Canim kendini üzme artik olan oldu geçti gitti yeni bir sayfa açma zamani geldi kalbin kirik,moralin bozuk boyle olacagini tahmin etmiyordun eminim ki ama buraya kadarmış demek güçlü olmalisin çocuğun olsa daha zor şeyler yasardin beterin beteri var yani
eski konularınıza baktım. eşiniz sizi sevmiyo bariz belli sizi sevmeyen bi insanı sizde sevmeyin. altın işini naptınız anlaşmalı boşanalım demiş eşiniz kabul mu ettiniz..
geçmiş olsun.bundan sonraki hayatınız çok daha güzel ve huzurlu olur inş..ailenin yanındaymışsın yalnız değilsin..senden daha kötü durumda olanlar var benim 1,5 aylık bebeğim var ben de boşanıyorum.....
geçmiş olsun.bundan sonraki hayatınız çok daha güzel ve huzurlu olur inş..ailenin yanındaymışsın yalnız değilsin..senden daha kötü durumda olanlar var benim 1,5 aylık bebeğim var ben de boşanıyorum.....
Allah yardımçın olsun.bende boşanıcam ve 1 aylık bebeyim var.napacağımı bende bilmiyorum.ama allahtan her gün sabr diliyorum ayakta firmament için.sende sabr et canım her şey güzel olur inşallah☺