- Konu Sahibi bayanburun
-
Merhaba arkadaşlar
2 gun sonra burnumdan ameliyat olacagım, içeride kemik problemi var. Estetik şimdilik olmayacagım, cesaret edemedim :)
Uyarılarınız, önerileriniz var mı ?
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
2 gun sonra burnumdan ameliyat olacagım, içeride kemik problemi var. Estetik şimdilik olmayacagım, cesaret edemedim :)
Uyarılarınız, önerileriniz var mı ?
Teşekkürler
Bence sadece sakin ol :) doktorun gerekli uyarıları zaten söyleyecektir
canım şimdiden geçmiş olsun yatarken dik yatmaya çalış ve buz kompresi yap veee maydanoz suyu içi ödem söktürücü
tamam dik yatmaya çalışırım
buz kompresi zaten kaçınılmaz
Ben ameliyatı erteledim kızlar, içime sinmedi
tamam dik yatmaya çalışırım
buz kompresi zaten kaçınılmaz
Ben ameliyatı erteledim kızlar, içime sinmedi
canım sogan küründen dolayı kanım sulanmıştır diye korkup haftaya erteledimaaaa bi anda olup bitseydi keşke ama içine sinmediyse de boşver tabi :)
arkadaşımburun içi ameliyatı olacağın için işin kolaydı aslında şişme çok az olur morarma hiç olmazdı,çünkü burun dışındaki kemikler kırılmıyor.kolay ameliyattı biranda olurdun aslında estetik gibi zahmetli değildi.ama ilerde estetik olmayı düşünüyorsan ikisini aynı anda ol burun içinden çıkarılan kıkırdaklar şekil vermede kullanılıyor çünkü.hakkında hayırlısı olsun acil ameliyat olmanı gerektiricek bir durum yok hazır olduğunda ameliyatını olursun için rahat eder.
Cem altındag canım, haftaya olucaminşallah istediğin gibi olur..darısı başıma eylülde bende görüşmeye gidicem..ayy ne heycanlısındır sen şimdi.. kime olucaksın acaba :)
vazgeçmedim canım sogan kürünün etkisinden korktugum için haftaya erteledimaaa neden ?? ne oldu anlatabilir miisn ?? bendde ameliyat düşünüyorum ama sen neden vazgeçtin acaba ??
ben de bilmiyorum canımbende rinoplasti olacam doktora gittim muayenede sadece fotoğramı çekti üzerinde oynama yaptı şöyle olacak falan dedi ama başka bişey yapmadı ameliyat tarihi aldık 5gün sonra olacam böyle mi olur ameliyat öncesi yoksa beni dikkate almadımı acaba çok korkuyorum ne zamandır bu günü bekliyorum yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim
özellerde fiyatlar çok farklı herkes tutturmaca fiyat söylüyor araştırsan bulursun aslında.dışarda özelde yapalım dediyse daha önce ameliyat yaptığı özel bir hastane vardır doktorun zaten konuşup bu sorunu halledebilirsin aslında.duyulmasını istemediği içinde söylememiş olabilir devlette böyle işler sorun olabiliyor.dediğim gibi aslında hazır cesaretin varken narkoz olucakken biranda olsaydın estetikde ama senin tercihin en iyisini sen bilirsin.soğan kürünü hiç dumadım ama aspirin falan alma kanı sulandıran ilaçları birde adetin ilk günü olmasın.:)
bende rinoplasti olacam doktora gittim muayenede sadece fotoğramı çekti üzerinde oynama yaptı şöyle olacak falan dedi ama başka bişey yapmadı ameliyat tarihi aldık 5gün sonra olacam böyle mi olur ameliyat öncesi yoksa beni dikkate almadımı acaba çok korkuyorum ne zamandır bu günü bekliyorum yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim
çoğu doktor ameliyat öncesinden ziyade ameliyattan sonra daha ilgili olur canım :)
sunu yirmi bese tamamlamak istiyorum canım kusura bakma :/
tekk istediğim dolması :/
evet son beş kaldı artııkkk :/
artık ne yazcagımı bile bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?