Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu...Merhaba hanımlar yarın ALLAH'ın izniyle doğumum var benim için dua edermisiniz kızımda bende sağlıkla çıkalım ameliyattan birde sezeryan olmuş arkadaşların GÜZEL anılarını duymak isterim şuan çok ihtiyacım vardaa...
Hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu...
Anestezi şeklin ne olacak?
Ben spinal oldum. İnan ömrümün en güzel anlarını o ameliyathanede geçirdim:)
Benimde eşimin girmesine izğn vermediler halbuki çok istiyordumEşim girseydi epdural olcaktım ama hastane izin vermiyo suan buna. Bende cesaret edemedim genel anastezi olcam..
Benimde eşimin girmesine izğn vermediler halbuki çok istiyordum
Eğer değiştirme imkanın varsa tekrar düşün:) inan o an herseye değer:) belden vurulan iğneyi hissetmiyorsun bile incecik küçücük bişey.. 5 dkda felan bebek çıkıyor... aman yarabbim o an varya:)))) minicik bişey titrere titreye ağlıyor... yanına koyuyorlar öp kokla hemensonra çıkarıyorlar onu bi yarım saat kadar sonrada seni... bebek çıkana kadar hiç bişey düşünemiyorsun zaten heyecandan, sonrada biran önce nereyi dikiyorlasa diksinlerde bebeğimin yanına çıkıyım istiyosun. Ameliyatta olduğunu anlamıyorsun bile inan devamlı seninle sohbet halindeler. Bebekten sonrada sakinleştirici vuruyorlar galiba... haa bu arada ben dişime dolgu bile yaptıramayan biriyim:)
Cok cesaretsizim bilemiyorum ilk kez ameliyat olcam benimde canim cok tatlidir dis dolgusu bende yaptiramam gercektende herseyin hayirlisi o an ne hissediyosam onu yaptiririm ins
Bana ameliyathanede anesteziden sonra taktılar uyuşuk olduğum için hisssetmedim. Ama onun bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum en fazla anlık bir rahatsızlık verirKorkudan cok heycanliyim suan belkide girince korkcam zaten doktorun rahatlatmasi cok onemli is onlarda bitiyo cogunlukla bide su sonda olayi canimi sikiyo fazla bi acisi yoktur heralde. Amin tesekkur ederim![]()
Bence şuan sadece o miniği görüceniz anı düşünün. Kesmek dikmek bunlar hepsi geçici iyileşicek şeyler. Kaç aydır beklioruz özlemle biz bu minikleri. Bulsam ultrason cihazı kiralıcam evime:)
Bana ameliyathanede anesteziden sonra taktılar uyuşuk olduğum için hisssetmedim. Ama onun bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum en fazla anlık bir rahatsızlık verir
Sağlıkla al Can'ım kucağına genel sezeryan oldum çok heyecanlı olduğumdan yarı bayılmayı istemedim. Sonrasında ağrı her doğumda var. Bide bünye ile alakalı stres yapma hiç bişey hatırlamıyorsun. Ayaklarını üşütme benim hemen sütüm gelmişti, tam ayılamadan emzirmeye başladım. Sondayı ameliyat sırasında taktılar hatırlamıyorum, çıjarkenden hiç hissetmedim. Benim Can'ım da çok tatlıdır, Ağrı eşliğimde düşüktür. Nasipse bir sezeryan daha beni bekliyor. Hayırlı olsunKorkudan cok heycanliyim suan belkide girince korkcam zaten doktorun rahatlatmasi cok onemli is onlarda bitiyo cogunlukla bide su sonda olayi canimi sikiyo fazla bi acisi yoktur heralde. Amin tesekkur ederim![]()
Hayır hayır acı felan olmadıGenel anastezide oncesinde takiliyomus neyse artik onada katlanilir.. cikarinca acidimi
Sağlıkla al Can'ım kucağına genel sezeryan oldum çok heyecanlı olduğumdan yarı bayılmayı istemedim. Sonrasında ağrı her doğumda var. Bide bünye ile alakalı stres yapma hiç bişey hatırlamıyorsun. Ayaklarını üşütme benim hemen sütüm gelmişti, tam ayılamadan emzirmeye başladım. Sondayı ameliyat sırasında taktılar hatırlamıyorum, çıjarkenden hiç hissetmedim. Benim Can'ım da çok tatlıdır, Ağrı eşliğimde düşüktür. Nasipse bir sezeryan daha beni bekliyor. Hayırlı olsun
Merhaba hanımlar yarın ALLAH'ın izniyle doğumum var benim için dua edermisiniz kızımda bende sağlıkla çıkalım ameliyattan birde sezeryan olmuş arkadaşların GÜZEL anılarını duymak isterim şuan çok ihtiyacım vardaa...
Genel anesteziden ameliyat ağrısı ve acısıyla uyanacaksın muhtemelen,ama uyuşturmada ilk ağrı ve acı zamanını hissetmeyeceksin yani en sıkıntılı zamanı atlatmış olacaksınBe
Bende heycandan yapamicami dusunuyorum yoksa ilk fikrim epduraldi hep ama kismet olmadi.. agriyi dusunmuyorum o zaten kesin olcakda o ameliyat sureci heycanlandiriyo suan. Allah saglikla kucaginiza versin inss..
ayyy canım benım allah bir nefeste kurtasın sağlıkla girip çıkmanı nasip etsin , güzel kızınla çok mutlu ol inşallah
ama ne olur sende bana ve benım gibi bebiş isteyenlere dua et olur mu ,
dogum saatine dikkat et yükselen burç için önemli![]()