Sanirim bu banaydi, ben o yorumu yazmistim. Ve evet bu sözlün tacizdir fakat ister kabul et, ister kabul etme, Türkiyede hukuk ve adalet yok ama ipsiz sapsizlar, sapiklar cok ve bu sapiklar ceza evine bile girmeyip insanlarin hayatina musallat oluyorlar.
Yani akil var mantik var, birden gündüz bir kadina küfür eden insanin zaten mantikli degil, hatta sapiktir. Ne tasidigini bilemezsin, bicagimi var, silahimi var bilmiyorsun. Yani bu olayda atiyorum "benim sevgilime ne bicim konusuyorsun, agzini topla" lafi bile cok büyük ve kötü sonuclari olabiliyor. Polisi arardan zaten polis gelmez yada birsey yapmaz.
En iyisi onlari tamamen yok sacmak olur. Zaten o sapiklar tepki almak icin bunu yapiyorlar. Hani desen sevgilinin ailesi senin üzerine argolu konusuyor, o halde elbette seni korumali sevgilin fakat ipsiz sapsiz insanlar zaten degersiz. Bazen gercekten susmak en iyi cevaptir.
Ve niye üzelesinki? Aynisi bende olsa ben üzülmesin yerinde ilk basta "sapikmi bu ne?" diye düsünüp hemen uzaklasmak isterdim. Ve kesinlikle esimin onlar ile konusmasini istemezdim. Dengesizler ile esim niye konussun?