Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Ben gurur mu yapıyor bilmiyorum sadece konuşmasını bekledim bence ne olursa olsun konuşması gerekiyordu

Bak bu konuda hepimiz aynı şeyi söylüyoruz, adamın yaptığı doğru yanlış düşünen sensin. Adam doğru şeyi yapmış, doğru şeyi yaptığını düşünüyor neden bunu konuşma gereği duysun ki? Ha sen yanlış hareket ettiğini düşünüyorsan gider konuşursun. Ama hem yanlış yaptı, hem konuşmam kendi konuşsun hem de soğudum dersen saçma oluyor. O zaman hatalı olan sen oluyorsun bizim gözümüzde.

Gerçekten bu kadar kafaya taktığın bişeyse, üç yıldır bu adamın böyle olduğunu anlamadıysan ya da kabullenmediysen evlenme. Çünkü ciddi bir iletişim probleminiz var ve evliliklerde iletişim çok önemlidir.

Sevgilimle en son buluştuğumuzda bi ara yol vardı orda ipsiz sapsiz iki çocuk oturuyordu ve sanırım uyuşturucu iciyorlardi . Hemen sevgilime o yoldan gitmeyelim bi de bisey derler tartışma olur dedim yolu degistirdik hemen .
Bence en doğrusu yok saymaktir yoksa o da kafa göz dalmasini bilir ama belki de başınız belaya girer diye muhatap olmamıştır.

Iyide yanında siz varsınız,nişanlınız iki laf etse,adamlarda devam etse laf dalaşina,sizde zarar görebilirsiniz,kimin ne olduğu belli değilki bu devirde. Yan baktın diye adam öldüren tipler var.
Bence çok yanlış düsünüyorsunuz. Adamlar size birşey yapmış/yapmaya çalışmış olsaydı ve nişanlınız sessizce dursaydi haklısınız ama muhattap olmaması doğru bir davranış.

O ankı ruh halını anlatan bir açıklama...

Ben "iste erkekler söyle böyle" diye konusmayi sevmem fakat harbiden erkekler hep duygularini konusmayi sevmezler. Ki olayi büyütmeye gerekte yok. Yolda iki ipsiz sapsiz insanlar birseyler söyledi o kadar. Adam ne yapsin? Aglayarak özürmü dilesin? Sen ne istiyorsun simdi? Sürekli kavga cikaran maco erkekmi? Yoksa duygularini anlatabilen birimi? Harbiden hangisi?

Bence soguk davranarak hic adil degilsin. Sevgilin o aksam orada ölebilirdi de. Hani sen diyosun ya beni savunmasi gerekiyodu diye o da bana orada ne olacagi belli olmayan bi kavgaya kalkismadim diye trip atiyo diye dusunse hos mu? Sana fiziksel bi mudahale olsa isler degisir degismeli de. Bu durumda akillilik yapmis sevgilin

İnanamıyorum size yani çok saçma düşünüyorsunuz bu adam sizin gözünüzün içine bakıyormuş seviyor ki evlenmek istiyor insan sevdiği birinden böyle bir şey yüzünden vazgeçer mi.

Allah aşkına ortam kötü insanlar aranıyor zaten laf atayım da cevap versin de kavga çıksın diye ben sevinirdim cevap vermemesine çünkü ortam gerilebilir ve belki yanlarında zarar verici bir şey vardır kavga çıkıp sevgilinize bir şey olsa benim için kavga etti yaralandı ya da hayatını kaybetti helal olsun mu derdiniz. Sizin yanınızda belki saygısını bozmak istemedi.

Siz zaten bu kadar küçük şeylerden soğuyorsanız gerçekten evlenmeyin yazık adama.

BENCE yerinde bir davranış sergilemiş
Yani bu kopuklarla muhatap olmayım iş uzamasın demiştir.
Sizin yanınızda da ayrıca mahçup olalbileceğinide düşünmüştür.
Yani sırf bu sebep yüzünden bu kadar soğumayı fazla gördüm.

Bir de belki o da senden soğudu bu konuda takındığın tavır yüzünden. Bu kız benim kavga etmemi istiyor, bana zarar gelmesi umurunda değil kendi egosunu düşünüyor diye geçirdi içinden belki.

Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.

Ya ne açıklaması yapacaktı ki size yani yaa ben onları döverdim de sen yanımdaydın gibi bir şey mi demesini isterdiniz görmezden gelmiş konuyu kapatmış üzerine konuşulacak bir mevzu bile değil yani adam sizin bunu dert edeceğinizi nerden bilsin aklına bile gelmemiştir hatta saygı duyduğunu, yanında kavga etmediği için sevindiğini sanmıştır valla ayrıl adamın başını yakma aman zaten soğumuşsun sevmiyorsun sevmek bu mu ya.

Herkesin aksine sizin gibi düşünüyorum. yerinizde olsam bende kötü olurum. İlla kavga etmeye gerek yok ama bu kadar da tepkisiz kalınmaz. Ya da daha sonra size açıklama yapabilirdi. Arkalarından tepki verip şimdi bişey desem senin yanında kavga çıkacak, olay büyüyebilirdi gibi bişey deseydi. Adamın yanında kolundaki eşine kız arkadaşına küfür etsinler ses çıkmasın. Yok öyle bir dünya. Ses çıkmıyo tepki verilmiyor diye daha ileriye de gidilebilirdi. Ortalık manyak dolu. O zaman napıcaktı sizi bırakıp korkup kaçıcakmıydı

Burada ki bazı arkadaşların yorumları için tşk ederim dediğim gibi o an dan sonra değişik şeyler hissetmiştim ama burda ki bazı arkadaşların yorumlarından sonra hatalı olduğumu anladım bana hata mı gösteren arkadaşlara tşk ederim.

Arkadaşlar merhaba kadınlar kulübünü yaklaşık 4 aydır takip ediyorum 3 gün önce yaşadığım sorunla ilgili birde siz değerli forum üyelerinden yorum almak istediğim için üye oldum baştan söyleyeyim konu sahte değil.

Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimi çok sevdiğimi , onsuz yaşamayacağımı düşünürdüm fakat 3 gün önce yaşadığım olay o kadar soğuttu ki kendisinden...

Sevgilimle evlilik planları kuruyorduk son 6 aydır ve geçen ay aileler tanıştı her şey çok güzel bir şekilde devam ediyordu sevgilimle çok ufak tefek anlaşmazlıklarımız olduğundan ruh eşim olduğunu düşünürdüm hep , beni sevdiğini o kadar çok belli eder ki inanın gözümün içine bakar hep.

Fakat 3 gün önce akşam sevgilimle gezerken karşıdan gelen iki kişi laf attı (bence küfür gibiydi) sevgilim , sevdiğim adam ses çıkarmadı o an dondum sankı insan hiç mi tepki göstermez sadece kıpkırmızı oldu bende birşey söylemedim ama inanın içime oturdu hayatta kavgayı gürültüyü sevmem ama onun sessiz kalması beni anlatamadığım bir duyguya soktu .Sevgilim 190 boyunda iri yarı da bir tip korktu mu bilmiyorum ama tepkisiz kalması kendisinden bir anda soğuttu. Duygularım çok karışık şuan ve yarın da beni istemeye söz takmaya gelecekler ama artık istiyor muyum emin değilim....

Kendisinin gururu kırılmasın diye bu konuyu konuşmak istemedim ama olay oldu olalı çok soğuk davranıyorum ve onun da bu duruma tepkisi yok.Ben o an onun onlarla kavga felan etmesini istemem istemezdim ama bana da sahip çıkmasını beklerdim. Arkadaşlarıma anlattım arkadaşlarım bu kadar tepkisiz kalmasına şaşırdı normal değil sanki dediler. İnanın bu konuda duygularım çok karışık siz değerli forum üyeleri lütfen bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum sizin yorumlarınız dan sonra konuyu anneme açacağım gerekirse bu duygularım geçene kadar isteme olayının ertelenmesi söyleyeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Tam tersine olgun davranmış. Ne bu yahu mülayim adamı bulmussunda bunuyorsun. Maçomu istiyorsun. Hay Ya Rabbim!

