- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi cicikiz_26
cvp olarak ne vermesini bekliyordunuz
bence doğru olanı yapmış
bence doğru olanı yapmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıl.
Çocuğun ismini özel mesajla gönderir misin, düzgün sevgili arayan bir arkadaşım vardı ona yönlendireyim.
Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.
Ben burada yapıcı kafam dakı sorunlara bir nebze de olsa aydınlatıcı yorumlar duymak istemiştim sizin gibi dalga geçen değil.Ayrıl bence. Burada bir üye vardı, eşi önüne geleni dövüyordu falan. Başını belaya sokuyordu. Öyle birini bul sen. Arada hapse girer çıkar ama kadınlığın onore olur önemli olan da bu.
Ben burada yapıcı kafam dakı sorunlara bir nebze de olsa aydınlatıcı yorumlar duymak istemiştim sizin gibi dalga geçen değil.
Muştalı mıAyrıl bence. Burada bir üye vardı, eşi önüne geleni dövüyordu falan. Başını belaya sokuyordu. Öyle birini bul sen. Arada hapse girer çıkar ama kadınlığın onore olur önemli olan da bu.
Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.
Ama ne diyebilir kiBelki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.
Muştalı mı
Heh bende öyle önerdim
Aklın yolu bir