>< yarin doğuma gidiyorum ><

Kızlar hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Teşekkür etmekte biraz geç kaldık.
Yanımda olduğunuz için endişelerimi ve sevinçlerimi paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.

Nihayet kollarımda kızım.Konuya anca bakabildim.

veet dark başlıgı geç okudum sayfaları tek tek okuyup senın adına bıde ben teşşekkur ettım sımdı hastanedesındır işlemlerın yapılıyordur koca 9 ay ne cabuk gectı demı cerenın alınca butun sıkıntıların gıdecek ve anlıyacaksın buna degdıgını hayırlı dogumlar dlıyorum
Canımsın ya Hafsacım benim yerime herkese teşekkür etmişsin.Canım arkadaşım.
Sana bi rep göndermek istedim bende ama 24 saatte çok kullanmışım :)
Gerçekten çekilen tüm sıkıntılar unutuluyor.Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın.Olmayanlara da nasip etsin.

darkım darkım oh kızınla uyumak iyi geldı dımı gelmıyosun buralara :)))))))) öptüm kuşum ikinizide kokulu kokulu inşaallah hersey sorunsuz ılerler a.s. Allahım analı babalı büyütsün minnoşunu

Walla beni bıraksa geleceğim :) Bırakmıyo canavar :)

Canımsın yaaa, olmuyo, olacakmı, nezaman falan derken kucağında işte meleğin, Allah bağışlasın maşallah darkcım, darısı başımıza inşallah

amaaaa öyle hemen ceren ağladı diyip kaçmak yok, anlat bakalım nasıl oldu doğumun, zor bişeymiymiş doğurmak:1ninca: anlatta bilelim başımıza gelecekleri, kaç kilo doğdu minnoş, resim onun resmiyse tam ısırmalık yanakları maşallah, yesin onu teyzesiiiŞeniz
Yazdım canım tüm sorularının cevaplarını.
Biraz geç oldu ama hikayemizi yazdık sonunda :)
Kolay doğum hiç merak etöeyin.Bende çok korkuyordum ama çok kolaymış dedim doğumdan sonra.

ay canim hic haberimiz olmasi,sen ne zaman dogum yaptin:)
saglikla sihhatle büyüt insallah melegini:)
darisi olmayan bizlerin de basina canimcim
oyy ne mis kokuyordur simdi massallah:)

Darısı tüm isteyenlere canım.Zaman hızlı geçiyor işte :) Bir bakacağız sizlerde yavrularınızı kucaklarınıza almış olacaksınız.

canım benim allaha çok şükür cerenine kavuştun... uzaktaki teyzelerinden kocaman kocaman öpücükler yollarız minik meleğe.... çok da şeker maşallah barekallah... yüce mevlam hepimizin evlatlarının kaderlerini de yüzleri gibi güzel yaratsın inşallah... (AMİİİİİİİNNNNN)

Kızlar hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Teşekkür etmekte biraz geç kaldık.
Yanımda olduğunuz için endişelerimi ve sevinçlerimi paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.

Nihayet kollarımda kızım.Konuya anca bakabildim.

arkadaşım şu imzayı nasıl yaptın bir türlü beceremedim ben yardımcı olabilirmisin?
bende kızımın resmini koyup doğum çizelgesi yapmak istiyorum ama olmuyor...cahillilk kötü bişey be ... senağlamamirmirmirmir:1no2:

[

Back
X