farklı. Artık ona yazmıyorum.Yalvarmıyorum dönmesi için. Aksine ben dönmeeee istemiyorum diyen tarafım ilk defa... Ve mutluyum çocuklarımla.
İnsanlar çocuklarımı mahvettim üzdüm diye kızıyorlar.Yılalrca yazmdım.Laf dinlemedim.İnsan dugularını yönetemiyor doğru ama ben anne olmayıda unutmuştum..Şimdi herşey yolunda..Ama geriye baktığımda utanç verici şeyler yaptığımın bende farkındayım.Bunun adı yuva yıkmak yuva kurtarmak değildi.. Çünkü ortada yuvaa diye bir şey yoktu ki... Herkes çok haklı..
 
1 evi bırakın adama digerlerini sizin ve cocuklarin üstüne alın. Boşanın hemen güçlü kadın olun iş kurun bakım yapin tatil yapın vb..Çok zavalli gibi durmayın karşısında dik durun.
 
öncelikle çok teşekkür ederim hassasiyetiniz için. Ama hakettim bunları. şimdi iyiyim.İnan o bataklıktan kurtulunca anlıyorsun ne kadar çirkefliğin içinde olduğunu. Bu defa farklı. Artık ona yazmıyorum.Yalvarmıyorum dönmesi için. Aksine ben dönmeeee istemiyorum diyen tarafım ilk defa... Ve mutluyum çocuklarımla.
İnsanlar çocuklarımı mahvettim üzdüm diye kızıyorlar.Yılalrca yazmdım.Laf dinlemedim.İnsan dugularını yönetemiyor doğru ama ben anne olmayıda unutmuştum..Şimdi herşey yolunda..Ama geriye baktığımda utanç verici şeyler yaptığımın bende farkındayım.Bunun adı yuva yıkmak yuva kurtarmak değildi.. Çünkü ortada yuvaa diye bir şey yoktu ki... Herkes çok haklı..
insan mantıgını devre dışı bırakıyor cogu zaman bir cogumuz bu bosanma evrelerını yasadık aldatılarak bosandım bende bir nevi hırs oluyor o kadına kaptırmama dusuncesı nasıl onunla bır hayat kurar kurgusu o hırs sizi sizden alıyor.
bırakın bugun kocasını esınız ıcın bosayan kadın sızın esınızıde baskası ıcın bosayacak zaten dıger metres dıye nıtelendırdıgımız kadın sımdı kendı yuvasını yıktı tek care tek cıkıs kocanızı gordugu ıcın yapısır da yapısır kezban hanfendı.bırakın ılahı adalet onlara hakettıgını yasatsın .ben bosanırken gurulu kadın olup bes kurus almadım keske alsaymısım .bır krs bırakmayın alın ne varsa .sonrada bosayın gıtsın .geri dönüp baktıkca guleceksınız ınsallah evlatlarınızla mutlu gunlerınız olsun
 
Sosyal medyadan bulanlara da çemkirmiş zaten.
Kendi çok iyi anne olduğunu iddia ediyor ama çocuklarında derin yaralar açtığını da söylüyor. Bu ne tezatlık anlamadım. Dediğin gibi, çocukların sağlığı için birşeyler yapılmalı. Ne anneye ne babaya. Versinler anneanne babaanneye onlar baksın. Çünkü gerçekten konu sahibinin konuşmaları da bir anormal. Evde de böyle konuşuyordur,bunları çocuklarına yansıtıyordur.

Herşey geçmişte kaldı arkadaşlar. Ayrıca sosyal medyadan bana kk üyelerinden ulaşan arkadaşlarım oldu. 3 tane çok ciddi sağlam dostluklarım oldu. Hattafarklı şehirlerdeydik. birbirimizin yanına geldik...Buradan gerçek dostluklar da çıkabiliyormuş. Beni tanıyınca şikayet edecek insanlar evlatlarımla ilişkilerimi görünce inandılar bana... Onları çok seviyorum.. Şimdi çok iyiyiz. Mutluyuz.
 
Siz iyi olun, mutlu olun da gerisi hiç önemli değil. Hayatta sağlık, mutluluk, huzur haricinde hiç bir şey önemli değil. Sizi anlıyorum, emeklerinize sahip çıkmak hırs yapmak değil, çocuklarınızı düşünmeniz çok normal. Size burda para ile alakalı yorum yapan insanları sallamayın. Bir çok kişi bir lira için kavga etmeye hazır, her şey lafta kalıyor.
 
