Adete ne kadar var bu da önemli. Her ihtimale karşı kan ver eger hamileysen kanda takip edersin 2 gunde bir. Dokorada gidersin madem sikintili bir durum.varYarın kan versem mi beklesem mi 4 ay önce tüp bebek denedim negatif sonuç aldım bende problem yok eşimde varikosel kaynaklı sayı düşüklüğü var batıma baya bir süre var ama akıntı ve kasık batmalarından hislerimle yaptım en sonuncuları yüklüyorum yaptığım bi 6 7 test daha var onlarda ışığa bakınca baya belirgin görünüyor ikinci çizgi o yüzden bilemedim kan versem mi beklesem mi varsa bir ümit hemen doktora gitmek istiyorum varsa bişey olmasın tüp bebekte kan koyulşması vardı baya uzun oldu bayanlar yardımcı olursanız mutlu olurun
28 gün döngüm bata 15 gün varBata kac gun var, kaç gün de döngünüz.
bence ver için rahat etsin eğer kuruma çizgisi değilse. ben bata 6 gün kala akıntı ve göğüs hassasiyeti yaşadım normalde olmazdı test yaptım ilk testte pozitifi gördüm. 4 gün kala da betada 151,4 çıktı. eğer idrarda pozitifse kanda da değer çıkar.Yarın kan versem mi beklesem mi 4 ay önce tüp bebek denedim negatif sonuç aldım bende problem yok eşimde varikosel kaynaklı sayı düşüklüğü var batıma baya bir süre var ama akıntı ve kasık batmalarından hislerimle yaptım en sonuncuları yüklüyorum yaptığım bi 6 7 test daha var onlarda ışığa bakınca baya belirgin görünüyor ikinci çizgi o yüzden bilemedim kan versem mi beklesem mi varsa bir ümit hemen doktora gitmek istiyorum varsa bişey olmasın tüp bebekte kan koyulşması vardı baya uzun oldu bayanlar yardımcı olursanız mutlu olurun
Zaten yumurtama zamanınız bu günler , çok acele ediyorsunuz28 gün döngüm bata 15 gün var
Teşekkür ederim 10 tane falan test aldım dünde. Bu yana 8 var çıktı yardın doktorum yokmuş perşembe kesinlikle kan vermeyi düşünüyorum emriyo transfer olduğumda negatif almıştım hiç böyle çizgiler görmedim 12 güne kadar yaptığımda inşallah vardır kızlarDediğiniz gibi pıhtılaşma sorununuz falan varsa bir an önce doktora gidin ama herhangi bir sorununuz yoksa biraz bekleyin bence çünkü henüz çok yeni sanırım ultrasonda bile belli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun
Acele etmiyorum aslında vucudumdaki değişikliklerden acaba dedim ve sorunum olduğu için koyulaşma ile ilgili varsa tehlikeye atmak istemiyorum hepsi buZaten yumurtama zamanınız bu günler , çok acele ediyorsunuz
Evet bende kuruma çiZgisi diye düşünmeniz normal ama ilk 5 dakkakija beliren çizgiler bu resimdekiler kuruma çizgisini hemşirem iki damla su damlat hazneye kuruma çizgisi ise dağılacaktır demişti bunuda denedim dağılmadıbence ver için rahat etsin eğer kuruma çizgisi değilse. ben bata 6 gün kala akıntı ve göğüs hassasiyeti yaşadım normalde olmazdı test yaptım ilk testte pozitifi gördüm. 4 gün kala da betada 151,4 çıktı. eğer idrarda pozitifse kanda da değer çıkar.
o zaman mutlaka kan ver ki başka test de yapmışsın inşallah iyi bir değer çıkar. erken geç hiç düşünme bunları varsa zaten çıkıyor. duruma göre regl gecikmesini beklersin için rahat eder en azından.Evet bende kuruma çiZgisi diye düşünmeniz normal ama ilk 5 dakkakija beliren çizgiler bu resimdekiler kuruma çizgisini hemşirem iki damla su damlat hazneye kuruma çizgisi ise dağılacaktır demişti bunuda denedim dağılmadı
Bnce var canım sağlıkla ilerler inşallahKızlar bugün yine test yaptım en belirgin olanları çektim olmasa bu kadar dünden bı yana hep pozitif çıkmazdı
Biraz fazla damlatiyorsunuz sanirim kendi konunuzdada gordum hep testlerde dagilma varKızlar bugün yine test yaptım en belirgin olanları çektim olmasa bu kadar dünden bı yana hep pozitif çıkmazdı
Test pozitif görünüyor ama döngünün tam ortasındasınız, daha yeni yumurtluyor olmanız gerek, bu kadar erken pozitif çıkmaz kaset test28 gün döngüm bata 15 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?