- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Çok abartıyon ya hastanelik olacaksan gitme İnterneten sipariş et olmadı fotosunu çek at eşine alsın ne yançYarın dışarıda birkaç işimiz var eşim ve ablamla çıkmayı planladık daha doğrusu planladılar.ama ben kendi vasıtamız olmadan kalabalık ortamlara giremiyorum.panik atakmı yoksa sosyal fobimi nedirse artık kurtulamadım.kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl olacak gitsem panik yapıp hastanelik olurum gitmesem eşim istediğim şeyi bulup getiremez.ben ve benim durumumda olanlar ne yaparak atlattınız bu korkularınızı desteğinize ihtiyacım var...
SağolunSosyal mesafe
Maske
Ellerinizi asla yüzünüze dokunmayın
Tlf dışarıda kullanmayın vs.
Yani sizinde bildiginiz şeyler..
Ya çarşaftı nevresimdi öyle şeyler işte erkek milleti bilmezki öyle şeyleri bi taraftan benimde korkularımla yüzleşmemi ve artık bunu bu şekilde yenmemi istiyor ama başarabileceğimden emin değil imÇok abartıyon ya hastanelik olacaksan gitme İnterneten sipariş et olmadı fotosunu çek at eşine alsın ne yanç
Yok avm filan değilAvm ye mi gideceksiniz.. Eğer öyleyse benim dibimde olmasına rağmen ben gitmiyorum.. Gitmenizi de önermiyorum.. Sipariş verin daha iyi..
Evet iyi fikir olabilir bunu dile getiricemTaksi kullansanız, iyi hissedersiniz belki
Onlar zaten dışarıda olacaklar ama ısrarla benimde gelmemi istiyorlarSiz gitmeseniz bile eşiniz gitse, eşiniz hasta olsa size de bulasir zaten.
Pandemi süreciyle ilgili değil sanırım böyle bir fobiniz var yanlış anlamadıysam. Terapi gerekiyor aslında ama bütçe istiyor tabi... bu konularla ilgili çok sayıda video.kitap,yazı vs var uzamanlar tarafından hazırlanan. Onlara öncelikle göz gezdirin.Yarın dışarıda birkaç işimiz var eşim ve ablamla çıkmayı planladık daha doğrusu planladılar.ama ben kendi vasıtamız olmadan kalabalık ortamlara giremiyorum.panik atakmı yoksa sosyal fobimi nedirse artık kurtulamadım.kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl olacak gitsem panik yapıp hastanelik olurum gitmesem eşim istediğim şeyi bulup getiremez.ben ve benim durumumda olanlar ne yaparak atlattınız bu korkularınızı desteğinize ihtiyacım var...
Okurken sıkıldım. Fazla abartmıyor musunuz gerçektenYarın dışarıda birkaç işimiz var eşim ve ablamla çıkmayı planladık daha doğrusu planladılar.ama ben kendi vasıtamız olmadan kalabalık ortamlara giremiyorum.panik atakmı yoksa sosyal fobimi nedirse artık kurtulamadım.kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl olacak gitsem panik yapıp hastanelik olurum gitmesem eşim istediğim şeyi bulup getiremez.ben ve benim durumumda olanlar ne yaparak atlattınız bu korkularınızı desteğinize ihtiyacım var...
Bizim işyeri direkt iş başlıyor dedi maskemizi takıp geldik.Sosyal fobi falan kalmadı.Ondan once bende siz gibi çok paniktim.Ama düzenli olarak çıkmak zorunda olunca geçti:)Ya çarşaftı nevresimdi öyle şeyler işte erkek milleti bilmezki öyle şeyleri bi taraftan benimde korkularımla yüzleşmemi ve artık bunu bu şekilde yenmemi istiyor ama başarabileceğimden emin değil im
Hay ağzınızı öpeyim ne güzel anlamışsınız ne güzel dile getirmişsiniz problemimi.şimdi bende açtığım konuyu bi daha okudum acaba gizemlimi yazdım diye.yooo anlayan anlamış demekki.Panik atak sosyal fobi diyor konu sahibi insanlar abartma falan diyor ben de mi sorun var bu rahatsızlığı olan insanlar için tabiki abartılacak durum kalabalığa çıkmak sonuçta psikolojik bir rahatsızlıktan söz edilmiyor mu
Durup durup aynı şeyi söylüyorsun keeesss beeee gitme kızım hala halaYarın dışarıda birkaç işimiz var eşim ve ablamla çıkmayı planladık daha doğrusu planladılar.ama ben kendi vasıtamız olmadan kalabalık ortamlara giremiyorum.panik atakmı yoksa sosyal fobimi nedirse artık kurtulamadım.kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl olacak gitsem panik yapıp hastanelik olurum gitmesem eşim istediğim şeyi bulup getiremez.ben ve benim durumumda olanlar ne yaparak atlattınız bu korkularınızı desteğinize ihtiyacım var...
Lütfen benimle ilgili iletileri almazsanız sevinirimDurup durup aynı şeyi söylüyorsun keeesss beeee gitme kızım hala hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?