Arkani don ve o adami haram say kendine hic mi gururun hata affedilir.Ama bu hata degil.Ayrica esini sevmiosun egon gururun seni resmen ele gecirmis.Sana hakaret edilmez yardim edilir.Ama önce sen kendine yardim etmelisin o kimmmmm ki seni bu hale getirdi.Allah askina kendine gel psikolojik tedavi gor.Arkani dön yuru demiyorum kacc.O adamla hic bir sey sekilde gorusme.Hattaa sevgili yap deger gör ne bileyim dunyada sanki sadece o varmis gibi olmussun yap biseyler

aynen öyle yaptım.Arkama bakmadan koştum... Hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum. Önceki hatalarımdan ders aldım. Evet 3 kere yaşadım. Şimdi alıştım mı uyuştummu bilmem tek bildiğim nokta kadar bir pişmanlığım yok.Kendimde suçluluk psikolojisi yok.Keşke birazdaha sabredeydim yok.. Çok çok rahatım..O nalet olası adam hep beni suçluyordu... Sen dırdırcısın erkek gibisin bağırıp çağırıyosun vsvs demişti... Ama geçtik bunları...
Artık onu heryerden engelledim.. Görmüyorum.Duymuyorum.Merak etmiyorum. Ortak arakdaşlarla görüşmüyroum....
ve çok iyiyim... Biz düzenimizi kurduk bile kızlarımla... Ailemle.. Herşey yolunda. Şimdi tek istedğim şu dava bir an önce biteydide rahatlasaydım... Artuk uzamasını istemiyorum.siterse hiçbirşey vermesin.. Ben kurtulayım yeter. Mal mülk herşey kendinin olsun... Biz kanserlü hücreden kurtulalım yeter. Mutlu olma zamanı çocuklarımla.... Çok geç olsada :KK43:
 
Size değil ama o iki kızınıza öyle üzülüyorum ki. Dünyanın en iğrenç en kötü insanları gelse sizin çocuklarınıza yaptığınız kötülüğü yapamazlar. Kocam diye kudurmuşsunuz çocukların psikolojisinin içine etmişsiniz. Kimliğinizi bilsem o çocukların sizin elinizden alınması için elimden geleni yapardım. Berbat bir insan ve insanlığınızdan bile berbat bir annesiniz. Hatta anne bile değilsiniz gözümde de adınız anne işte. Dilerim kızlarınız tüm bu keşmekeşin içinde sağlıkla büyürler ve tez zamanda sizle tüm ilişkilerini bitirirler. Bunlar tabi sizin içinizi zerre acıtmaz yüzünüze tükürsem yarabbi şükür diyecek bi kadınsınız. Umarım sizi de bir kliniğe kapatırlar da sağlığınıza kavuşursunuz çünkü kesinlikle hastasınız.


oooo yavaş gelin diycem.. nefesim kesildi okurken... ama hakettim mi... evet.Fazlasıyla hakettim bunları...
ama size tavsiyem..büyük konuşmayın..aslaaaaaa….. yargılamayın insanları.... mevlananın bir sözü vardı yargılama ile ilgili...
beni yargılamanız için benim geçtğim yollardan geçmeniz gerekiyor. Duygular yönetilmiyor maalesef... Evet çok haklısınız... Çok geç aydım... Karşımdaki insan öyle psiokoljik baskı yaptıki…. Yıllarca benim hataalrımın sebebi sensiiin dedi... Suçlu sensin dedi... Sen beni dışarıya ittin dedi.. Yuvayı dişi kuş yapar dedi.. Erkek gibi bağırdırn cağırdın dedi.Dırdırdır yaptın dedi.. vs.vs… ben hep benim yüüüüzüüümden dedim zırvaladım durdum...

Ama gördümki ben kadınlığımıda yapmışım.bir çok kadından iyi ev hanımı olmuşum.. Evine geldiğinde saygımı esirgememişim... Yani birleştikten sonra bin kat daha dikkat etmiştim.. Saydığı şeylerin hiçbirin yapmadım.Düzelmeye çalıştım... Ama adam yine adam olmadı...

şimdi iyiyim.... çünkü hata bende değil.Suçluluk hissim yok.Vicdanım çok rahat.... Ve arkama bakmadan onu arkada bıraktım... Ve bitti.. Şimdi çok mutluyuz. çocuklarımla... Bunu bilin yeter lütfen...
Herşey geride kaldı... Herşey çok güzel.... Tek derdim resmiyettete acilen bitsin istiyorum... Ben gönülde akılda bitirdikten sonra oooo hiç önemli değil artık...
 
