Test negatif çıkınca alkol almıştım 3 gun mide yanması yaşadım sürekli regl olacakmış gibi ağrım oluyodu bende alkol aldım o yüzden midem yanıyor sanmıştım meğerse hamileymişim en net mide yanması yaşadım 9 ay da aralıklı devam etti mide yanmasi
Hahaha ben de 3 gündür negatif çıkınca dün sinirden alkol aldım hiçbir belirti yok ama, sadece göğüslerim şişti hassasiyet falan da yok. Erken gebelik testleri negatif çıkıyor. Muhtemelen geç adet olacağım. Nolur nolmaz yarın sabah kan testi vereceğim
Hahaha ben de 3 gündür negatif çıkınca dün sinirden alkol aldım hiçbir belirti yok ama, sadece göğüslerim şişti hassasiyet falan da yok. Erken gebelik testleri negatif çıkıyor. Muhtemelen geç adet olacağım. Nolur nolmaz yarın sabah kan testi vereceğim
Ay gerçekten kaç gündür burda takılıyorum. Gecikmenin 5. günündeyim. Biliyorum burdan sorunca elime bişe geçmeyecek ama çok heyecanlıyım duramıyorum. Gecikmenin 2. günü kan verdim 0.100 negatif. Yarın kan vericem. Beyaz akıntım var az önce farkettim. göğüs hassasiyeti ve mide yanması var 3 gündür midem yanıyor. Ara ara karın ağrısı falan başka da bir şeyim yok. Geç döllenme olabilir. Çok heyecanlıyım bu durumu yaşayan başka biri varsa sohbet etmek isterim..
Merhaba benimde 7.gün gecikme ve ben evde test yaptım silik ertesi gün yaptım silik sonra hiç çizgi yok yada ben göremiyorum ve gecikme hala devam ediyor hiç böle olmuyor du umuyorum bebek vardır inşallah ve bir hafta daha olmazsam regl kan vereceğim negatif götürür mü diye korkuyorum o yüzden bir hafta daha bekleyeceğim
Merhaba benimde 7.gün gecikme ve ben evde test yaptım silik ertesi gün yaptım silik sonra hiç çizgi yok yada ben göremiyorum ve gecikme hala devam ediyor hiç böle olmuyor du umuyorum bebek vardır inşallah ve bir hafta daha olmazsam regl kan vereceğim negatif götürür mü diye korkuyorum o yüzden bir hafta daha bekleyeceğim