- 19 Kasım 2022
- 15
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi minigimBebegimm
test silik çikti sonra cizgi belirdi adet gecikmesi var heyecan dorukta 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler alın inşallahtest silik çikti sonra cizgi belirdi adet gecikmesi var heyecan dorukta![]()
Geçer inşallahSon 2buçuk saat saat geçmiyordu
809 uml çıktı daha çok miniğiz bizGüzel haberler alın inşallah![]()
Çok sevindim maşallah809 uml çıktı daha çok miniğiz biz![]()
çok tesekkur ederimMaşallah hayırlı olsun![]()
Maşallah hayırlı olsun![]()
ya cok tesekkur ederim insallah sizde yasarsiniz cok guzel bir duyguymuş duygularim karmakarisıkÇok sevindim maşallahBizede dua edin bende yaşamak istiyorum bu sevinci sızde sağ salim kucağınıza alın inşallah
![]()
Çok tebrik ederim809 uml çıktı daha çok miniğiz biz![]()
bizimkisi planli bir gebelikti adetim 2 gün felan geçmişti kan verdiğimde ama belirtilerim ara arada olsa herseyden biraz vardi mesela gaz skntisi hazimsizlik ve idrar en çok bende belirtiydi ve bigün aşiri herşeyden tiksindimÇok tebrik ederim![]()
Adetinize kaç gün vardı
Darısı bana inşallahbizimkisi planli bir gebelikti adetim 2 gün felan geçmişti kan verdiğimde ama belirtilerim ara arada olsa herseyden biraz vardi mesela gaz skntisi hazimsizlik ve idrar en çok bende belirtiydi ve bigün aşiri herşeyden tiksindim
ay hadi insallah ama testin silik ciktiysa vardir cunku bende adetime bi kac gun kala yaptm hic teste cikmadi sadece kan aldirdigim gunun oncesi persembe silik cikti biratim oyle bidaha bi kac saat baktigimda belirgindi cumada kan aldirdim size tavsiyem bolbol yesillik ispanak vitaminli seyler yeyin için ben surekli bunlari yedim 2 haftadir iki gunde bi ispanak portakal suyuDarısı bana inşallahadetime 5-6 gün kaldı testte çok silik çıkıyor gün geçmesini bekliyorum
ne yaptiniz hamilelik var mi?Darısı bana inşallahadetime 5-6 gün kaldı testte çok silik çıkıyor gün geçmesini bekliyorum
benim
ay hadi insallah ama testin silik ciktiysa vardir cunku bende adetime bi kac gun kala yaptm hic teste cikmadi sadece kan aldirdigim gunun oncesi persembe silik cikti biratim oyle bidaha bi kac saat baktigimda belirgindi cumada kan aldirdim size tavsiyem bolbol yesillik ispanak vitaminli seyler yeyin için ben surekli bunlari yedim 2 haftadir iki gunde bi ispanak portakal suyu