aaaa bi anda olup bitseydi keşke ama içine sinmediyse de boşver tabi :)
canım sogan küründen dolayı kanım sulanmıştır diye korkup haftaya erteledim
burun içi ameliyatı olacağın için işin kolaydı aslında şişme çok az olur morarma hiç olmazdı,çünkü burun dışındaki kemikler kırılmıyor.kolay ameliyattı biranda olurdun aslında estetik gibi zahmetli değildi.ama ilerde estetik olmayı düşünüyorsan ikisini aynı anda ol burun içinden çıkarılan kıkırdaklar şekil vermede kullanılıyor çünkü.hakkında hayırlısı olsun acil ameliyat olmanı gerektiricek bir durum yok hazır olduğunda ameliyatını olursun için rahat eder.
arkadaşım
ben estetk istiyorum ama özeldeki fiyatlar çok uçuk

Doktorum Cem altındag, istinye devlet hastanesinde
Estetik de yaparım dedi, uygun fiyat söyledi ama haftasonu bi yerde yaparız dedi
yani yeri belli olmayan bi ameliyat olsun istemedim

doktora güveniyorum, ama bi hastaneye baglı olarak ameliyat olmak istiyorum ki bir sorun oldugunda havada kalmasın
o yuzden sadece içini yaptırıcam
ama yine aklıma girdiniz, bi akıl verin ya
inşallah istediğin gibi olur..darısı başıma eylülde bende görüşmeye gidicem..ayy ne heycanlısındır sen şimdi.. kime olucaksın acaba :)
Cem altındag canım, haftaya olucam
heyecanlı değil gerginim korkuyorum
aaa neden ?? ne oldu anlatabilir miisn ?? bendde ameliyat düşünüyorum ama sen neden vazgeçtin acaba ??
vazgeçmedim canım sogan kürünün etkisinden korktugum için haftaya erteledim
ikinci mesajımda yazmıştım
bende rinoplasti olacam doktora gittim muayenede sadece fotoğramı çekti üzerinde oynama yaptı şöyle olacak falan dedi ama başka bişey yapmadı ameliyat tarihi aldık 5gün sonra olacam böyle mi olur ameliyat öncesi yoksa beni dikkate almadımı acaba çok korkuyorum ne zamandır bu günü bekliyorum yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim
ben de bilmiyorum canım
Ben istinye devlet hastanesine gittim
bana estetik de yapabilecegini söyledi doktor ama resmim çekilmedi, düzeltme yapılmadı
Özel hastane miydi gittigin hastane ?
Yeni bir konu açıp sorarsan daha çok yanıt alırsın canım