Önce çocujklarınızı sonra da kendinizi düşünün. Diğerlerininkini boşverin.
Manevi olarak yapacağınız bişey yok malesef. Eşiniz yolunu tutmuş gidiyor. Daha az üzülmek için 'zararın neresinden dönersen kârdır' diye düşünün.
Maddi olarak kendinizin ve çocuklarınızın hakkı için mücadele edin. O kadına bilmem kaç liralık tşört alacağına çocukları için harcasın.
 
Konusahibi çok geçmiş olsun öncelikle.Kararınızın arkasinda durun vazgeçmeyin.Ve en önemlisi gurur yapıp maddi haklarınizdan vazgeçmeyin çocuklarıniz için
 
Gelecek yorumu söylüyorum:
Boşanamadım..
Yapamadım...
Çok kötüyüm...
Biz birbirimizi seviyoruz...
O bana yalvarıyor..
Boşanmayalım diyor..
Mal...
Mülk...
Miras..
Bağ bahçe..
Hayır hayır olmaz.. Bırakamam...
Mutlu ailemiz var..
Çocuklarım mutlu ailede büyümeyi hakkediyor..

Kesinlikle bu tür yorumlar yapacak bakın görürsünüz.


Bu defa herkesi yanılttım galiba.. Artık bitti. Evet boşanmak istemiyor ama kimin umrunda onun düşünceleri... O batakıktan çıktım. Ancak çıkınca anladım ne kadar pisliğin içinde olduğumu.. Ve aylardır görüşmüyorum. İletişim yok.Sesini duymuyorum.Merak etmiyorum. Çocuklarımlayım. Her gee kitap okuma saatlerimize başladık.birlikte film izliyoruz. Ben sporuma gidiyorum. Herşey yolunda gidiyor. Evin içine bize sürekli bağırıp çağıran küfür eden o kırıldı bu düştü bu bıd bıd dır dır eden birileri yok..... Rahatız.Huzurluyuz.. Ki ben mutlu olunca evlatlarım çok mutlu...
Yani herşey yolunda.. Biz çok mutluyuz onsuz...
 
sanmam yazacagini genelde boşaninca geliyor evliyken degil

çok güldüm.. aynen öyle.. Üzgün olunca yazıyorum. Kusua bakmayın sizi bilgilendirmem gerekiyor aslında....
2 martta mahkeme günü üdi.Boşanmaktan vazgeçti.Ama ben vazgeçmedim. 30 martta mahkemem var. Ve keisnlikle boşanacağım birdaha dönmemeeeeeeeeeeek üzere...
 
Hayır madem sonucu yazmayacaksın neden konu açıyorsun be kadın.

2 martta boşanamadım.Karşı taraf boşanmaktan vazgeçti.. 30 martta boşanacğaım.Mahkeme 30 martta ertelendi. Bu kez son ve sonsuzadek o adamın adını bile ağzıma almadan boşanığ mutlu mesut çocuklarımla hayat yaşayacağım..
 
psikolojim çok iy.. Ben kötü oldupumda yazıyorum aslında. Evet boşanamadım. Çünkü karşı taraf boşanmak istemedi.Ama ben boşanmak istedğimi belirttim. 30 martta mahkememiz var.Ve inşallah bitecek..

Sadece kötü olunca yazıyorsun demek?
Arkadaslar bu konuya kimse yazmasın bence artık...Arkadaş burda o kadar yorum yazan kişiye haber verme gereği duymuyor iyi oldugu için
 
Konu sahibi son durumunu paylasmis mi?
Mahkeme nasil gecti acaba?🤔

2 martta mahkme boşamadı.30 martta erteledi. Karşı taraf boşanmak istemediğini söyledi.bende boşanmak istedğimi. 30 martta inşallah boşaıcam. Kadınlar gününde birde bana utanmadan çiçek göndermiş.Beni affet size layık olduğum zaman döneceğim diye... Yani o kadar eminki dönersem beni affet demiyor. Sizi hakettiğim gün döneceğim diyor... Artık her yaptğı hareketten nefret bile etmiyorum.Yok sayıyorum... Artık bitti.. Bana beni aldattğı zaman seni affetmem derdim. İki gülle afettiririm ben kendimi derdi.. Ahhh geçti o günler adamım geçti... Arkadaşlar ben kafamda beynimde kalbime bitirdim.Şimdide sadece bir orta evimiz var. o hisssini çocuklarıma vesin. Başka bir şey istemiyorum.Defolsun gitsin hayatıımızdan… Mal mülk istersem beni boşamaz. Bu iş uzar. Ben artık uzamasınıda istemiyruom. Artık gerçekten bitsin... Çok yoruldum... Yeter... 30 martta inşall bitecek.
 
X