- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Hadi bakalım,"aşılama yolunda tecrübelerimiz"den "doğuma gidiyorum" ve inşallah en kısa zamanda da "doğum hikayem" topiğnle burda olacaksın.Güle güle git güle güle gel daha doğrusu gelin Cerenle beraber inşallah.Sağlığınızla bebişinize kavuşun,en güzel günlerini tüm sevdiklerinizle beraber görün,yaşayın.Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin sana kızına ve tüm sevdiklerine...
Hemde epidural olacakmışsın,bak kesin dua istiyorum tamam mı Darkinlife çım.Böyle siparişle dua olurmu bilmem ama banane banane istiyorum işte:)))Rabbim gönlüne göre versin herşeyi,doğum hikayenide bekliyoruz..Sende bebişine zorluklarla kavuşnlardansın,bende uğraşıyorum ve bekliyorum hala,samimiyetimi hoş gör:)))
Sevgiler....
Hemde epidural olacakmışsın,bak kesin dua istiyorum tamam mı Darkinlife çım.Böyle siparişle dua olurmu bilmem ama banane banane istiyorum işte:)))Rabbim gönlüne göre versin herşeyi,doğum hikayenide bekliyoruz..Sende bebişine zorluklarla kavuşnlardansın,bende uğraşıyorum ve bekliyorum hala,samimiyetimi hoş gör:)))
Sevgiler....