Teksler guclumuyum bilmiyorum..bitti hersey..artik huzur istiyorum sadecebu kararı verebildiğinize göre zaten çok güçlüsünüz, o yüzden yeni hayatınız sizi korkutmasın herşeyin üstesinden gelirsiniz.
geçmiş olsunTeksler guclumuyum bilmiyorum..bitti hersey..artik huzur istiyorum sadece
Aynen soylediginiz gibi..pacalarimdan cekmekten baska yaptigi bise yoktu..insan uzuluyor yinedeYeni hayatının ilk günü:) Artık geçmiş zamanda boşanma kararını almana sebep olan hiç birşeyi yarından sonra yaşamicaksın.Sıfırdan başlicaksın.Ve seni paçalarından tutup aşağı çeken biri olmicak hayatında.İstediğin yöne istediğin kadar yüriceksin.Mutlu olmalısın :)
Haklisin yuktu..gelecekten korkuyorum belkide..yoksa kimse mutlu oldugu Icin ayrilnaz..bitmesi gerekiyordu gercekten...ya dünyanınsonumu? eski siyah beyaz filmlerdeki gibi bir duygusallık üzerinde:) bunlar gecıcı artık herkez bosanıyo sıradan seyler bunlar kangren olan bacağı kesmek lazım yarın bır yükten kurtulacaksın sevınmen lazımm
Ayy sagolasin guzel dileklerin Icin..hepimize ins.iyi geldi...Yolun bahtin tahtin her bir şeyin açık olsun.. Mutluluklarin ardı arkası kesilmesin.. Hep mutlu ol bundan sonra.. Hep güzel insanlarla karsilas..
Evet arkadaslar nihai son agriki bekleyisler..acili son saatler umarim..yarin mahkememiz var..umitler sevgiler hayallerin..bittigi yerdeyim..yeni hayat yeni baslangiclar..nasil olacak bir adim onumu dahi goremiyorum..kafam cok karisik..ben karmakarisik...nasil davranmaliyim. .nasil durmaliyim..ne yapmaliyim..fikirlerinize ihtiyacim varrr:(
Sagol..dik durdum bugun cok sukur aglamami beliyodu heralde garip bakiyodu...saskin gibiSen cesur bi kadınsın, dik durmaya devam et hayatta
Allah kolaylık versin
Allah guzel kaderler yazsin bundan sonraYarın yeniden doğmuş gibi olacaksın belki de. Geriye kalan yaşamının ilk günü diye düşün. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Evet tek celse..bitti..Bosandin mi canim
Ins canim yaa..ustumdeki tozu dumani atmam lazim artikYarın yeniden doğacaksınız..nice güzellikler sizinle olsun ❤
Aynwn anlattigin gibiydim bugun..etkili olduda..sonunda kendimi tutamayip..hakkumi helal etmiyorum dedim..Boşanma davasında kadınlar genelde içlerindeki harabeyi göstermemek adına ful makyaj,abartılı giyim kuşam ve fönlü (kuaförden yeni çıktım ben yaa diyen )saçlarla katılırlar:)
Sade ama şık diye tabir edilen bir kıyafet giyin,saçınız derli toplu hafif bir makyaj hafif bir gülümsemeniz olsun.hiç kaale almayın dimdik durun inanın böylesi daha etkili oluyor:)
Evet sevgim vardi ama tek basina hicbir anlam Ifade etmedi..belkide sadece bende vardiGliba severek ayrılıyorsunuz. Dik durun. Her bitiş bir başlangıca gebedir. Hayat devam ediyor ve boşandıktan sonra da çok güzel bir hayata sahip olan tanıdıklarım var. Güçlü olun yeter.
Canim kendini üzme artik olan oldu geçti gitti yeni bir sayfa açma zamani geldi kalbin kirik,moralin bozuk boyle olacagini tahmin etmiyordun eminim ki ama buraya kadarmış demek güçlü olmalisin çocuğun olsa daha zor şeyler yasardin beterin beteri var yaniEvet tek celse..bitti..
Onu gorcem diye..Idi..ida gecti gitti..is basa dustumu hersey yapiliyor...Hayırlısı olsun. İnşaallah bundan sonraki yaşamın eskisini unutturacak kadar güzel olacak. Anlaşmalı mı olacak dava? Onu göreceksin diye mi bu kadar tedirginsin yoksa bitmesini mi kabullenemiyosun?
Eminim oyle olur kendine yaralarini sarmak için zaman taniEvet sevgim vardi ama tek basina hicbir anlam Ifade etmedi..belkide sadece bende vardiins dedigin gibi olur..korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?