• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın gidecem ama bunalıma girdim resmen :-(

Dilasaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
140
103
18
kızlar ben bu yıl üniversite son Sınıfa geçtim.bazi nedenlerden dolayı yarın gidecem daha yani evimden ayrılıyorum.Ama sanki daha ilk Yıldaymışım gibi sürekli ağlama modundayım ve gitmek istemiyorum.ve yarın gidince yeni bir ortamda kalacak yurt ve odalar 4 Kişilik ve giden Arkadaşlarım daha alışamadıklarını ve oda arkadaşlarından memnun değiller.Ve odalara 3 tane 1. Sınıf ve 1 tane 4. Sınıf koymuşlar.canım o kadar çok sıkılıyorki artık hiç uyuyamıyorum .ne yapayım kızlar benim durumumda olan oldumu hiç? Son Senem güya ama ben ilk senemde Bila daha rahattım:-(

Ne denir ki bilemedim.
Okuyamayan,kazanamayan bir sürü genç var,onları düşünüp motive olmalısın.
Ayrıca bu zamanda sadece üniversite mezunu olmak yetmiyor,başka alanlarda da kendini geliştirmelisin.
Bence daha çok kendini yetiştirmeye odaklan.

Ah canim benim seni cok iyi anliyorum :( ama bir senen kalmis disini skmalisin!
Bende o kadar yoruldum ki suan nasil okula gidicem diye düsünüyorum :KK43:

Ah canim benim seni cok iyi anliyorum :KK43: ama bir senen kalmis disini skmalisin!
Bende o kadar yoruldum ki suan nasil okula gidicem diye düsünüyorum :KK43:
sagol canım benim inan içimde Sıkıntılar tükenmiyor sadece bu yeni ortam Yüzünden ve bu yılı çok iyi değerlendirmek istiyorum derslerime yoğunlaşarak ama ortama nasıl alışacam bilmiyorum benden 4 5 YAŞ küçük olacaklar büyük ihtimal:(

kızlar ben bu yıl üniversite son Sınıfa geçtim.bazi nedenlerden dolayı yarın gidecem daha yani evimden ayrılıyorum.Ama sanki daha ilk Yıldaymışım gibi sürekli ağlama modundayım ve gitmek istemiyorum.ve yarın gidince yeni bir ortamda kalacak yurt ve odalar 4 Kişilik ve giden Arkadaşlarım daha alışamadıklarını ve oda arkadaşlarından memnun değiller.Ve odalara 3 tane 1. Sınıf ve 1 tane 4. Sınıf koymuşlar.canım o kadar çok sıkılıyorki artık hiç uyuyamıyorum .ne yapayım kızlar benim durumumda olan oldumu hiç? Son Senem güya ama ben ilk senemde Bila daha rahattım:-(

olumsuz düşünmemeye çalışın, belki umduğunuzdan daha iyi olur her şey.
ben de ailemden kopup okula gidecekken çok üzgün olurdum ama gittikten sonra da ordan ayrılması zor gelirdi.
alışmakla ilgili sanırım, malum uzun bir tatilin ardından gidecek olmak zor olur muhakkak ama son 1 yılınız kalmış, okulunuz bittiğinde bu günleri çok özliyceksiniz bunu düşünün tadını çıkarın.

olumsuz düşünmemeye çalışın, belki umduğunuzdan daha iyi olur her şey.
ben de ailemden kopup okula gidecekken çok üzgün olurdum ama gittikten sonra da ordan ayrılması zor gelirdi.
alışmakla ilgili sanırım, malum uzun bir tatilin ardından gidecek olmak zor olur muhakkak ama son 1 yılınız kalmış, okulunuz bittiğinde bu günleri çok özliyceksiniz bunu düşünün tadını çıkarın.
Inşallah canım öyle düşünmeye çalışıyorum dualarınızda beni unutmayın..

herkesin beğenip beğenmeme mutlu mutsuz oldukları durumlar değişkendir..

