Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zamana kadar nasıl olurda hiç muayene olmadınız valla bravo . Ne yazık ki 18 yaşındaki kızlarımız bile muayene oluyor artık. Merak etmeyin zor bişey değil. Acı sıfır. Panik yapmaya gerek yok. Smear alır, ultrason ile bakar.YARIN ılk kez jınekolaga gıdecegm ne gıbı muayane yapılıyor ulstrson vs veya alltan muayenemı yasım 46 menepoz baslangıcım var fsh yuksek 26.74 gıdenler yorum yazabılırmı korku bastı :)\
SORUNUM OLMADI46 yaşına kadar hiç jinekologa gitmemeyi nasıl başardınız
![]()
GIITIM KONU ACTIM BAKARSINIZ SEVINIRIM DUPBASTON ILE ILGILIBu zamana kadar nasıl olurda hiç muayene olmadınız valla bravo . Ne yazık ki 18 yaşındaki kızlarımız bile muayene oluyor artık. Merak etmeyin zor bişey değil. Acı sıfır. Panik yapmaya gerek yok. Smear alır, ultrason ile bakar.
Doktora gitmek için sorun olmasını beklemek çok yanlışSORUNUM OLMADI
Neden ne yazik kiBu zamana kadar nasıl olurda hiç muayene olmadınız valla bravo . Ne yazık ki 18 yaşındaki kızlarımız bile muayene oluyor artık. Merak etmeyin zor bişey değil. Acı sıfır. Panik yapmaya gerek yok. Smear alır, ultrason ile bakar.
İlk okudugumda aynı şeyi yazacaktım hadi dedim boşver. Muhtemelen yanlış şeyler yaşayanlar için yazdı ama böyle bir genelleme çok yanlış. Her kız/kadın genç yaştan itibaren düzenli kontrolden geçmeli sonuçta.Neden ne yazik ki