Ben gurur mu yapıyor bilmiyorum sadece konuşmasını bekledim bence ne olursa olsun konuşması gerekiyordu
konuşmayla bitmeyecekti belkide ama bunu da biliyorsun değilmi? şokdanda susmuş olabilir gurur yapıyorsunuz bence dizilerde filmlerde kalmış o erkek ahkam kesmeler felan bunlara takılmayın herkes aynı şeyi söylemiş burda erkek arkadaşınızın bu sakin tavrına şükredeceksiniz ilerde evlenirseniz inşallah.
ayrıca arkadaşlarınızın gazına gelmeyin sakın kıskanıyor olabilirler iyi niyetlerinden demiş olacaklarını sanmıyorum

Nasıl da bayılıyorsunuz erkeklerin kanatları altına sığınmaya. Hiç anlamayacağım sizin gibi insanları.
Bir de artık evlenmek istemiyoruma kadar getirmişsiniz olayı. Sakin bir insan demek, ama bu demek değil ki yeri geldiğinde senin hakkını aramayacak. Fakat bu küfürle, kaba şiddetle olmaz. Orada dövüşse o adamlarla ne değişecekti, bir de üstüne dayak yese başın göğe mi erecekti cesur sevgilim benim diye.

doğru olanı yapmış
adamlar belli ki aranmışlar ve karsılık almak için yapmıslar

Arkadaşlar merhaba kadınlar kulübünü yaklaşık 4 aydır takip ediyorum 3 gün önce yaşadığım sorunla ilgili birde siz değerli forum üyelerinden yorum almak istediğim için üye oldum baştan söyleyeyim konu sahte değil.

Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimi çok sevdiğimi , onsuz yaşamayacağımı düşünürdüm fakat 3 gün önce yaşadığım olay o kadar soğuttu ki kendisinden...

Sevgilimle evlilik planları kuruyorduk son 6 aydır ve geçen ay aileler tanıştı her şey çok güzel bir şekilde devam ediyordu sevgilimle çok ufak tefek anlaşmazlıklarımız olduğundan ruh eşim olduğunu düşünürdüm hep , beni sevdiğini o kadar çok belli eder ki inanın gözümün içine bakar hep.

Fakat 3 gün önce akşam sevgilimle gezerken karşıdan gelen iki kişi laf attı (bence küfür gibiydi) sevgilim , sevdiğim adam ses çıkarmadı o an dondum sankı insan hiç mi tepki göstermez sadece kıpkırmızı oldu bende birşey söylemedim ama inanın içime oturdu hayatta kavgayı gürültüyü sevmem ama onun sessiz kalması beni anlatamadığım bir duyguya soktu .Sevgilim 190 boyunda iri yarı da bir tip korktu mu bilmiyorum ama tepkisiz kalması kendisinden bir anda soğuttu. Duygularım çok karışık şuan ve yarın da beni istemeye söz takmaya gelecekler ama artık istiyor muyum emin değilim....

Kendisinin gururu kırılmasın diye bu konuyu konuşmak istemedim ama olay oldu olalı çok soğuk davranıyorum ve onun da bu duruma tepkisi yok.Ben o an onun onlarla kavga felan etmesini istemem istemezdim ama bana da sahip çıkmasını beklerdim. Arkadaşlarıma anlattım arkadaşlarım bu kadar tepkisiz kalmasına şaşırdı normal değil sanki dediler. İnanın bu konuda duygularım çok karışık siz değerli forum üyeleri lütfen bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum sizin yorumlarınız dan sonra konuyu anneme açacağım gerekirse bu duygularım geçene kadar isteme olayının ertelenmesi söyleyeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Yani akli basinda bir is yapmis da hic tepki vermemesi de acayip hani , elinden tutup uzaklastirabilirdi seni, simdi orda sesiniz cikarsa adamlar iki kisiler yaninda sen varsi adamlar bicak mi cekecek silahmi cekecek sarhos mu madde bagimlisimi ne yapacagi belli degil mantikli davranmis onlara ilismeyerek de hicbirsey olmamis gibi davranmis olmasida ilginc. Nede sesini cikarmadin ki bence bu konuyu konus kapansin evlilik arefesinde de boyle seylerden geri donulmez bence, konuyu konus aciklamasini dinle bence.

Kızarması da bir tepkidir. 1.90 boyunda ama cebinde bıçak taşımıyordur sonuçta.

Back
X