Yarın büyük gün vermen

Ayperim270

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
90
88
40
Merhaba arkadaşlar, bugün kan tahlillerim yapıldı ve tüm hazırlıklar tamamlandı. Yarın saat 7:00 de hastanede olacağım. En geç 9:00 gibi ameliyata girmiş olurum sanırım. Mini karın germe+lazer liposuction olacak. Iyi hissettiğim an sizlere yazacağım. Bu süre içersinde çok fazla foruma yazma imkanı bulamadım 18 aylık bir cimcimem var bazen ben de nasıl cesaret ettiğime şaşırıp kalıyorum.
Bana vermeniz gereken tavsiye, öğüt yapmam gereken yapmamam gereken aklınıza gelen bişey olursa lütfen yazın.

Dualarınızı eksik etmeyin.

Sevgiler

Canım, duamdasın zaten. Hayırlisıyla ol amelyatini, inşallah herşey gönlünce olur, ağrısız sızısız kavuşursun yine o minik cimcimene. Benden sana tavsiye, bol hareket et, bol su iç, kendini zorlama ve dinlenmene bak (mümkün olduğu kadar tabiiki). Ölçülerini almişsindir umarim. Keşke alsaydim deme sonra. Önemli bölgelerini not al.
Allah'a emanet ol canim. Fırsatin olduğunda yaz bana. :*

Canım çok destek oldun senin hakkını asla ödeyemem ölçüleri unutmuştum hemen alıyorum. Fırsat buldukça yazacağım. Ameliyattan 7 gün sonra Yunanistan'a arabayla Çıkma ihtimalimiz var. Doktora yarın soracağım sormadım ama Saçma bir fikir mi? Yol 4 saat Sürüyor. Toparlanabilir miyim acaba? Çok mu hayal kuruyorum

Canım çok destek oldun senin hakkını asla ödeyemem ölçüleri unutmuştum hemen alıyorum. Fırsat buldukça yazacağım. Ameliyattan 7 gün sonra Yunanistan'a arabayla Çıkma ihtimalimiz var. Doktora yarın soracağım sormadım ama Saçma bir fikir mi? Yol 4 saat Sürüyor. Toparlanabilir miyim acaba? Çok mu hayal kuruyorum
Canım, ben germe yaptirmadim ama beni biliyorsun, lipo olduğumun ertesi günü uçağa bindim. Toplam 9 saat otobüs/uçak/araba yolculuğu yaptım. Çok zor olmadı sadece çok yavaş ve kısıtlı hareket edebiliyordum. Ve için rahat olsun. Ben germe olmadim ama yanimda arkadaşimda ayni yolculuğu yapti. Kendisi 6 gün önce tam germe ve meme dikleştirme olmuştu. Hareketleri benden farkli değildi. Birbirimizi destekleyerek yolculuğumuzu ikimizde atlattik. Sende rahatlikla yaparsin. Arada bi durup beş dakika hareket edersin. Bence sakincasi olmaz, bir haftada baya toparlamiş olursun.

Peki ameliyattan sonra antibiyotik KULLANILIYOR mu? Alkol alınmaz dimi
Evet, ilk amelyatimda meme büyütmede vardiya, 5 gün kullandirmişlardi. Ikincide sadece lipo amelyatimda verilmedi. Germe olan arkadaşima 7 gün kullandirdilar. Sanirim sende bir hafta kullanirsin.

Nasılsa ameliyat olucam diye bir yedim bir yedim tartışmaya korkuyorum
Ölçülerim

Basen 99 cm
Göbek bölgesi 87 cm
Üst bacak 58 cm
Diz üstü 45 cm

Merhaba arkadaşlar, bugün kan tahlillerim yapıldı ve tüm hazırlıklar tamamlandı. Yarın saat 7:00 de hastanede olacağım. En geç 9:00 gibi ameliyata girmiş olurum sanırım. Mini karın germe+lazer liposuction olacak. Iyi hissettiğim an sizlere yazacağım. Bu süre içersinde çok fazla foruma yazma imkanı bulamadım 18 aylık bir cimcimem var bazen ben de nasıl cesaret ettiğime şaşırıp kalıyorum.
Bana vermeniz gereken tavsiye, öğüt yapmam gereken yapmamam gereken aklınıza gelen bişey olursa lütfen yazın.