belki sen çok mutlu olacaksın. aynı oda da olduğun 1. sınıf birisi belki hayatımın en değerli arkadaşı olacak kim bilir.. şimdiden dert etmek yersiz.. hatırlıyorum da bizim odamıza da yeni birini vermişlerdi. 7 yıl oldu bitireli hayatımda gördüğüm en mükemmel insan diyebilirim ona nerdeyse.. akışına bırak..

herkesin beğenip beğenmeme mutlu mutsuz oldukları durumlar değişkendir..

belki sen çok mutlu olacaksın. aynı oda da olduğun 1. sınıf birisi belki hayatımın en değerli arkadaşı olacak kim bilir.. şimdiden dert etmek yersiz.. hatırlıyorum da bizim odamıza da yeni birini vermişlerdi. 7 yıl oldu bitireli hayatımda gördüğüm en mükemmel insan diyebilirim ona nerdeyse.. akışına bırak..
İnşallah Dediğin gibi olur herşey canım benim...

sagol canım benim inan içimde Sıkıntılar tükenmiyor sadece bu yeni ortam Yüzünden ve bu yılı çok iyi değerlendirmek istiyorum derslerime yoğunlaşarak ama ortama nasıl alışacam bilmiyorum benden 4 5 YAŞ küçük olacaklar büyük ihtimal:KK43:

Canim benim kafana takma ... Insanoglu herseye alisiyor. Bende kendimi son senem oldugu icin motive ediyorum ...
Bu bizim son senemizzzz :KK19:
Cok güzel degerlendirmek lazim :)) morelini kücük seyler icin bozma.
Tamam suan gercekten üzgün ola bilirsin ama düsünsene SON SENEEEEE:cool:

canım üniversite son sınıf en hızlı geçen senedir. sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. Bak insanlar ne şartlarda evlerinden ayrılıyorlar askere gidiyorlar artık okul için şehir değiştirmek falan hikaye kalır yanlarında. Sen kendini telkin et son senem bitecek evime geleceğim diyerek, derslerine yoğunlaş Allahın izniyle okulunu bitir hem kendini hem aileni sevindirip yuvana dönersin :)

Canım ya daha durumu görmeden kendine dert etmişsin ne biliyorsun belki çok iyi olacak oda arkadaşların. Sana tavsiyem hiç bir durumu görmeden değerlendirme. Önce gör sonra durumu degerlendir baktın olmuyor çözüm ararsın.

Ben de 4 sene boyunca aynı sıkıntıyı yaşadım ve sıkıldıkça kendimi kitaplara verdim, bol bol kitap okuyup kafa dağıttım,başka türlü geçmiyordu Zaman. Son senenizmiş az kaldı diye düşünüp sıkın dişinizi:)

1. Sınıflarla uğraşmak çok zor açıkçası. Son senemde 3 tane 1. Sınıf geldi odamıza, biz 8 kişilik odada kalıyorduk bu arada, agzimizi acsak siz bizi eziyor musunuz, yok biz çömez değiliz, yok benim ablama üst sınıflar eziyet etmiş ben kendimi emdirmem , ay gına gelmişti. Yapmadıklarını da bırakmadılar, ışık açık müzik açık uyumalar, dağınıklık vs vs son ayimda baska odaya kaçtım dayanamayıp.
Ama şimdiki kafam olsa ne yapardım diye düşünüyorum da yurt yönetimine gider direkt üst sınıfların olduğu bir odaya geçmek istediğimi söylerdim.

Keske simdi unv son sinifimda olsaydim.derslerden uzak sehirde olmaktan oyle yorulmustum ki bian once bitsin gitsin diye okudum resmen..
Simdi unv son da olsam tadini cikartirdim doyasiya.
Hayatinizda birdaha gelmiyor o yillar..unv bitince sudan cikmis baliga donunce anliyorsunuz tabi

Back
X