yarın kan vericem bakar mısınızz

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
819
159
33
27
Ay gerçekten kaç gündür burda takılıyorum. Gecikmenin 5. günündeyim. Biliyorum burdan sorunca elime bişe geçmeyecek ama çok heyecanlıyım duramıyorum. Gecikmenin 2. günü kan verdim 0.100 negatif. Yarın kan vericem. Beyaz akıntım var az önce farkettim. göğüs hassasiyeti ve mide yanması var 3 gündür midem yanıyor. Ara ara karın ağrısı falan başka da bir şeyim yok. Geç döllenme olabilir. Çok heyecanlıyım bu durumu yaşayan başka biri varsa sohbet etmek isterim..

Benimde geç döllenmeydi adetim 3 gun geçti test yaptım negatifti regl olmayınca 1 hafta sonra test yaptım çift cizgiydi silik gidip kan verdi 97 çıkmıştı umarım sizinde öyledir gönlünüze göre olsun hersey

Kan vermeden hassas bi testle yapıp öyle kan verin derim. Predictor yada awox. Çünkü kanda negatif görünce ayrı bi hayal kırıklığı oluyor. Testte görmeden vermeyin bence.

Yaaaa ne güzel. İnşallah benim de öyledir. O kadar istiyorum ki bu haberi almak...

Kan vermeden hassas bi testle yapıp öyle kan verin derim. Predictor yada awox. Çünkü kanda negatif görünce ayrı bi hayal kırıklığı oluyor. Testte görmeden vermeyin bence.
Diyorsunuz.. Bugün 6 dan sonra gidip test alayım o dediğini iki markayı alıcam diğerlerini almam. Bi test yapayım bu akşam umarım bişe görürüm yarın kan verebilirim. Dua edin nolur...

Diyorsunuz.. Bugün 6 dan sonra gidip test alayım o dediğini iki markayı alıcam diğerlerini almam. Bi test yapayım bu akşam umarım bişe görürüm yarın kan verebilirim. Dua edin nolur...
İnşallah hayırlısı neyse o olsun canm. Akşam değilde sabah kesin olur ama dayanamam dersen iki tane al birini kesin sabah yap.

Eklentiler

• IMG_4666.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4663.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 40
Yaaa yüksek ihtimalle var. Haber ver olur mu buraya merak ederimmm
Valla canm predictor bekliyorum gelemedi bi türlü. Dağıtımda hala. Gelse yapcam o kesin sonuç verirde ümidim yok bakalım yazarım

Merhaba belirtiniz var mıydı peki? Ben de aynı durumdayım da

Merhaba belirtiniz var mıydı peki? Ben de aynı durumdayım da
Test negatif çıkınca alkol almıştım 3 gun mide yanması yaşadım sürekli regl olacakmış gibi ağrım oluyodu bende alkol aldım o yüzden midem yanıyor sanmıştım meğerse hamileymişim en net mide yanması yaşadım 9 ay da aralıklı devam etti mide yanmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…