yarın kan testi günüm

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
slm kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.bana bayran inş.yarın olacak.yarın 12.gün kan testinde gebelik olup olmadıgına bakacaz.11 gün eziyet gibi geçti bugünde sabah olurmu diye bekliyorum.yarın çifte bayram yaparın inş.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

inşallah arkadaşım yarın hayırlı sonucunu alırız inşallah senin ilk denemenmiydi benimde aralığın ikisinde test günüm inşallah bende size hayırlı haberlerimi veririrm bütün dualrım sizinle

slm kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.bana bayran inş.yarın olacak.yarın 12.gün kan testinde gebelik olup olmadıgına bakacaz.11 gün eziyet gibi geçti bugünde sabah olurmu diye bekliyorum.yarın çifte bayram yaparın inş.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hadi hayırlısı bakalımm canımm, haber etmeyi unutmaa, seninde bayramın mübarek olsunnn sevgilerimlee

Canım sonucun ne cıktı?:enbuyukkk:

sonucum negatif çıktı ve dün akşamdan beri hafif kanama gibi bişeyler vardı sabah bayagı arttı.çok ümitliydim inş.sonuç bekleyenler benim gibi olmaz tek diyecegim çok kötüyüm.hoşçakalın

Selam kızlar benımde yarın 14.gun kan sonucunda yarın bellı olacak inşallah güzel haberlerimi veririm çok heyecanlıyım

Back
X