Yarın kan versem mi beklesem mi

nirun2259

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
87
29
3
39
Yarın kan versem mi beklesem mi 4 ay önce tüp bebek denedim negatif sonuç aldım bende problem yok eşimde varikosel kaynaklı sayı düşüklüğü var batıma baya bir süre var ama akıntı ve kasık batmalarından hislerimle yaptım en sonuncuları yüklüyorum yaptığım bi 6 7 test daha var onlarda ışığa bakınca baya belirgin görünüyor ikinci çizgi o yüzden bilemedim kan versem mi beklesem mi varsa bir ümit hemen doktora gitmek istiyorum varsa bişey olmasın tüp bebekte kan koyulşması vardı baya uzun oldu bayanlar yardımcı olursanız mutlu olurun

Eklentiler

• 55816F94-8448-4065-B0D1-53A17A68E2DF.webp
    54 KB · Görüntüleme: 112
Adete kaç gün var? Ben olsam hemen kan verirdim Daha önceden de problem yaşadığım için. İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır

Adete ne kadar var bu da önemli. Her ihtimale karşı kan ver eger hamileysen kanda takip edersin 2 gunde bir. Dokorada gidersin madem sikintili bir durum.var

Dediğiniz gibi pıhtılaşma sorununuz falan varsa bir an önce doktora gidin ama herhangi bir sorununuz yoksa biraz bekleyin bence çünkü henüz çok yeni sanırım ultrasonda bile belli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun

bence ver için rahat etsin eğer kuruma çizgisi değilse. ben bata 6 gün kala akıntı ve göğüs hassasiyeti yaşadım normalde olmazdı test yaptım ilk testte pozitifi gördüm. 4 gün kala da betada 151,4 çıktı. eğer idrarda pozitifse kanda da değer çıkar.

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah. Bencede kan ver

Teşekkür ederim 10 tane falan test aldım dünde. Bu yana 8 var çıktı yardın doktorum yokmuş perşembe kesinlikle kan vermeyi düşünüyorum emriyo transfer olduğumda negatif almıştım hiç böyle çizgiler görmedim 12 güne kadar yaptığımda inşallah vardır kızlar
Zaten yumurtama zamanınız bu günler , çok acele ediyorsunuz
Acele etmiyorum aslında vucudumdaki değişikliklerden acaba dedim ve sorunum olduğu için koyulaşma ile ilgili varsa tehlikeye atmak istemiyorum hepsi bu

Evet bende kuruma çiZgisi diye düşünmeniz normal ama ilk 5 dakkakija beliren çizgiler bu resimdekiler kuruma çizgisini hemşirem iki damla su damlat hazneye kuruma çizgisi ise dağılacaktır demişti bunuda denedim dağılmadı

o zaman mutlaka kan ver ki başka test de yapmışsın inşallah iyi bir değer çıkar. erken geç hiç düşünme bunları varsa zaten çıkıyor. duruma göre regl gecikmesini beklersin için rahat eder en azından.

Kızlar bugün yine test yaptım en belirgin olanları çektim olmasa bu kadar dünden bı yana hep pozitif çıkmazdı

Eklentiler

• 807B599E-82AB-4313-B6D4-AE39C83F6EC1.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bugün yine test yaptım en belirgin olanları çektim olmasa bu kadar dünden bı yana hep pozitif çıkmazdı
Biraz fazla damlatiyorsunuz sanirim kendi konunuzdada gordum hep testlerde dagilma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…