>< yarin doğuma gidiyorum ><

canım allah yardımcınn olsun sağsalim kolarında olmasını nasip etsin inşallah.allah bir avazda kurtarsın.allah bizede o günleri göstersin inşallah.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Belki bebeğini kucağına almışsındır... Rabbim hepimize kolay doğumlar yapmayı nasib etsin...

Darkcımmm canım benim, İnşallah rahat bi doğum olmuştur ve sağlıkla kucağına almışsındır bebişi, oyy miss gibi kokuyodur o şimdi yer onu teyzesi Allahım ne mucizevi bişey bu ya, Allah herkese nasip etsin inşallah

darkcım allah sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah
şuan kollarındadır zaten hikayeni bekliyoruz ve artık bizde doğum yapsak dimi ama

darçım meleğin yanındadaır şuan heralde,sağlıklı bir şekilde bebişinizle evinize dönersiniz inş.cerenin fotoğrafını ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum...

darkcım allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.anca yazabildim ama çoktan kuzunu almışsındır kucağına..
allah analı,babalı,sağlıklı,hayırlı ve bol kısmetli bir evlat olmasını nasip etsin inşallah..yuvanıza neşe ve bereket getirsin ceren kızımız..

darkcım başlığını yeni gördüm.İnşallah rahat bir doğum olmuştur.minnoş kızına kavuştun sonunda. :ecrin_bebek: darısı bizlere inşallah.şu an eve gelmiş olmalısınız.bizim için de kokla mis kokulu cerenimizi...:nazar: :nazar: :nazar:

şuan minik kızın kollarında olmalı
ne güzel allah bize ve tüm bekleyenlere bu eşsiz anı nasip etsin inşallah
güle güle büyüt kızını
sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum

ne güzel bir bebek icin yapılan mücadele ve sonuca ulasma allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla verir insallah
bunun kadar ğüzel bir duygu yok dünyada anne olmak onu kucağına almak insallah sende sağ salim kucağına almısındır canım allah ğönlüne ğöre verir ve hayırlı bir evlat olur insallah

darkım darkım oh kızınla uyumak iyi geldı dımı gelmıyosun buralara :)))))))) öptüm kuşum ikinizide kokulu kokulu inşaallah hersey sorunsuz ılerler a.s. Allahım analı babalı büyütsün minnoşunu

darkçım hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah yavrunuzu sana ve eşine bağışlasın umarım iyisinizdir bir an önce iyileşip aramıza dönmeni ve o minik kızını bizimle tanıştırmanı bekliyorum darısı hepimizin başına

Back
X