Yarın erkek arkadaşımla denize gideceğiz ve ben regl oldum..

Ayliins

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
5
0
16
İstanbul
kızlar baslıktanda anladıgınız gibi durum bu. bana önerebilceginiz adetimi kesecek bir ilac varmı acaba yardımcı olunn lütfen bu sabah uyandım ve hüsrana ugradım resmen.. cok acil cevaplarınızı bekliyorumm...

tampon da kullanamazsın.iptal etme şansın yokmu.bu durumu erkek arkadaşına izah et bence.
eczaneye de sorabilirsin.kesici birşey hiç duymadım.

kesmek için ilaç bile alsan pat diye gelebilir o zaman daha kötü olur. en iyisi iptal etmek.

evet tampon kullanabilecek durum da degilim. bir grup arkadasla gittigimiz icin de iptal etmek istemiyorum.. ne yapacagım hic bilmiyorum kızlar.. acaba engelleyici haplardan alıp bugun kullansam yarına kadar en azından azaltma gibi bir durum söz konusu olabilir mi ki tamamen kesmese bile

Son düzenleme:
suya girmıycen bebegım gıycen bıkınını ama tabıkı bikini eteklı olsun :) yaglan kremlen güneşlen missss :)))

Pek önerebileceğim bir şey değil ama bizim arkadaş bir keresinde kesene kadar adet geciktirici içmişti. Günde 2-3 tane yani ...

denize girmeyeceksin bu dünyanın sonu değil ki.ayaklarını sokarsın kumdan kale yaparsın ne var bunda.vucudunun dengesi ile oynama denize girmek için.sonra acısı aheste aheste çıkabilir unutma.eğlenceli bir gün diliyorum sana.

arkadaşların dediği gibi sırf denize girmek için hormonlarını alt üst etme farklı şekilde eğlenmene bak. hem adetliyken mikrop kapabilirsin denizden havuzdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…