yarin bosaniyorum..

Yeni hayatının ilk günü:) Artık geçmiş zamanda boşanma kararını almana sebep olan hiç birşeyi yarından sonra yaşamicaksın.Sıfırdan başlicaksın.Ve seni paçalarından tutup aşağı çeken biri olmicak hayatında.İstediğin yöne istediğin kadar yüriceksin.Mutlu olmalısın :)

bu kararı verebildiğinize göre zaten çok güçlüsünüz, o yüzden yeni hayatınız sizi korkutmasın herşeyin üstesinden gelirsiniz.

Aynen soylediginiz gibi..pacalarimdan cekmekten baska yaptigi bise yoktu..insan uzuluyor yinede

Yolun bahtin tahtin her bir şeyin açık olsun.. Mutluluklarin ardı arkası kesilmesin.. Hep mutlu ol bundan sonra.. Hep güzel insanlarla karsilas..

Haklisin yuktu..gelecekten korkuyorum belkide..yoksa kimse mutlu oldugu Icin ayrilnaz..bitmesi gerekiyordu gercekten...

Yarın yeniden doğmuş gibi olacaksın belki de. Geriye kalan yaşamının ilk günü diye düşün. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Aynwn anlattigin gibiydim bugun..etkili olduda..sonunda kendimi tutamayip..hakkumi helal etmiyorum dedim..

Gliba severek ayrılıyorsunuz. Dik durun. Her bitiş bir başlangıca gebedir. Hayat devam ediyor ve boşandıktan sonra da çok güzel bir hayata sahip olan tanıdıklarım var. Güçlü olun yeter.
Evet sevgim vardi ama tek basina hicbir anlam Ifade etmedi..belkide sadece bende vardiins dedigin gibi olur..korkuyorum...

Evet tek celse..bitti..
Canim kendini üzme artik olan oldu geçti gitti yeni bir sayfa açma zamani geldi kalbin kirik,moralin bozuk boyle olacagini tahmin etmiyordun eminim ki ama buraya kadarmış demek güçlü olmalisin çocuğun olsa daha zor şeyler yasardin beterin beteri var yani

Hayırlısı olsun. İnşaallah bundan sonraki yaşamın eskisini unutturacak kadar güzel olacak. Anlaşmalı mı olacak dava? Onu göreceksin diye mi bu kadar tedirginsin yoksa bitmesini mi kabullenemiyosun?
Onu gorcem diye..Idi..ida gecti gitti..is basa dustumu hersey yapiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…