Yarın kürtaj olacağım...

Gittim zaten. İlk doktor normal üstten baktı kalp atışı duyamadı. Bebeğin 6+6da gelişimi durmuş dedi. Hemen başka bir doktora gittim o vajinal ultrasonla baktı ve üzgünüm 6+6da kalbi durmuş dediyani aynı şeyi söyledi. Vajinal kesin sonuç veriyor maalesef
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir yavrucak verir size de inşallah. Kolay değil elbet, ama çok üzülmeyin nolur.

O doğmaya değil bunu tecrübe etmeye gelmiş. Yani bu kadarmış sebebi bahanesi her ne olursa olsun ..
geçmiş olsun sanırım 2 ay sonra tekrar hamile kalabiliyorsunuz ne zaman regli olacağınıza bağlı

Bende ağustos ta kürtaj oldum hala hamile kalamadım hiç korunmadım ozamanlar hemen olur yine diye çok etkilenmedm şimdi daha çok üzülüyorum çünkü eşimin sperm yapısı bozukmuş aylar sonra öğrendim .benden size dost tavsiyesi tedbir için eşinizinde bakılmasında yarar var çinkü bozuk gebelikle düşükle sonuçlanıyor geçmiş olsun inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize

Son reglim 15 nisanda idi. Hesaplara göre şu an 10+5 olmam gerekiyor. Mayıs'ın başında faranjit'e yakalandım ve antibiyotik kullandım, öksürük şurubu ağrı kesici vs. vs. bir sürü ilaç içmiştim (hamile olduğumu bilmiyordum o zamanlar). 23 Mayıs gibi hamile olduğumu öğrendim. Yaklaşık 3 hafta önce de çok kötü grip oldum (hiçbir ilaç kullanmadım tabiki). Enfeksiyon hastalığı büyük zarar zaten. Bu hastalıklara bebeğim dayanamadı diye düşünüyorum, tabi kesin nedenini doktorum daha iyi bilir patoloji sonuçlarından sonra :KK43:

Cnm naptin oldun mu kurtaj ?
Oldum kuzum. Boşuna ağlamışım o kadar. Gece rüyalarıma girdi kaç kere uyandım ağladım. Sabah bi ara ağlama krizine girdim. Yani zehirlemeyeceğini bilsem kaçacaktım ama çok şükür geçti gitti.
Bi daha yaşamam inşallah tabii ki. Düşük olayı çok yıprattı

Gecmis olsun cnm amin ins Rabbim kimseye yasatmaz bi daha ins. Hayirlisindan saglikli bebislerimiz olsun.

Back
X