- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi Milamila9494
Nikah oldu mu acebaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GitmeYarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim![]()
Köprüyü gecene kadar çoğunun yüreği malesef.benim esimde seni kabul etmezlerse kapiyi carpar cikarim bidahada yuzlerine bakmam diyordu esim iyidir hosturda kapiyi carpip cikacak yurek yokmus onu sonradan anladik
Buraya gelip konu açtığına göre pek de başka şeylerle meşgul olacak durumda olmayabilir .Insanlar evliliklerinin ilk birkaç günü başka işlerle meşgul oluyorlar
Bence cevap verilmediğine göre olmuştur nikah, fazla zorlamayalım![]()
bende onu demek istedimKöprüyü gecene kadar çoğunun yüreği malesef.
Bence bu durumu nişanlınlapaylaşYarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim![]()
Sahanesin sen yaaao öyle anahtarını alırım istediğim zaman gider kalırım mevzusu olmuyo o işler merak etme.. hersey sende bitiyo.. vermezsin olur bıter.. yada evde bi kaç esyanı ortada bırakırsın bak bakalım ne oluyo.. baktın olmuyo evlendıkten snra uzaga tasınırsın.. mesafeni koyarsın .. sürekli bişiy çıkarrsın eşinle evde bulunmazsnz.. yada kv varken eşine canmlı cicimli olursun bakalm ne oluyo.. bişiy derse de anne yeni evliyiz bz dersin evimdeyım sonucta dersin.. bak bakalım bi daha geliyomu.. azcık cazgır ol sende..
Benim kv tam 11 yıldır hevesleniyor gelip kalmaya ama hep bir şey çıkıyor , gelemiyorSahanesin sen yaaa![]()
Valla ben bir yaşıyorum oyuzden bırak bunları eşimle odamda konuşamıyorum bile dinleniyorumBenim kv tam 11 yıldır hevesleniyor gelip kalmaya ama hep bir şey çıkıyor , gelemiyor![]()