yarin bosaniyorum

kartalkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
1.049
4
156
Almanya
selam kizlar, konumu okuyanlar bilir, esimle 1 senedir hic görüsmedik,
hic tanismiyormusuz gibi herkes kendi hayatini kurdu. Yaralar kapanmadi belki ama kabuk bagladi artik.
GAyet mutlu ve huzurluyum.
yarin bosanma mahkememiz var, kizlar bana fikir verin. Esimi ilk ve son kez görücem orda.
Sizce neler yapmaliyim? Tüyo istiyorum sizden :)

Bana 1 sene boyunca yorumlarinla destek olan herkese cok tesekkür ederim, sayenizde iyiyim ve mutlyum

ne yapabilrsin ki?birşey deme bence yaklaşmasına izinverme sana .eğer boşanıcak kadar birşeyler yaşamışsanız konuşmanıza gerek yok .ama şöle süper güzel giyin makyajda yap ne kaçırdığını görsün ben olsam öyle yapardım .böle üzgün olduğunu belirtecek şekilde durma sakın .

neden böyle bir tavır içine giriyorsunuz ki normal davranın gitsin ....gereksiz şeylerle uğraşmayın

dik dur, yıkılmadığını, onsuz da olabildiğini göster. yani ben olsam öyle yapardım.
geçmiş olsun bu arada, hayırlara vesile olsun inşallah...

sankıorada o yokmusgıbı davran.. gıt mahkemeye hıc konusma ve sonuclanınca ardına bıle bakmadan cık gıt... ve tedırgın olma olursanda hıssettırme bence...

Allah ikinizinde hakkında hayırlısını versin. Tanımıyormuş gibi davran. göz göze gelme sakın.

davranış olarak kibar ol, ben bu umrunda olmasın kelimelerine katılmıyorum. ne kadar kötü de olsa evlilik ona bunu hissettirmeye gerek lüzüm yok ki. umrunda değilki boşanıyosun zaten. mahkeme zaten başlı başına bir tedirgin olma meselesi. bürokrasi kasıyor insanı.

duygularınız nasıl olur bilemem ama en güzel haliniz ile gidin, güzel giyinin, makyajınızı yapın..bakımsız gitmeyin. ezmek üste çıkmak ise kendi duygularınız, el sıkışın hoşçakal deyin... tavırlara gerek yok, o tavırlar daha da kötü gösteriyor insanları, dışardan algı olarak! ben olsam böyle davranırdım.

Öncelikle geçmiş olsun.Güzel bir mesleğin var kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Seni hakeden, üzmeyecek, değerini bilecek kişi elbet karşına çıkacak. Bende arkadaşlar gibi düşünüyorum üzülmemeye çalış,üzgünsen bile belli edip onu onurlandırma.

.......................................................................

Son düzenleme:
Gayet bakımlı bır sekılde hos bır kıyafet gıyın gıt ...
Hıc umursaama sankı bosanmaya degıl evlenmeye gıdıyormus gıbı bır mutluluk sac etrafına ne kaybettıgını anlasın

sankı hayatında hıc olmamıs gıbı davran yuzune bıle bakma

Bu nasil ayrildiginiza bagli. İyi ayrilmissaniz tokalasir mutluluklar dilersiniz.

Yok kotu ayrilik olduysa gormezsin bile. Gayet mutlu, basi dik, yolu acik davranirsiniz.

Bu arada Allah yolunuzu acik etsin herseyi unutturup guzel bir yasam versin size

hepinize cok tsk ederim, zaten harika bir kiyaft hazirladim, gayet agir ve uygun.
Umursamicam elbette :) Insallah hayirlisi ile atlatirim yarin, dua edin nolur benim icin,

kartalkız nasılsın canım??

iyi olmana o kadar sevindim ki... hayırlısıyla bitiriyorsun artık:)

sen zaten kocandan 10 kat üstün olduğun için, olduğun gibi git duruşmaya..

bizi de haberdar et:)))

olduğun gibi görün doğal davran canım kendini daha farklı göstermene ne gerek var ki zaten yaralarım kabuk bağladı hayatımı kurdun diyorsun.hiç kendini kasma doğal ol
ayrıca bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…