Yarin buyuk gun..insallah dogum yapacagim..

Kizlar dogum yaptim cok sukur.Suni sanci ile 2cm acildi,kafasi kanala yerlesmedigi icin doktor cok normal dogamayacak gibi sana bosuna cektiririz dedi.Epidural sezeryana onay verdim,hersey cok hizli gelisti 20dk ignenin etkisi,5sk sonra kizim kucagimdaydi.Simdi cok sukur iyi hissediyorum,kanamam var bakalim 1-2gece burdayiz.melegimi emzirdim uyuyor simdi.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşlh

Kizlar dogum yaptim cok sukur.Suni sanci ile 2cm acildi,kafasi kanala yerlesmedigi icin doktor cok normal dogamayacak gibi sana bosuna cektiririz dedi.Epidural sezeryana onay verdim,hersey cok hizli gelisti 20dk ignenin etkisi,5sk sonra kizim kucagimdaydi.Simdi cok sukur iyi hissediyorum,kanamam var bakalim 1-2gece burdayiz.melegimi emzirdim uyuyor simdi.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
Gozun aydin canm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin darisi bize ins:dua:

darisi tum haftasini dolduranlara,bekleyenlere,olmasi icin yalvaranlara olsun.Rabbim tez zamanda tum hamilelerin isteyenlerin kucagini doldursun.okadar saskinim ki hala inanmiuorum anne olduguma.mukemmel bir duyguymus
amin canım çok sevindim sağlıkla büyüt bebeğini gözün aydın çok geçmiş olsun sana da darısı başımıza sağ salim alalım biz de kucağımıza :)

darisi tum haftasini dolduranlara,bekleyenlere,olmasi icin yalvaranlara olsun.Rabbim tez zamanda tum hamilelerin isteyenlerin kucagini doldursun.okadar saskinim ki hala inanmiuorum anne olduguma.mukemmel bir duyguymus
Ay inşallah canım ya artık sağlıkla gelsin de normal sezeryan fark etmez bizde tadarız inşallah o duyguyu :anne: bebeğini sağlıkla büyüt bizim yerimize de kokla :emir_bebek:

Arkadaslar yarin gunum doluyor kismetse 40+0..bebegim 3 hafta kala ani bir manevrayla ters donmustu,bu hafta cok sukur tekrar dogum pozisyonuna dogru dondu.Yarin sabah hastaneye gidiyoruz,dogum kanalina girmisse suni sanci deneyecegiz,4 cm aciklik olursa epidural yapilabiliyor.Dogum kanalina girmediyse de sezeryan yapilacak doktorum cok uzatmayalim zaten bebek iri,vaktini gecirirsek kakasini yapabilir,baska riskler olabilir dedi.
Yani kismetse hayirli bir sekilde sonuclanmasini umuyorum,cok heyecanliyim bu aksam nasil uyuyacagim bilemiyorum.
Bana dogum kanali,acilma vs herhangi bir tavsiyeniz olursa dinlemek isterim,heyecanim belki biraz diner.Buradaki dogum yapmayi bekleyen arkadaslara pesinen dua edecegim yarin,Allah herkesi kolaylikla kurtarsin,saglikla kucagina almayi nasip etsin..İsteyenlerin de tez zamanda kucaklarini doldursun bu hissi yasatsin insallah.
canim doğuma girenin duası kabul olur derler. bana da dua der misin:))iki kaybım var bebeğim yok:(

Canım yeni öğrendim msjları görmedim. Allah bağışlasın. Geçmiş olsun kurtuldun çok şükür :)

Back
X