yarin bosaniyorum

bende ilk eşden boşanmıştım ve sıradan kişi olarak gördüm
umursamadım bile siz de ögle yapın
yaşanmamış farzedin sanki sizin oşanmanız değilmiş bir
başkasınınkine gimiş gibi hissedin....:34:
takılmayın bile yani:46:
inadına gülün mutlu olun,sanmasın ki onun yasını tutuyorsunuz:52::52::52:

selam kizlarrr, ben geldim ve bosandim :)
Valla hic heyecanlanmadim, aksine cok sakindim ve güler yüzlüydüm. ESKI esim kendi kendini rezil etti, resmen altinlar icin pazarlik yapti. Sonuc? altinlarin sadece bir kismini getirmis, diger kismi vermek istemiyormus cünkü dügünden kalan borclar varmis. Ki yalan!
Hakim benim tarafimdaydi Allahtan. Istedigim herseyi aldim, nafakami da alicam.
Coook mutluyum, artik özgürüm :)

Kizlar ESKI esim beni görünce nutku tutuldu, dondu kaldi :D ve tüm durusma boyunca gözlerimin icine bakti ama ben hic bakmadim bile. Sadece gülümsedim :)

Allah bu durumda olan herkesi bir an önce kurtarsin.

selam kizlarrr, ben geldim ve bosandim :)
Valla hic heyecanlanmadim, aksine cok sakindim ve güler yüzlüydüm. ESKI esim kendi kendini rezil etti, resmen altinlar icin pazarlik yapti. Sonuc? altinlarin sadece bir kismini getirmis, diger kismi vermek istemiyormus cünkü dügünden kalan borclar varmis. Ki yalan!
Hakim benim tarafimdaydi Allahtan. Istedigim herseyi aldim, nafakami da alicam.
Coook mutluyum, artik özgürüm :)

Kizlar ESKI esim beni görünce nutku tutuldu, dondu kaldi :D ve tüm durusma boyunca gözlerimin icine bakti ama ben hic bakmadim bile. Sadece gülümsedim :)

Allah bu durumda olan herkesi bir an önce kurtarsin.

canım cok sevındım senın adına .
ve bu kadar dık ve guclu olmanı da tebrık edıyorum .
sevıyorum kendınden emın olan kadınları :51:

Hepinize cok tesekkür ederimmm :) evet dün benim zaferimdi gercekten. Catir catir nafakami da aldim altinlarimi da.
Dakikalar gectikce eski esimin cöküsünü izledim.
Dilerim o burnu artik yerden kalkmaz, kizlarrr bisey daha, altinlarin hepsini vermemisti, sonra annesini aradi esim, durusma esnasinda hakimden ara istedi. O arada da annesini aradi :D

canım geçmiş olsun nafaka talebin ne kadardı alabildin mi hepsini birde tazminat istemiş miydin bende o aşamalardayım merak ettim konumuz çok benzer benimde ailesi yüzünden bitti

canım geçmiş olsun nafaka talebin ne kadardı alabildin mi hepsini birde tazminat istemiş miydin bende o aşamalardayım merak ettim konumuz çok benzer benimde ailesi yüzünden bitti

toplu miktarda nafaka aldim canim, bekledigimizden fazla verdi hakim sagolsun. Tazminat istemedim, Rabbim verdin cezalarini.
Altinlarimi da aldim canim.
Seninde ALlah yardimcin olsun.

Back
X