yarin ki mevlide gideyim mi

mrb kizlar hemen konuya geciyorum benim ust komsumla aram cok iyiydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmez nerdeyse ikigunde bir gorusurduk karsimiza yeni biri tasindi onu davet ettik ona ilk yaklaşan üst samimi olan komsum oldu derken biz üç komsu samimi olduk
sonralari bu ikisi pazara beraber gitmeye basladilar ben zaten gidemezdim kucuk cocuklarim var teklif etmediler ben de cocuklarimdan dolayidor diye seslenmedim evimin karsisinda piknik yaptilar yone cocuklarimdan firsat bulamayacagimi dusundukleri icin cagirmamislardir dedim
birgun üç komşu oturuyoruz ama karsi komsum surekli tersliyor beni alttan aldim zaten 2 dakikada bir ayy camasirlarim ayy camasirlarim dedi durdu
sonrasinda karsilastigimizda dedigi iyi gunler iyi sabahlat ama hal hatir sorma yok
bu durumu ust kat komsuma aktardim sen alinganlik yapiyorsun bana bile gecen hafta geldi cok yorgun ustelik hamile dedi hanfendi hamileymis ve benden saklamislar
dolayisiyla ben bunlara tavir aldim.benim de gururum var
daha cok sey var da uzatmak istemedim
dogum yapmış esime demisler yarin 3 te meblidimiz var ehlikeyf i de bekliyoruz ne yapayim
Gitmezdim

Şuan bendede böle bi komşuluk olayı var kadın doğumdan sora bana düşman oldu

Bi hayırlı olsun geçmiş olsun diye bile kapimi çalmadı kapı komşum du en ufak bişeyde bana gelirdi..

Ama ben aynı suda bi daha yıkanmam..Sordum da ne hatam oldu diye yok canım bi problem dedi iyi o zaman dedim şimdi selam sabah yok üzücü bi durum komşuluk önemli bişey :(

Artk muhatabım olamaz ama geçti

Ben olsam gitmem.o kadar samimiyetten sonra daveti kocam araciligiyla yapiyorsa demek ki cok istekli bir davet defil.sirf davet olsun diye etmisler gibi

ve hanfendi hamileymis benden saklamislar neden sakladiniz dedim.kivirmaya basladi nazar deger diye korkmus
nazarının değeceğini düşünüyordu çağırmasaydı zaten bizzat çağırmamış. gitme aman nazarın değer mazallah. sorarsa da nazar değmesin diye dersin

Düğüne mi çağırıyorlar eşiniz ne alaka. Bayanların olacağı bir ortam eşinizle davet anlamsız çağırdım demek için yapılmış istemsiz bir teklif. Kesinlikle gitmezdim.

Gitme ki bozuldugunu anlasin gidersen hic bisey olmadigini dusunur tavrini belli etmen lazim. Mevlut isi de tavrini belli etmen icin iyi bi firsat

bu bayan ogretmen.mudur yardimcisi oldu ve son model araba aldilar bizim yok biz esimle birincisi havalandi ikincisi de isimiz dustugunde arabasini isteriz diye mesafe koydugunu dusunduk ki Allah ona muhtac etmesin
Ne muhtaç olacaksın saçmalama taxi denen bişey var ben olsam gitmem ha oda gelmedin diye dert etmez kendisinin seni davet etmesi gerekiyordu belki eşi ayıp olmasın diye demistir, ayrıca üst komşuyu dikkat et derim ...

Gitme eger ev sahibi degilseniz.
Ikinizde ev sahibiyseniz yillarca yuzyuze bakacaksiniz git ama yabanci gibi hediyenibve fazla kalma.
Ayrica kendinin davet etmesi lazimdi.mesafeni koru

ve hanfendi hamileymis benden saklamislar neden sakladiniz dedim.kivirmaya basladi nazar deger diye korkmus
ay gitme mazallah nazar falan değer bebeğe... saçamalık ötesi böyle insanları etrafınızdan uzaklaştırın bence.

Back
X