Dualarınızı eksik etmeyin.

Sevgiler
Simdiden gecmis olsun canim insalalh hersey istedigin sekilde olur ve hafif agriyla atlatirsin ki daha yeni mini karin germe ve meme olan bir arkadas var burda bikini unuttum onunda kucuk cocugu var ve kendisini iyi hissettigini soylemisti seli54 seli54
Hayirlisyla sende guzel atlatirsin insallah :KK68:

Canım şimdiden geçmiş olsun çok güzel sonuç alırsın inş tam karın germede bi hafta sonra yola çıkmak zor çunku her araba hopladığında çok ağrın oluyo ama mini karın germe sanırım daha kolay diye okuyorum.

Ya arkadaşlar sabah ameliyat var ben uyuyamıyorum :KK43:( ayrıca boğazlarım ağrımaya başlamış Öksürük var hafiften ne yapacağım

Cook cok gecmisolsun canim cikmissindir simdi ameliyattan, kendine gelince mutlaka yaz merakta birakma bizi, 7 gün sonra araba yolculugu biraz yorabilir seni mümkün.

Merhaba arkadaşlar,

Ameliyatım çok şükür iyi geçti. 2 kere serzeryan olan biri için ağrıları sezeryana göre çok daha hafif geldi bana. Biraz yürüyebildim. Korktum açıkcası bişey olur diye. Tek sıkıntım ilk yemek yediğimden itibaren çok narkoz çıkardım:KK43: sizde de oldumu böyle Şeyler

Eve geçeyim fotolarımı paylaşacağım.

Allah doktorumdan Razı olsun. Sonucu bilmiyorum ama inanılmaz ilgilendi benimle

Merhaba arkadaşlar,

Ameliyatım çok şükür iyi geçti. 2 kere serzeryan olan biri için ağrıları sezeryana göre çok daha hafif geldi bana. Biraz yürüyebildim. Korktum açıkcası bişey olur diye. Tek sıkıntım ilk yemek yediğimden itibaren çok narkoz çıkardım:KK43: sizde de oldumu böyle Şeyler

Ayy cok sevindim iyi olmana canim masallah narkozdan migden bulanmis olabilir tabiki hele ben ilk yurudgumde basim dondu migdem bulandi ama cikarman iyidir rahatlarsin boylece
Tekrar gecmis olsun canim dikkat et kendine

Canım ya soru soracağım bol su içmem gerekiyor dimi?
Neye iyi geliyordu?
Evet canim bol su ic odemlerin gitmesine yardimci olacak eve gecince de zaten odem attirici ilaclarini alirsin ve ananas maydanoz suyu da iyi geliyor odemlerin cabuk gitmesine

Merhaba arkadaşlar,

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Ben burun ameliyatlarında genelde kusmuştum,mideye kan gittiğinden bulantı yapmıştı.. Bazen oluyor işte ama kusmak iyi,narkozu kolay atıyorsun diyorlar :KK66: Dikkat et kendine,zorlanma sakın :KK66:

Süper oldu verdiğin bilgi için çok Sağol. Maydonoz ve Ananas suyunu deneyeceğim.

Arzum sana helal olsun ben temmuzda ki meme ameliyatıma nasıl cesaret edeceğim diye bir korku kapladı içimi. Ağrı sızı dayanılmayacak bişey yaşamasam da kolay değil Bıçak altına yattığını bilmek bu arada çok teşekkür ederim iyileşme sürecini de inşallah güzel atlatırım

X