Yarın burnumdan ameliyat olacagım, önerileriniz, uyarılarınız ???

bayanburun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
25
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
2 gun sonra burnumdan ameliyat olacagım, içeride kemik problemi var. Estetik şimdilik olmayacagım, cesaret edemedim :)

Uyarılarınız, önerileriniz var mı ?

Teşekkürler

arkadaşlar

geçen hafta sogan kürü uyguladım
sogan kürünün kan sulandırıcı etkisi oldugu hakkında hurafeler sönüyor internette emin olamamakla birlikte çok kanamamın olmaması için
ameliyat tarihimi erteleme kararı aldım
annem de kızdı ne gerek vardı bu hafta ol diye

biri bana akıl versin

Merhaba arkadaşlar
2 gun sonra burnumdan ameliyat olacagım, içeride kemik problemi var. Estetik şimdilik olmayacagım, cesaret edemedim :)

Uyarılarınız, önerileriniz var mı ?

Teşekkürler

canım şimdiden geçmiş olsun yatarken dik yatmaya çalış ve buz kompresi yap veee maydanoz suyu içi ödem söktürücü

Bence sadece sakin ol :) doktorun gerekli uyarıları zaten söyleyecektir

canım şimdiden geçmiş olsun yatarken dik yatmaya çalış ve buz kompresi yap veee maydanoz suyu içi ödem söktürücü

tamam dik yatmaya çalışırım
buz kompresi zaten kaçınılmaz

Ben ameliyatı erteledim kızlar, içime sinmedi

burun içi ameliyatı olacağın için işin kolaydı aslında şişme çok az olur morarma hiç olmazdı,çünkü burun dışındaki kemikler kırılmıyor.kolay ameliyattı biranda olurdun aslında estetik gibi zahmetli değildi.ama ilerde estetik olmayı düşünüyorsan ikisini aynı anda ol burun içinden çıkarılan kıkırdaklar şekil vermede kullanılıyor çünkü.hakkında hayırlısı olsun acil ameliyat olmanı gerektiricek bir durum yok hazır olduğunda ameliyatını olursun için rahat eder.

inşallah istediğin gibi olur..darısı başıma eylülde bende görüşmeye gidicem..ayy ne heycanlısındır sen şimdi.. kime olucaksın acaba :)

bende rinoplasti olacam doktora gittim muayenede sadece fotoğramı çekti üzerinde oynama yaptı şöyle olacak falan dedi ama başka bişey yapmadı ameliyat tarihi aldık 5gün sonra olacam böyle mi olur ameliyat öncesi yoksa beni dikkate almadımı acaba çok korkuyorum ne zamandır bu günü bekliyorum yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim

aaaa bi anda olup bitseydi keşke ama içine sinmediyse de boşver tabi :)
canım sogan küründen dolayı kanım sulanmıştır diye korkup haftaya erteledim

arkadaşım
ben estetk istiyorum ama özeldeki fiyatlar çok uçuk
Doktorum Cem altındag, istinye devlet hastanesinde
Estetik de yaparım dedi, uygun fiyat söyledi ama haftasonu bi yerde yaparız dedi
yani yeri belli olmayan bi ameliyat olsun istemedim
doktora güveniyorum, ama bi hastaneye baglı olarak ameliyat olmak istiyorum ki bir sorun oldugunda havada kalmasın
o yuzden sadece içini yaptırıcam
ama yine aklıma girdiniz, bi akıl verin ya

inşallah istediğin gibi olur..darısı başıma eylülde bende görüşmeye gidicem..ayy ne heycanlısındır sen şimdi.. kime olucaksın acaba :)
Cem altındag canım, haftaya olucam
heyecanlı değil gerginim korkuyorum
aaa neden ?? ne oldu anlatabilir miisn ?? bendde ameliyat düşünüyorum ama sen neden vazgeçtin acaba ??
vazgeçmedim canım sogan kürünün etkisinden korktugum için haftaya erteledim
ikinci mesajımda yazmıştım
ben de bilmiyorum canım
Ben istinye devlet hastanesine gittim
bana estetik de yapabilecegini söyledi doktor ama resmim çekilmedi, düzeltme yapılmadı
Özel hastane miydi gittigin hastane ?
Yeni bir konu açıp sorarsan daha çok yanıt alırsın canım

özellerde fiyatlar çok farklı herkes tutturmaca fiyat söylüyor araştırsan bulursun aslında.dışarda özelde yapalım dediyse daha önce ameliyat yaptığı özel bir hastane vardır doktorun zaten konuşup bu sorunu halledebilirsin aslında.duyulmasını istemediği içinde söylememiş olabilir devlette böyle işler sorun olabiliyor.dediğim gibi aslında hazır cesaretin varken narkoz olucakken biranda olsaydın estetikde ama senin tercihin en iyisini sen bilirsin.soğan kürünü hiç dumadım ama aspirin falan alma kanı sulandıran ilaçları birde adetin ilk günü olmasın.:)

Benim burnuma sadece iç ameliyat yetmez, yani olsa bile bi kaç sene sonra çökme devam eder ve yeniden ameliyat olmak zorunda kalırım
Şimdi burnumun üstüne dokundugumda acıyo, düşünün 6 yıl oldu çatlayalı hala tam kaynama olmadı
O yuzden estetik benim için keyfi değil zorunlu bi operasyon
Dedigim gibi doktorlar hastane adı, yapılacak yeni burun adam gibi konuşulmadıgı için içime sinmiyor
Yeni doktora gideyim diyorum ama kahretsin istanbulun yolları
Özel ceylan hastanesine gideyim dedim, oradaki doktor da meşhurmuş. 2000 lira fiyat verdiler ama oraya niyetlensem en az 2 kez gitmem gerek ameliyattan önce. Şu an ben merkeze inmeye bile üşeniyorum ki bırakın kocamustafa paşaya gitmeyi
İstinyedeki doktora estetigi yaptırıp kurtulsam mı ?

çoğu doktor ameliyat öncesinden ziyade ameliyattan sonra daha ilgili olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…